מבקש המלצה לראוטר אלחוטי בתקן N
אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי איכותי בתקן N.
האם כל מחשב שיעבוד ברשת האלחוטית יצטרך אדפטר? אשמח להסבר.
היום יש לי ראוטר אלחוטי הממוקם בממ"ד והקליטה בשאר הבית חלשה. האם מנסיונכם ראוטר בתקן N יתפקד טוב יותר?
תודה מראש לכל המגיבים.
האם כל מחשב שיעבוד ברשת האלחוטית יצטרך אדפטר? אשמח להסבר.
היום יש לי ראוטר אלחוטי הממוקם בממ"ד והקליטה בשאר הבית חלשה. האם מנסיונכם ראוטר בתקן N יתפקד טוב יותר?
תודה מראש לכל המגיבים.
לראוטרים בדדכ יש תאימות אחורה
כלומר שאם יש לך ראוטר תקן N והאדפטר שלך תקן G אז הוא פשוט יעבוד ברוחב הפס של G שזה 54Mbps
איכות הקליטה תלוייה גם בראוטר וגם בכרטיס רשת עצמו ולאו דווקא תקן יותר מתקדם תהיה לו יותר קליטה.
D-LINK 655 אמור להיות די טוב
כלומר שאם יש לך ראוטר תקן N והאדפטר שלך תקן G אז הוא פשוט יעבוד ברוחב הפס של G שזה 54Mbps
איכות הקליטה תלוייה גם בראוטר וגם בכרטיס רשת עצמו ולאו דווקא תקן יותר מתקדם תהיה לו יותר קליטה.
D-LINK 655 אמור להיות די טוב
התקנת נתב בממ"ד אינה רעיון טוב כלכך שכן בלי קשר לתקן - קירות בטון וברזל תמיד ימסכו את הסיגנל שלך
נכון הוא שבתקן N המודולציה שונה ויכולת ה- MIMO תאפשר ליותר packets להגיע ליעודם ולכן תוכל להעביר קבצים בקצב גבוה יותר אך זה כלל לא אומר שתקבל סיגנל גבוה יותר אפילו נהפוך הוא יתכן מאוד שרמת הסיגנל תרד בתקן N (כמו שרבים חווים) במעבר מ- G ל- N
שורה תחתונה - בלי לנסות לא תדע. לכל סביבה תוצאות משלה
לגבי האדפטרים - בפירוש כן. רצוי מאוד שלכל התקן יהיה מתאם אלחוטי בתקן N - (1x1, 2x2
היום תוכל לרכוש מתאם N 1x1 במחיר של 80 ש"ח ועדיין תקבל ביצועים יפים מאוד
נכון הוא שבתקן N המודולציה שונה ויכולת ה- MIMO תאפשר ליותר packets להגיע ליעודם ולכן תוכל להעביר קבצים בקצב גבוה יותר אך זה כלל לא אומר שתקבל סיגנל גבוה יותר אפילו נהפוך הוא יתכן מאוד שרמת הסיגנל תרד בתקן N (כמו שרבים חווים) במעבר מ- G ל- N
שורה תחתונה - בלי לנסות לא תדע. לכל סביבה תוצאות משלה
לגבי האדפטרים - בפירוש כן. רצוי מאוד שלכל התקן יהיה מתאם אלחוטי בתקן N - (1x1, 2x2
היום תוכל לרכוש מתאם N 1x1 במחיר של 80 ש"ח ועדיין תקבל ביצועים יפים מאוד
תודה רבה למגיבים.
אכן, בשיחה עם בזק הובהר לי שראוטר בתקן N משפר יכולת העברת נתונים אך את בעיית הממ"ד לא ממש יפתור לי.
החל משבוע הבא הם ישווקו פיתרון ייעודי הפועל על תשתית החשמל ואמור לתת פיתרון יעיל לנושא קליטה מממ"ד.
אני מתכוון לנסות.
אעדכן בהמשך.
אכן, בשיחה עם בזק הובהר לי שראוטר בתקן N משפר יכולת העברת נתונים אך את בעיית הממ"ד לא ממש יפתור לי.
החל משבוע הבא הם ישווקו פיתרון ייעודי הפועל על תשתית החשמל ואמור לתת פיתרון יעיל לנושא קליטה מממ"ד.
אני מתכוון לנסות.
אעדכן בהמשך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
יותר זול להעביר רשת קווית דרך הצינורות הקיימים של הטלפון (בנוסף לטלפון כמובן).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אורי,uri120 כתב:תודה רבה למגיבים.
אני מתכוון לנסות.
אעדכן בהמשך....
לא רוצה להיות משבית שמחה אבל שים לב ששימוש ב- Homeplug בתקן החדש של ה- 200Mbps אכן מספק תוצאות טובות מקודמיו אבל....
תהיה לך מגבלה אם אתה עובד על פאזה שונה (תהיה תקשורת אך יהיה גם ניחות של הסיגנל)
וכן אם נקודת החשמל המרוחקת עולה על מרחק של 3- 5 מטר מהנקודה אליה מחובר הנתב - גם כן יהיה לך ניחות
כמו שכתבתי - כל סביבה והתופעות שלה...