סקר, מנה בודדת, כפולה או משולשת?
אני אוהב בדרך כלל את האספרסו במנה בודדת.
מבחינתי , עדיף לי לשתות שתי מנות בודדות מאשר אספסו כפול ובוודאי מאשר מנה משולשת.
טעם מנה כפולה של אספרסו שונה משתי מנות בודדות מנסיון שלי.
בהנחה שמנה בודדת יוצאת מהמכונה שלכם יוצאת מדוגמת כמו במנה כפולה, מה אתם מעדיפים?
מבחינתי , עדיף לי לשתות שתי מנות בודדות מאשר אספסו כפול ובוודאי מאשר מנה משולשת.
טעם מנה כפולה של אספרסו שונה משתי מנות בודדות מנסיון שלי.
בהנחה שמנה בודדת יוצאת מהמכונה שלכם יוצאת מדוגמת כמו במנה כפולה, מה אתם מעדיפים?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בסילביה העדפתי בודדת 10, 11 גרם, כפול לא ממש שתיתי ובטריפל לא ניסיתי לטעום בכלל.
בפונטה ווקיו הבודדת היא 7 גרם ומאוד קשה לי להוציא ממנה משהו.
הכפולה בפונטה ווקיו היא 14 גרם וממנה אני שותה או ריסטרטו או כפול (טריפל לא קיים שם).
בדיוק בשבת חשבתי - למה אין לי בודדת 10 גרם לפונטה ווקיו ואיך אפשר לעשות...
בפונטה ווקיו הבודדת היא 7 גרם ומאוד קשה לי להוציא ממנה משהו.
הכפולה בפונטה ווקיו היא 14 גרם וממנה אני שותה או ריסטרטו או כפול (טריפל לא קיים שם).
בדיוק בשבת חשבתי - למה אין לי בודדת 10 גרם לפונטה ווקיו ואיך אפשר לעשות...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
כמוך כמוני.קרמריקה כתב:אני שותה ריסטרטו ממנה כפולה. בתקופת הגאג'ה זו היתה מנה של כ19 גרם, וכיום עם הצימבלי זה באזור ה17 גרם....
מישהו אמר לי לא מזמן שזה "בזבוז של קפאין" כי אפשר להנות משתי מנות בפרקי זמן שונים, במקום מנה אחת כמו שאנחנו שותים. נראה לי שיש בזה הגיון. היום אני שותה שני ריסטרטו-כפולה כאלה ביום. במקומם, אני יכול לשתות 3-4 מנות רגילות באותה עלות קפאין.
צריך לחשוב על זה...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
מצד שני, גם כך מדובר בכמות קטנה ואם נדבר על ריסטרטו ממנה בודדת, זה בקושי חצי שלוק.moti_r כתב:כמוך כמוני.קרמריקה כתב:אני שותה ריסטרטו ממנה כפולה. בתקופת הגאג'ה זו היתה מנה של כ19 גרם, וכיום עם הצימבלי זה באזור ה17 גרם....
מישהו אמר לי לא מזמן שזה "בזבוז של קפאין" כי אפשר להנות משתי מנות בפרקי זמן שונים, במקום מנה אחת כמו שאנחנו שותים. נראה לי שיש בזה הגיון. היום אני שותה שני ריסטרטו-כפולה כאלה ביום. במקומם, אני יכול לשתות 3-4 מנות רגילות באותה עלות קפאין.
צריך לחשוב על זה......
לי בזמן האחרון יוצא הרגל של קפוצ'ינו ממנה בודדת בבוקר, ושניים-שלושה ריסטרטו כפולים במהלך היום. לפחות בינתיים, הקפאין לא מפריע לי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לאחרונה (אני מאשים אתכם, חברים), כמות צריכת האספרסו שלי עלתה במאות אחוזים.
אני תמיד לוקח כפול.
אני תמיד לוקח כפול.