איזה נתב בתקן N מומלץ היום?
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
יש לי אופציה לתת את הנתב שלי (למטרה טובה) ואני מתלבט אם לשדרג.
היום יש לי EDIMAX6204 ואין לי עדיין ציוד בתקן N, אבל אולי בקרוב יהיה.
מה מומלץ?
היום יש לי EDIMAX6204 ואין לי עדיין ציוד בתקן N, אבל אולי בקרוב יהיה.
מה מומלץ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש לי את ה-TP-LINK 1043.
רכשתי אותו לפני קצת פחות משבועיים.
אמנם אין לי מתאמי N למיניהם בבית, ורק מחשב אחד עם כ. רשת במהירות של 1Gb, אבל עדיין החלטתי לקנות אותו, שיהיה.
אני מאד מרוצה ממנו בינתיים, מהרגע שהוא נקנה, עבר קינפוג (מאד פשוט), הוא עובד, ללא ניתוקים.
קליטה ב-G טובה מאד, יותר טובה מה-3COM שהוא החליף.
יש לו USB לחיבור של דיסק נייד והמון פיצ'רים.
אז כמו שכתבתי, הוא אצלי רק כשבועיים, אבל בינתיים אני מאד מרוצה.
ד"א, הוא עלה לי 380 ש"ח.
רכשתי אותו לפני קצת פחות משבועיים.
אמנם אין לי מתאמי N למיניהם בבית, ורק מחשב אחד עם כ. רשת במהירות של 1Gb, אבל עדיין החלטתי לקנות אותו, שיהיה.
אני מאד מרוצה ממנו בינתיים, מהרגע שהוא נקנה, עבר קינפוג (מאד פשוט), הוא עובד, ללא ניתוקים.
קליטה ב-G טובה מאד, יותר טובה מה-3COM שהוא החליף.
יש לו USB לחיבור של דיסק נייד והמון פיצ'רים.
אז כמו שכתבתי, הוא אצלי רק כשבועיים, אבל בינתיים אני מאד מרוצה.
ד"א, הוא עלה לי 380 ש"ח.
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
סיכוי גדול שאשאר עם הנתב הקיים,
הרשת שלי לא 1GB ואין לי סטרימר.יש לי 2 נייחים,בלו ריי ו-MAXHD שמחוברים בקווי, 2 ניידים ו-N95 שמחוברים אלחוטית.
הבעיה היחידה היא שלפעמים יש ניתוקים בקשר האלחוטי, אבל זה יכול להיות גם בגלל הניידים עצמם.
בהעברת קובץ גדול בצורה אלחוטית הרבה פעמים הראוטר נחנק, אבל אני לא מעביר כ"כ הרבה קבצים ממקום למקום.
הרשת שלי לא 1GB ואין לי סטרימר.יש לי 2 נייחים,בלו ריי ו-MAXHD שמחוברים בקווי, 2 ניידים ו-N95 שמחוברים אלחוטית.
הבעיה היחידה היא שלפעמים יש ניתוקים בקשר האלחוטי, אבל זה יכול להיות גם בגלל הניידים עצמם.
בהעברת קובץ גדול בצורה אלחוטית הרבה פעמים הראוטר נחנק, אבל אני לא מעביר כ"כ הרבה קבצים ממקום למקום.
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
יש לי את הנתב הנ"ל גם, ממליץ בחום. קל מאוד לקינפוג עם המון אופציות כולל חיבור USB. מתג של ג'יגה וקליטה חזקה בכל הבית. משתמש עם מחשב נייח, PS3, שני מחשבי ניידם וiPhone.bennybenami כתב:תגדיר את הצרכים שלך.
לי יש Linksys WRT610N ואני מרוצה מאוד. התקנתי עליו את ה-DD-WRT והוא עובד מדהים....
חיסרון קצת יקר ולא ניתן למצוא בארץ במחיר שפוי.
bennybanam,
מה זה DD-WRT?
dd-wrt זה תחליף firmware פתוח (open source). הוא מכיל המון אפשרויות שלא כלולות ב firmware שמגיע מ cisco. לדוג' הוא מכיל שרת VPN כך שאני יכול להתחבר לרשת הביתית מרחוק. דברים נוספים - אפשר להגדיר מספר SSID לראוטר ולבנות רשת אורחים שמנותקנת מהרשתת של המחשבים הרגילים. יש תמיכה מצויינת ב-VoIP ועוד ועוד.nadavya כתב:יש לי את הנתב הנ"ל גם, ממליץ בחום. קל מאוד לקינפוג עם המון אופציות כולל חיבור USB. מתג של ג'יגה וקליטה חזקה בכל הבית. משתמש עם מחשב נייח, PS3, שני מחשבי ניידם וiPhone.bennybenami כתב:תגדיר את הצרכים שלך.
לי יש Linksys WRT610N ואני מרוצה מאוד. התקנתי עליו את ה-DD-WRT והוא עובד מדהים....
חיסרון קצת יקר ולא ניתן למצוא בארץ במחיר שפוי.
bennybanam,
מה זה DD-WRT?...