ראוטר 2760U ו USB

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2709
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר,
אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל
הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|:
חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או
חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB
והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps)
חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB...
כי אין cache. לפי חוברת היצרן הכניסות הן 2.0...אבל זה נראה יותר כמו 1.0 ,העם זה ככה בכל ראוטר
עם פונקציה של USB? או שאני מפספס משהוא ? (שיחקתי גם עם AAM של הכשיח, אבל זה הוסיף עולי 500K בקריא) (n)
אז יש פתרון? ועם אין ,אז העם לא יהיה packet loss עם טורנט יעבוד עם הדסיק שהוא נגיש בעל חוטי ? תודה אנשים

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2709
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אני חושב שהייתי מובן, שוב הבעיה העיקית היא מהיורות כתיבה וקריא. תגיבו בבקשה זה חשוב לי
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
שם מלא: אורי
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

אין אצלך שום בעיה. זאת המהירות שהראוטר יודע לספק לקריאה וכתיבה של כונן שמחובר ל-USB שלו.
אין מה לעשות ביצועי כתיבה/קריאה סבירים דורשים כח מחשוב סביר ומה שיש לראוטר פשוט לא מספיק.

אתה רוצה מהירות גבוהה יותר? חבר NAS לרשת בחוט (חיבור חוטי ישירות לאחת הכניסות בראוטר) ותעתיק אליו את כל החומר שלך.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4620
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 465 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

משהו בערכים שאתה כותב פשוט לא נראה לי.
אתה מתכוון לכך ש- USB2.0 מגיע למהירויות של 30MBps (מקסימום אפשרי באופן תיאורטי זה 60, אם אתה משיג 30 זה ממש טוב)
שהם 240Mbps ראה קישור:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_device_bit_rates
אגב מהירות USB1.0 היא 1.5Mbps שהם 192kBps.

בנוגע למהירות העתקה ל- USB, לי נשמע שהמגבלה היא הרשת האלחוטית, ולא תוציא ממנה הרבה יותר מזה.
אם תנסה להעביר קובץ ממחשב למחשב אלחוטית, אני מניח שתקבל את אותן המהירויות בממוצע.
תבדוק שהתקן שאתה משתמש בו הוא N (וכן כל המחשבים שמתקשרים באותה הרשת) ולא G או B.
בכל אופן לא יצא לי להתקל תחת תקן G שהוא מוגבל 54Mbps להעביר קבצים ברשת בקצב מהיר יותר מ- 1.2MBps בממוצע.
כך שאל תצפה לגדולות מידי גם מה- N.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”