פרטים על האירוע של ערוץ 10 בכיכר רבין בערב הבחירות
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
קיבלתי מעט פרטים טכנים על מה שערוץ 10 מכינים בכיכר רבין לערב הבחירות. אם יש למישהו שאלות טכניות, אני מזמין לשאול כאן:
1. ההקרנה תתבצע על סוג של זכוכית עמומה על ידי 4 מקרנים של חברת כריסטי, כאשר 3 מהם בעוצמה 16K LUMENS והאחרונה של 25K LUMENS. המקרנים יובאו למטרה זו במיוחד לארץ. אלה מקרנים לאירועים מסוג זה והם די יחודיים בעולם לשימושים כאלה (הופעות גדולות וכו').
2. האולפן בשטח ישלט באופן מוחלט דרך מרכז הבקרה בבנין של ערוץ 10 בגבעתיים, כאשר בין המרכזים יש קו תקשורת בעל פס רחב במיוחד (לא נתנו לי יותר מידע על כך). ככל הנראה מדובר בהפקה מהמסובכות שנעשו עד כה בעולם, בגלל העובדה שבעצם הכל נעשה ב-REMOTE...
3. מעל הכיכר יעוף צפלין אשר יצלם את המתרחש ובנוסף גם מסוק אשר ישדר תמונות חיות מתל אביב, שאר הארץ (במידה כזו או אחרת) ובמיוחד מהכיכר עצמו.
4. האירוע צפוי לכלול הרבה אירועים שונים, מופעים ואטרקציות לילדים. כולם מוזמנים (אני מניח שחניה תהיה הבעיה העיקרית באיזור).
1. ההקרנה תתבצע על סוג של זכוכית עמומה על ידי 4 מקרנים של חברת כריסטי, כאשר 3 מהם בעוצמה 16K LUMENS והאחרונה של 25K LUMENS. המקרנים יובאו למטרה זו במיוחד לארץ. אלה מקרנים לאירועים מסוג זה והם די יחודיים בעולם לשימושים כאלה (הופעות גדולות וכו').
2. האולפן בשטח ישלט באופן מוחלט דרך מרכז הבקרה בבנין של ערוץ 10 בגבעתיים, כאשר בין המרכזים יש קו תקשורת בעל פס רחב במיוחד (לא נתנו לי יותר מידע על כך). ככל הנראה מדובר בהפקה מהמסובכות שנעשו עד כה בעולם, בגלל העובדה שבעצם הכל נעשה ב-REMOTE...
3. מעל הכיכר יעוף צפלין אשר יצלם את המתרחש ובנוסף גם מסוק אשר ישדר תמונות חיות מתל אביב, שאר הארץ (במידה כזו או אחרת) ובמיוחד מהכיכר עצמו.
4. האירוע צפוי לכלול הרבה אירועים שונים, מופעים ואטרקציות לילדים. כולם מוזמנים (אני מניח שחניה תהיה הבעיה העיקרית באיזור).
-
oferlaor
- מנהל

Moco,
[left]
Ours is not to question why, ours is but to do or die...
[/left]
המתחם נפתח החל מיום ראשון עם קלימקס לקראת הבחירות המאוד מפתיעות (אם תלחצו אותי, אני אודה שאני חושב מי כנראה ינצח הפעם
)
[left]
Ours is not to question why, ours is but to do or die...
[/left]
המתחם נפתח החל מיום ראשון עם קלימקס לקראת הבחירות המאוד מפתיעות (אם תלחצו אותי, אני אודה שאני חושב מי כנראה ינצח הפעם
-
oferlaor
- מנהל

זה של לורד טניסון, לא?
cannons to the left of them, cannons to the right of them...
cannons to the left of them, cannons to the right of them...
-
oferlaor
- מנהל

תוצאה של חינוך PUBLIC EDUCATION אמריקאי של שלוש שנים (יש לי עוד כל מני דפיקויות כאלה כמו ציטוטים של אדגר אלן פו), למדתי שם יותר מאשר למדתי בכל השנים האחרות גם יחד (אולי פרט לכיתה י"ב בבי"ס בסמ"ת).
אגב, כמה מביש, הציטוט שלי לא מדוייק...
[left]
Their's not to make reply,
Their's not to reason why,
Their's but to do and die
[/left]
ולשאר השיר המעולה:
http://www.nationalcenter.org/Chargeoft ... igade.html
אגב, כמה מביש, הציטוט שלי לא מדוייק...
[left]
Their's not to make reply,
Their's not to reason why,