ללמוד שפות באנדרואיד בעזרת SPB Flash Cards
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1628
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
חברת התוכנה SPB Software, המתמחה ביישומים למכשירים סלולאריים, השיקה את יישום SPB Flash Cards עבור מכשירי אנדרואיד, ללימוד שפות בצורה מהירה וקלה באמצעות כרטיסיות.
ישנן מספר שיטות לימוד באמצעות יישום זה, הן על ידי תמונות והן על ידי תרגול זריזות החשיבה.
ליישום SPB Flash Cards מעל 1000 כרטיסיות לימוד ב- 15 שפות שונות: אנגלית, גרמנית, צרפתית, סינית, פורטוגזית, רוסית, ספרדית, איטלקית, צ'כית, יפנית, קוריאנית, הולנדית, פולנית, שוודית ופינית. כפי ששמתם לב, עברית אין !
היתרון בשימוש בכרטיסיות אלה היא שאין צורך להגיע לכתת לימוד. יש אפשרות ללמוד בכל מקום, בקצב הרצוי ומתי שרוצים, שהרי המכשיר נמצא איתנו רוב שעות היממה.
תכונות עיקריות של SPB Flash Cards
• 5 שיטות לימוד שונות וביניהן ע"י שמיעת מילה והתאמתה לתמונה
• 15 שפות לימוד
• מעל 1000 מילים בכל שפה נלמדת
• 65 משפחות מילים שונות כגון מזון, ביגוד, תחבורה ועוד.
• ניתן לייצר כרטיסיות אישיות באתר SPB
יישום ה- SPB Flash Cards מיועד למכשירים סלולאריים בעלי מסך מגע עם מערכת הפעלה אנדרואיד בגרסת 1.5 ומעלה ואפשר לרכוש אותו דרך חנות האנדרואיד המקוונת.
מחיר: 4.95$ לשפה
לפרטים נוספים אתר החברה
ישנן מספר שיטות לימוד באמצעות יישום זה, הן על ידי תמונות והן על ידי תרגול זריזות החשיבה.
ליישום SPB Flash Cards מעל 1000 כרטיסיות לימוד ב- 15 שפות שונות: אנגלית, גרמנית, צרפתית, סינית, פורטוגזית, רוסית, ספרדית, איטלקית, צ'כית, יפנית, קוריאנית, הולנדית, פולנית, שוודית ופינית. כפי ששמתם לב, עברית אין !
היתרון בשימוש בכרטיסיות אלה היא שאין צורך להגיע לכתת לימוד. יש אפשרות ללמוד בכל מקום, בקצב הרצוי ומתי שרוצים, שהרי המכשיר נמצא איתנו רוב שעות היממה.
תכונות עיקריות של SPB Flash Cards
• 5 שיטות לימוד שונות וביניהן ע"י שמיעת מילה והתאמתה לתמונה
• 15 שפות לימוד
• מעל 1000 מילים בכל שפה נלמדת
• 65 משפחות מילים שונות כגון מזון, ביגוד, תחבורה ועוד.
• ניתן לייצר כרטיסיות אישיות באתר SPB
יישום ה- SPB Flash Cards מיועד למכשירים סלולאריים בעלי מסך מגע עם מערכת הפעלה אנדרואיד בגרסת 1.5 ומעלה ואפשר לרכוש אותו דרך חנות האנדרואיד המקוונת.
מחיר: 4.95$ לשפה
לפרטים נוספים אתר החברה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
צבי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

YOU LIVE, YOU LEARN - עד היום לא ידעתי שהמרקט חוסם ישומים בתשלום לישראלים. מה ההיגיון? הם אפשר לעקוף את זה?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מגבלות הנדסיות, משפטיות, אנע אערף.. מתאר לעצמי שיש דרך לעקוף את זה אבל מעולם לא שמעתי על יישום שהצריך ממני את כל המאמץ הזהHuber כתב:YOU LIVE, YOU LEARN - עד היום לא ידעתי שהמרקט חוסם ישומים בתשלום לישראלים. מה ההיגיון? הם אפשר לעקוף את זה?...
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

ra - מה זה עושה בדיוק? יש לי מכשיר מהעבודה ואם זה יוצר שינוי שאורנג יראו זה יכול לבטל לי את השירות למכשיר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

לא, לא התעסקתי עם זה במכשיר הזה (שוב - מכשיר של העבודה, לא רציתי לגרום לשינוי שיגרום לביטול חוזה השירות).
ביצוע ROOT למכשיר מבטל אחריות אני מניח?
ביצוע ROOT למכשיר מבטל אחריות אני מניח?
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1628
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
Huber
לאחר בדיקת עם חברת SPB Software נמסר לי כי לא רק בישראל קיימת מגבלת רכישות מאתר האנדראיד מרקט לכן הם פתרו את העיה על ידי שווק של היישומים שלהם (במחיר זהה למרקט)באתר http://www.handango.com
מומלץ לבקר, שם תמצא יישומים נוספים למכשירך ללא צורך של פריצה או קראק.
לאחר בדיקת עם חברת SPB Software נמסר לי כי לא רק בישראל קיימת מגבלת רכישות מאתר האנדראיד מרקט לכן הם פתרו את העיה על ידי שווק של היישומים שלהם (במחיר זהה למרקט)באתר http://www.handango.com
מומלץ לבקר, שם תמצא יישומים נוספים למכשירך ללא צורך של פריצה או קראק.
צבי
- Huber
- חבר במועדון HT