תרגום לסדרות בגירסאות לא "סטנדרטיות".
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם הרצת חיפוש כדי להגיע אליהם כנראה שלא תוכל לראות משהו מיוחד, "אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין" ...Slior כתב:אני מרגיש קצת כמו בור - אבל מישהו יכול להסביר מה זה ABHDTV? הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לפורומים שלהם - אבל אני לא רואה שם משהו מיוחד...
מה אני מפספס?...
לאחר הרשמה ותשלום דמי חבר שנתיים (10 דולר, נדמה לי) מתאפשרת גישה לדיונים שלהם
כל דיון discussion שכזה מציג שחרור חדש, כפי שguyezra רשם.
ביוזנט יש המון דברים שתוכל למצוא לבד, ע"י חיפוש כזה או אחר - כולל ניוזבין (כל ה720, 1080, DVDRIP, DVDR הרגילים). אבל יש דברים שמלכתחילה הועלו בצורה פחות בולטת לעין, עם שמות שונים והצפנה. (BD וכו)
ביחד עם ניוזבין זה מאפשר למצות את המקסימום מיוזנט, כפי שרשמתי בעבר
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
נראה לי מיותר להוריד סדרות בגודל הזה
אני מוריד 350 רגיל ונהנה
אני מוריד 350 רגיל ונהנה
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אני משתמש ברפידשר - אני יודע שלא צריך לשלם על פורומים יש המון ובחינם - אבל אני לא מכיר שום פורום שמפרסם לינקים לכאלו גירסאות של סדרות ולסרטי בלוריי מלאים. אם אתה מכיר אשמח להכוונה....(בפרטי כמובן)toxin כתב:אם אתה משתמש ברפידשר, אז לא צריך לשלם על שום פורום....
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
האמת שגם אני לא מכיר. הלינקים ברובם הם לגרסאות הסטנדרטיות של 720P לסדרות.
תוריד את הגרסאות של 1.2 גיגה ותראה איזה הבדל ביניהם לבין ה HDTV.XVID הגרוע.נראה לי מיותר להוריד סדרות בגודל הזה...
pup26 כתב:גיא אני עדיין לא הבנתי מה זה חיפוש RAW, חיפוש באתרים כמו BINSEARCH ולא באתרי אינדוקס מסודרים? או שבBINSEARCH יש לבחור איזו אופציה ספציפית......
binsearch הוא חיפוש RAW. הוא סורק ועובד על המאגר שלו שמורכב ב HEADERS שמשך משרתי USENET.