כשמגיע צל"ש - מגיע.
השורה התחתונה - קיבלתי שירות מעולה מקדמה ומריסטרטו, והנה הסיפור.
לפני מס' חודשים קניתי וויביאמה אצל אלון בקדמה רמת-ישי. היבואן של המכונה הינו ריסטרטו והמכונה עדיין באחריות.
לפני כשבועיים הבחנתי שמשך הזמן שנדרש למילוי של הדוד לאחר שהמפלס בו יורד (אם בעקבות מס' הקצפות מצטבר, או בעקבות הוצאת מים מברז המים הרותחים) עלה משמעותית. הוצאה של מס' CC בודדים גרמה לפעילות ארוכה עד דקה שתיים של המשאבה.
לעומת זאת חליטה, שהינה הזרמת מים דרך מחליף החום, עבדה כרגיל ללא בעיה, מה שהצביע שהמשאבה תקינה, והבעיה נמצאת במסלול של הצנרת שמובילה מים למילוי הדוד. השערתי היתה חסימה חלקית בברז החשמלי ש"מנווט" את הזרימה בין מחליף החום לבין צינור מילוי הדוד, או בצינור מהברז לדוד.
צילצלתי לריסטרטו, תיארתי את הבעיה באזני רן והוא ביקשו שהמכונה תגיע למעבדה לבדיקה ותיקון. מאחר שאני גר רחוק מנתניה, צילצלתי לקדמה, ואלון לקח על עצמו להוביל את המכונה לריסטרטו. אני טסתי לחו"ל וכדי שהמכונה תהיה מוכנה בזמן אלון לקח אותה עוד באותו היום (נסיעה לא מתוכננת עבורו) מרמת-ישי לריסטרטו בנתניה. רן, הטכנאי הנחמד והמקצועי של ריסטרטו, מיד החל לעבוד עליה. הבעיה אכן היתה בברז החשמלי. הברז היה חסום חלקית, והוחלף בחדש.
בדרך חזרה מנתב"ג עצרתי בריסטרטו, שם המכונה המתוקנת חיכתה לי ארוזה ומוכנה להובלה. חזרתי הביתה והמכונה שוב עובדת ללא דופי.
כל הכבוד ותודה על השירות האדיב והמסור, גם של אלון (קדמה) וגם של רן (ריסטרטו)!
צל"שים לקדמה ולריסטרטו :כל הכבוד:
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה מאוד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)