הקשתי "shure e530" בzap, וממש נפלתי מהכסא. לא ידעתי שיש דברים כאלהאוריאל כתב:מצטרף להמלצה , יש לי בבית iaudio x5 ואוזניות shure e530 וזה סוף הדרך , אני רק אציין שלא יצא לי לשמוע בארכוס אז אני לא יכול להשוות
אבל יש לי בבית ipod touch 2g ואין מה להשוות בכלל , הiaudio אוכל אותו בלי מלח....
מחפש את הנגן הטוב בעולם שיחליף את ה arshos av500 שלי
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
תנסה להקיש "JH13" במנוע החיפוש פה באתר...yshalfin כתב:הקשתי "shure e530" בzap, וממש נפלתי מהכסא. לא ידעתי שיש דברים כאלהאוריאל כתב:מצטרף להמלצה , יש לי בבית iaudio x5 ואוזניות shure e530 וזה סוף הדרך , אני רק אציין שלא יצא לי לשמוע בארכוס אז אני לא יכול להשוות
אבל יש לי בבית ipod touch 2g ואין מה להשוות בכלל , הiaudio אוכל אותו בלי מלח.......
יש המון סוללות לקנות , הבעיה היא שיש לי את דגם ה60gb ולפי מה שהבנתי זה לא אותה הסוללהuriler כתב:אוריאל,
http://www.pdasmart.com/pda-battery-cen ... center.htm
חבר הזמין מפה בעבר והחזיר את ה X5 לחיים......
1.גם לי יש D2, והוא נשמע מצויין, משודך לSHURE E2C,וקצת מעל החצי בווליום ונושרות האוזניים החיצוניות, ועור התוף נהיה מסננת
2.להגדיר מכשיר MP3 נייד כ-HIGH END לא מסתדר לי
(גם אם כל הספרייה שלך בFLAC).
3.נתונים של המגבר לא יעזרו לך בכלום, אלא עם הם רעים מאוד! ואתה בעצמך מציין, שאתה חייב לשמוע קודם, אז מה האובססיה למספרים 010101010101?
4.באיפוד לא שומעים טוב, נקודה. (אלא עם עוקפים הגברה), וגם אז הDAC מגביל אותך.
וכמו כולם גם אני אומר לך על !COWON
דרך אגב, בזמנו השוואתי בין ה-AV500, לD2, ולפי דעתי הD2 לוקח בגדול, נשמע מאוזן יותר.
2.להגדיר מכשיר MP3 נייד כ-HIGH END לא מסתדר לי
3.נתונים של המגבר לא יעזרו לך בכלום, אלא עם הם רעים מאוד! ואתה בעצמך מציין, שאתה חייב לשמוע קודם, אז מה האובססיה למספרים 010101010101?
4.באיפוד לא שומעים טוב, נקודה. (אלא עם עוקפים הגברה), וגם אז הDAC מגביל אותך.
וכמו כולם גם אני אומר לך על !COWON
דרך אגב, בזמנו השוואתי בין ה-AV500, לD2, ולפי דעתי הD2 לוקח בגדול, נשמע מאוזן יותר.
לא . סוני לא מגיעים לארץ וגם המחיר שלהם הוא בשמיים כך שצריך לקנות . האמת הפשוטה היא שאו שזה אני , או שזה בעיה אמיתית , הדברים הטובים באמת לא מגיעים לארץ . אבל משוטטות בפורומים בחו"ל , למדתי גם שהדגמים הכי טובים של החברות ובמיוחד היפניות , לא מגיעים כמעט לארה"ב . כך שאנו בחברה טובהarter כתב:כרגע D2 + מוביל בנתונים היבשים , אני מחכה שבאג יתנו לי להשוות בין:
d2+
s9
ואולי Q2
SONY X1061 נמכר בארץ? אפשר לשמוע אותו?
כנראה הנגנים הבאמת מובילים לא מגיעים לארץ....
למשל בזמנו היה רעש ענק על הנגנים של קנווד , והם נחשבו בכמעט כול בחינה שנעשתה להם הנגנים הכי טובים , הבעיה היחידה היא שצריך למצוא חנויות שמיצצאות מיפן כי הוא יצא רק ביפן . גם לסוני כול הדגמים שלהם היפניים באים עם יכולת לנגן ATRACK שאם הבנתי נכון זה פורמאט לוסלסס שלה עם הגנה . אז כמובן שיש פריצה , אבל למעשה אתה יכול לעשות ריפ דרך WMA ואז אתה מקבל עם התוכנה שלהם בסבה לATRACK . הבעיה היחידה ? כול הנגנים שתומכים בזה מכול הסדרות הם רק יפניים עם תפריטים ביפנית וספרון ביפנית . כול שאר העולם ? תשתמשו בWAV
כך שלמדתי שאם אתה רוצה משהו טוב באמת , חפש מה הכי טוב ותקנה על עיוור
COWON , גם אני מצטרף !!
לדעתי במחיר שפוי (רחוק מה "לא משנה המחיר") , אם אפשרות לשמיעה וקניה בארץ (עיין ערך ZAP) ובהתאם לדרישות הנפח (30 GB) הייתי הולך על ה Cowon .iAudio S9
לדעתי במחיר שפוי (רחוק מה "לא משנה המחיר") , אם אפשרות לשמיעה וקניה בארץ (עיין ערך ZAP) ובהתאם לדרישות הנפח (30 GB) הייתי הולך על ה Cowon .iAudio S9
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ה HiFiMAN ש HazooM הציע מוקדם יותר בהחלט מהווה את אחד הנגנים הטובים כיום. הבעיה איתו שהוא נראה ארכאי ופשוט גדול.
האזנתי לו עם ה HE5 & EF5, איכות האודיו מרשימה ביותר. אני כמעט אומר שהאיכות הזאת טובה מידי בשביל להסתובב איתה בחוץ וצריך לתת לסט את הכבוד הראוי לו ולהאזין לו רק בסביבה ביתית שקטה.
האזנתי לו עם ה HE5 & EF5, איכות האודיו מרשימה ביותר. אני כמעט אומר שהאיכות הזאת טובה מידי בשביל להסתובב איתה בחוץ וצריך לתת לסט את הכבוד הראוי לו ולהאזין לו רק בסביבה ביתית שקטה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
האם הוא באמת שווה את תג המחיר שלו (700 דולרziv_r כתב:ה HiFiMAN ש HazooM הציע מוקדם יותר בהחלט מהווה את אחד הנגנים הטובים כיום. הבעיה איתו שהוא נראה ארכאי ופשוט גדול.
האזנתי לו עם ה HE5 & EF5, איכות האודיו מרשימה ביותר. אני כמעט אומר שהאיכות הזאת טובה מידי בשביל להסתובב איתה בחוץ וצריך לתת לסט את הכבוד הראוי לו ולהאזין לו רק בסביבה ביתית שקטה....
ה HiFiMAN ש HazooM הציע מוקדם יותר בהחלט מהווה את אחד הנגנים הטובים כיום. הבעיה איתו שהוא נראה ארכאי ופשוט גדול.
_________________________________________________________________________________________________
ziv אם יש אפשרות אשמח להגיע אליך ולשמוע את המכשיר לא מפריע לי המחיר שלו.
_________________________________________________________________________________________________
ziv אם יש אפשרות אשמח להגיע אליך ולשמוע את המכשיר לא מפריע לי המחיר שלו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
arter,
התרשמתי ממנו בתערוכת CES האחרונה, לא רכשתי אותו.
התרשמתי ממנו בתערוכת CES האחרונה, לא רכשתי אותו.
טוב אז אם ככה חזרנו ל Cowon .iAudio S9 , אני לא קונה בלי לשמוע אולי פעם כשאהיה בחו"ל אחפש לי מכשיר כזה...
חשבתי שלמישהו יש אותו אז הייתי יכול לשמוע, לפחות אם היו מוכרים אותו בארץ אז הייתי קופץ לשמוע אותו...
טוב נשאר עם המכשירים הסטנדרטיים בינתיים.
לפחות אפשר להנות מה shure e530 שלי מקווה שיהיה צליל טוב עם ה .iAudio .
אתם יודעים היכן אפשר לשמוע את המכשיר Cowon .iAudio S9 בבאג אי אפשר.
חשבתי שלמישהו יש אותו אז הייתי יכול לשמוע, לפחות אם היו מוכרים אותו בארץ אז הייתי קופץ לשמוע אותו...
טוב נשאר עם המכשירים הסטנדרטיים בינתיים.
לפחות אפשר להנות מה shure e530 שלי מקווה שיהיה צליל טוב עם ה .iAudio .
אתם יודעים היכן אפשר לשמוע את המכשיר Cowon .iAudio S9 בבאג אי אפשר.