פתחתי חשבון בראפידשר - מחפש איך לנצל כמו שצריך
HAPPY HOUR בתוקף בוודאות. לגבי המגבלה של ה 5 ג'יגה. אתה לא תרגיש אותה, כי הרי אתה לא תוריד כל יום, ותגיע למצב שיהיה לך תמיד כ 15-20 גיגה להורדה.
אם אתה רוצה, אפשר לקנות חבילה של TRAFIC SHARE של 100 ג'יגה. אם אני לא טועה זה עולה 6 יורו. מה זה עושה? כשנגמרת לך המגבלה של ההורדה, הראפיד שייר ינצל את ה TRAFIC SHARE שקנית ואז אתה בכלל לא מוגבל. אבל כמו שאמרתי זה לא הכרחי, אם אתה מרגיש שאתה מוגבל תוריד ב HAPPY HOURS.
אתר מעולה להורדה :
http://tehparadox.com/index.php
זה למעשה פורום, שאנשים מביאים בו לינקים להורדות מראפיד שייר ועוד כל מיני שרתי איחסון, אבל הרוב מראפיד שייר. יש שם פשוט הכל. אתר אדיר שהופך את החיים למציאת לינקים לקלים מאוד.
אפשרות נוספת ופחות מומלצת היא לכתוב את מה שאתה רוצה להוריד בגוגל ולהוסיף בסוף rapidshare.com. למה זה לא מומלץ? כי אתה תשים לב שיופיעו לך מלא אתרים כמו FILETUBE ו RAPIDSHARETUBE וכל החרטות האלה שהכל שם זה וירוסים.
אם אתה רוצה, אפשר לקנות חבילה של TRAFIC SHARE של 100 ג'יגה. אם אני לא טועה זה עולה 6 יורו. מה זה עושה? כשנגמרת לך המגבלה של ההורדה, הראפיד שייר ינצל את ה TRAFIC SHARE שקנית ואז אתה בכלל לא מוגבל. אבל כמו שאמרתי זה לא הכרחי, אם אתה מרגיש שאתה מוגבל תוריד ב HAPPY HOURS.
אתר מעולה להורדה :
זה למעשה פורום, שאנשים מביאים בו לינקים להורדות מראפיד שייר ועוד כל מיני שרתי איחסון, אבל הרוב מראפיד שייר. יש שם פשוט הכל. אתר אדיר שהופך את החיים למציאת לינקים לקלים מאוד.
אפשרות נוספת ופחות מומלצת היא לכתוב את מה שאתה רוצה להוריד בגוגל ולהוסיף בסוף rapidshare.com. למה זה לא מומלץ? כי אתה תשים לב שיופיעו לך מלא אתרים כמו FILETUBE ו RAPIDSHARETUBE וכל החרטות האלה שהכל שם זה וירוסים.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אוקיי כמה שאלות:ds123 כתב:HAPPY HOUR בתוקף בוודאות. לגבי המגבלה של ה 5 ג'יגה. אתה לא תרגיש אותה, כי הרי אתה לא תוריד כל יום, ותגיע למצב שיהיה לך תמיד כ 15-20 גיגה להורדה.
אתר מעולה להורדה :
אפשרות נוספת ופחות מומלצת היא לכתוב את מה שאתה רוצה להוריד בגוגל ולהוסיף בסוף rapidshare.com. למה זה לא מומלץ? כי אתה תשים לב שיופיעו לך מלא אתרים כמו FILETUBE ו RAPIDSHARETUBE וכל החרטות האלה שהכל שם זה וירוסים....
1) אז האפי האוור בתוקף ולפי מה שהבנתי זה כל יום בין 3 בלילה ל11 בבוקר, כן?
2) זה נכון שאני לא כל יום אוריד, אבל לפי מה שurlier אמר, זה לא מצטבר לנצח.
3) מצטער על הבורות אבל לא הבנתי מה זה traffic share.
4) זה עולה 6 יורו בנוסף לחבילה החודשית שאני משלם
5) ומה זה אומר 100 ג'יגה? ליום? או 100 ג'יגה נקודה?
6) לגבי האתר. תודה זה בדיוק זה שרשמתי בהודעה הראשונה שחיפשתי ולא מצאתי.
1. חיוביRoeyTNT כתב:אוקיי כמה שאלות:ds123 כתב:HAPPY HOUR בתוקף בוודאות. לגבי המגבלה של ה 5 ג'יגה. אתה לא תרגיש אותה, כי הרי אתה לא תוריד כל יום, ותגיע למצב שיהיה לך תמיד כ 15-20 גיגה להורדה.
אתר מעולה להורדה :
אפשרות נוספת ופחות מומלצת היא לכתוב את מה שאתה רוצה להוריד בגוגל ולהוסיף בסוף rapidshare.com. למה זה לא מומלץ? כי אתה תשים לב שיופיעו לך מלא אתרים כמו FILETUBE ו RAPIDSHARETUBE וכל החרטות האלה שהכל שם זה וירוסים....
1) אז האפי האוור בתוקף ולפי מה שהבנתי זה כל יום בין 3 בלילה ל11 בבוקר, כן?
2) זה נכון שאני לא כל יום אוריד, אבל לפי מה שurlier אמר, זה לא מצטבר לנצח.
3) מצטער על הבורות אבל לא הבנתי מה זה traffic share.
4) זה עולה 6 יורו בנוסף לחבילה החודשית שאני משלם
5) ומה זה אומר 100 ג'יגה? ליום? או 100 ג'יגה נקודה?
6) לגבי האתר. תודה זה בדיוק זה שרשמתי בהודעה הראשונה שחיפשתי ולא מצאתי....
2. מצטבר עד 25, זה בהחלט מספיק ואני אישית לא מרגיש את ההגבלה. אם זה מפריע לך אז HAPPY HOUR יפתור לך את הבעיה. 10 ג'יגה שתוריד יחשבו 1 ג'יגה ! משמעותי מאוד.
3. אתה קונה חבילה של traffic share, למשל 100 ג'יגה. ברגע שגמרת את כל נפח ההורדה שלך, הראפיד שייר יתחיל לנצל את ה traffic share שקנית.
4. כן, זה בנוסף, ואני לא סגור שזה 6 יורו. משהו בכיוון הזה.
5. לא ליום. זה 100 ג'יגה שיש לך שמורים בצד למקרה שנגמרת לך ההגבלה. למשל יש לך עוד 10 ג'יגה בהגבלה. סיימת את ה 10 ג'יגה, אבל הקובץ שאתה מוריד הוא 40 ג'יגה. אז הראפיד שייר ינצל את ה traffic share שקנית, ואחרי שתסיים להוריד ישארו לך עוד 70 ג'יגה ב traffic share. וכך הלאה עד שאתה מסיים לנצל את כל ה traffic share. אני חושב שזה לא הכרחי, בטח שיש את ה HAPPY HOUR.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים