מישהו מכיר אולי את IRIVER E30??? אשמח לכל עזרה בנושא....
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחפש כרגע נגן MP3\4 שמיועד לשמיעת מוסיקה בלבד, סרטים לא!
לאחרונה נתקלתי בנגן IRIVER E30 במחיר של 350 ש"ח לנפח של 8GB...
לפי הביקורות שמצאתי איכות שמע מאוד טובה, נגן לא כבד, ממשק נחמד, וגם חיי סוללה מאוד ארוכים - לפי היצרן 52 שעות לנגינת המוסיקה, אבל לפי דירוג המשתמשים והמבקרים הוא מחזיק מאוד קצת יותר מ-40 שעות!!!!
בשבילי זה מעולה!
יש גם את IAUDIO7 אבל אני לא רוצה אותה בגלל כפתורי המגע שלא נוחות לי - כבר נסיתי אותו...
אשמח לכל תתגובה בנושא לדגם E30 (איך הוא, אילו אפשרויות אקווילייזר יש, האם יש כפתור HOLD וכו') מאלה שיש להם או מאלה שהתנסו.
לאחרונה נתקלתי בנגן IRIVER E30 במחיר של 350 ש"ח לנפח של 8GB...
לפי הביקורות שמצאתי איכות שמע מאוד טובה, נגן לא כבד, ממשק נחמד, וגם חיי סוללה מאוד ארוכים - לפי היצרן 52 שעות לנגינת המוסיקה, אבל לפי דירוג המשתמשים והמבקרים הוא מחזיק מאוד קצת יותר מ-40 שעות!!!!
בשבילי זה מעולה!
יש גם את IAUDIO7 אבל אני לא רוצה אותה בגלל כפתורי המגע שלא נוחות לי - כבר נסיתי אותו...
אשמח לכל תתגובה בנושא לדגם E30 (איך הוא, אילו אפשרויות אקווילייזר יש, האם יש כפתור HOLD וכו') מאלה שיש להם או מאלה שהתנסו.
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו?
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

?
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

עדיין אף תגובה... 
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

74 צפיות ואף תגובה....
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
כנראה אף אחד לא מכיר אותו...
יש לי נגן ישן של Iriver שהיה מעולה (לזמנו), IFP-395
אני יודע שה E10 לא היה מוצלח (בלשון המעטה), אבל אני לא יודע אם זה מרמז משהו לגבי ה E30.
באמזון יש לו שתי ביקורות עם 3 כוכבים, שזה לא סימן טוב כ"כ (מעט רוכשים וביקורת ממוצעת).
יש לי נגן ישן של Iriver שהיה מעולה (לזמנו), IFP-395
אני יודע שה E10 לא היה מוצלח (בלשון המעטה), אבל אני לא יודע אם זה מרמז משהו לגבי ה E30.
באמזון יש לו שתי ביקורות עם 3 כוכבים, שזה לא סימן טוב כ"כ (מעט רוכשים וביקורת ממוצעת).
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לגבי I7 אתה סתם פוסל אותו ,את הפס המגע נית לכוון שיהיה פחות רגיש ,בכל מקרה עם חשוב לך זמן סוללה לך על D2+ ,אבל עם מפריע לך מסך מגע ,אני יכול להמליץ על sandisk fuze ,אחד הנגנים הכי משתלמים וגן איכות סאונד מעולה ,ואפשרות להרחבת זכרון, עצלי יש אותו ואני מעוד נהנה .
לגבי איריבר די כשה לי לענות כי פעם הם באמת יצרו נגנים מעולים ,לא יודע איך כיום ,אבל נגיד E100ו E150 היו לא משהוא מבחינה של איכות סאונד ,אבל כמוון הכל תמיד תלוי גם באוזניות שלך
לגבי איריבר די כשה לי לענות כי פעם הם באמת יצרו נגנים מעולים ,לא יודע איך כיום ,אבל נגיד E100ו E150 היו לא משהוא מבחינה של איכות סאונד ,אבל כמוון הכל תמיד תלוי גם באוזניות שלך
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "