הורדה אוטמטית של תכנים מיוזנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #16 

למישהו יש המלצה לתוכנה נפרדת מתוכנת הניוז, שתעקוב אחרי RSS feeds, תבצע סינון (עדיף REGEX)
ותוריד את התוכן (קובץ ה-NZB) אוטומטית לתוך תיקיה שהוגדרה?

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

oferlaor כתב:NEWZBIN PRO מאפשר הורדה עם REGEX

בעצם הדרך שזה עובד היא שבונים רשימת פילטרי REGEX בעד ונגד (בעד = כלול בהורדה, נגד = פסול להורדה). אחרי זה מסמנים את הקבוצות שאתה רוצה שזה יופעל עליהן (A.B.HDTV למשל) ואז מסמנים שהפילטר מיושם עליהם ושזה יוריד אוטומטית. עכשיו כל X זמן זה מוריד הדרים ואז אם הם תואמים לפילטר אז התוכן שלהם יורד.

במצב כזה אתה לא תלוי בשום אתר אינדקסים (אתה האתר אינדקסים של עצמך). אתה משתמש ב-HEADERS של ההודעות עצמן כתנאי להורדה שלהן. אני כבר עובד כך שנתיים.

יש לזה יתרונות ברורים של חוסר תלות בגורמים חיצוניים. מצד שני, זה דורש הורדת HEADERS שזה לעיתים כבד מאוד מאוד (לי אין בעיה של אחסון ולכן זה לא מטריד אותי), במיוחד בפעם הראשונה שמורידים HEADERS זה לוקח המון זמן.

HEADERS = זה רשימת כל ההודעות שנמצאות בקבוצה מסויימת בשרת. זה רק הרשימה, זה לא התוכן של ההודעות עצמן.
...
יש איזה מדריך לעשות את זה?
אני פשוט אומלל בלי NEWZBIN

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

לא מסובך במיוחד.

צריך newsbin pro בשביל זה.

bg1987 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

עדכון קטן, הורדתי תוכנה בשם SABNZBD+ זה מוריד תכנים אוטומטי, שמתחבר לRSS (אני משתמש בRSS של NZBMATRIX) ומוריד אותם לפי הגדרות מראש שלך, עם תמיכה בREGEX,
(ההגדרות מתחלקות ל3 קטגורויות, של גרוש, אסור ומותר) התוכנה היא בעצם שירות WEB שיושב על המחשב שלך, וככזה ניתן לגשת אליו גם מרחוק ברשת הביתית וכנראה גם באינטרנט (למרות שלא בדקתי עדיין).
היא כמובן גם פותחת לבד קבצים ומנקה אחריה, אבל יש לה אפשרות גם לשנות שמות של סדרות ולהעתיק אותן לתקיות לפי הגדרות שונות.
התוכנה הזאת היא (לפי דעתי) לא פתרון להורדות מזמדנות מUSENET, אבל להורדה אוטומטית של תכנים חוזרים (סרדות), היא בדיוק מה שחיפשתי.
היא דורשת טיפה התעסקות ולא הכי USERFRIENDLY אבל בשביל זה מושלם.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

oferlaor כתב:לא מסובך במיוחד.

צריך newsbin pro בשביל זה.
...
יש לי אבל איך אני יודע איזה קבוצות אני צריך להוריד