מספר שאלות לגבי NAS Synology DS209
-
mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ערב טוב,
ברשותי NAS של Synology מדגם DS209 ויש לי מספר שאלות לגביו:
1. איך אני מתחבר מרחוק ל-NAS - הייתי רוצה להתחבר מהעבודה (נניח) ולשים סרט להורדה או להעתיק תמונה משם. האם ואיך אפשר לעשות זאת?
2. ניסיתי להוריד ע"י רפידשר אבל כל ההורדות יוצאות בגודל 7K, איך אני יכול להבין מה הבעייה?
זהו בינתיים.
תודה,
שי
ברשותי NAS של Synology מדגם DS209 ויש לי מספר שאלות לגביו:
1. איך אני מתחבר מרחוק ל-NAS - הייתי רוצה להתחבר מהעבודה (נניח) ולשים סרט להורדה או להעתיק תמונה משם. האם ואיך אפשר לעשות זאת?
2. ניסיתי להוריד ע"י רפידשר אבל כל ההורדות יוצאות בגודל 7K, איך אני יכול להבין מה הבעייה?
זהו בינתיים.
תודה,
שי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. אתה צריך קודם לעבור את ה-FIREWALL/ROUTER שלך.
אתה צריך שיהיה לך את הססמאת גישה לראוטר. אתה גם צריך לדעת איך להשתמש בשירות DDNS (כמו DYNDNS.ORG).
אתה עקרונית יכול לגשת גם דרך FTP או HTTP (יש לו אפליקציות לזה), ורק לפתוח חור בראוטר בשביל שני השירותים הללו.
2. לא הבנתי מה בדיוק ניסית להוריד מ-RAPIDSHARE, מה הקשר ל-NAS?
אתה צריך שיהיה לך את הססמאת גישה לראוטר. אתה גם צריך לדעת איך להשתמש בשירות DDNS (כמו DYNDNS.ORG).
אתה עקרונית יכול לגשת גם דרך FTP או HTTP (יש לו אפליקציות לזה), ורק לפתוח חור בראוטר בשביל שני השירותים הללו.
2. לא הבנתי מה בדיוק ניסית להוריד מ-RAPIDSHARE, מה הקשר ל-NAS?
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
עופר,
אחת מהתוכנות בממשק ה NAS היא מנהל הורדות, כאשר הוא מאפשר להגדיר שם משתמש וסיסמה לפרימיום, כך שה NAS יהיה אחראי על הורדה ישירה אליו.
mta194,
קובץ של 7575 בייטים (או משהו דומה) הוא קובץ שנמחק מהשרת, מכל מיני סיבות.
האם זה קורה עם קבצים שיורדים בצורה תקינה במחשב?
אחת מהתוכנות בממשק ה NAS היא מנהל הורדות, כאשר הוא מאפשר להגדיר שם משתמש וסיסמה לפרימיום, כך שה NAS יהיה אחראי על הורדה ישירה אליו.
mta194,
קובץ של 7575 בייטים (או משהו דומה) הוא קובץ שנמחק מהשרת, מכל מיני סיבות.
האם זה קורה עם קבצים שיורדים בצורה תקינה במחשב?