מחפש פורטל לניוז, תחליף ל nzbs
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
שלום אנשים.
עד היום השתמשתי ב nzbs שנתן לי אישית מענה מצויין. לצערי בימים החארונים האתר בקושי מתפקד (לא עולה בכלל, עולה ולא זז וכו). אשמח להמלצות לפורטלים נוספים לניוז - רצוי חינמיים.
עד היום השתמשתי ב nzbs שנתן לי אישית מענה מצויין. לצערי בימים החארונים האתר בקושי מתפקד (לא עולה בכלל, עולה ולא זז וכו). אשמח להמלצות לפורטלים נוספים לניוז - רצוי חינמיים.
אני משתמש בNZBMATRIX, הוא אמנם עולה תשלום חד פעמי של 5 (או 7) דולר. ששילמתי כי הוא היה המקום היחידי שהיה לו איזה NZB מסויים לפני כמה חודשים. ואני ממש שמח שעשיתי, מאז אני לא משתמש בשום פורטל אחר.
השילוב של הRSS שלו ביחד עם SABNZBD נותן לי להוריד אוטומטית את כל הסדרות שאני צופה בהם בלי כאב ראש.
השילוב של הRSS שלו ביחד עם SABNZBD נותן לי להוריד אוטומטית את כל הסדרות שאני צופה בהם בלי כאב ראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לפי השמועות, NZBS עובר לשרתים חדשים ומהירים יותר ולכן הבעיות איתו בזמן האחרון.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מכיר, ניסיתי אותו ומסתבר שלא חייב להירשם. החיסרון (מבחינתי לפחות) זה שבמקום להוריד ישר קובץ ZB הוא מוריד קובץ ZIP שבתוכו יש את אותו NZB - חיסרון שולי לחלוטין.bg1987 כתב:אני משתמש בNZBMATRIX, הוא אמנם עולה תשלום חד פעמי של 5 (או 7) דולר. ששילמתי כי הוא היה המקום היחידי שהיה לו איזה NZB מסויים לפני כמה חודשים. ואני ממש שמח שעשיתי, מאז אני לא משתמש בשום פורטל אחר.
השילוב של הRSS שלו ביחד עם SABNZBD נותן לי להוריד אוטומטית את כל הסדרות שאני צופה בהם בלי כאב ראש....
תודה.
ד"א - מה זה SABNZBD?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 25/05/2010 12:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אירוני, לא? מעבר לשרתים חדשים ןמהירים אמור לשפר, לא לגרום להם להיעלם לפרקי זמן ארוכים. נקווה שהכל יסתדר שם - די נהניתי מהפורטל שלהם.oferlaor כתב:לפי השמועות, NZBS עובר לשרתים חדשים ומהירים יותר ולכן הבעיות איתו בזמן האחרון....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Huber,
כשעוברים שרתים, זה סיוט לא קטן ופעמים רבות יש בעיות. נאחל להם בהצלחה במעבר.
כשעוברים שרתים, זה סיוט לא קטן ופעמים רבות יש בעיות. נאחל להם בהצלחה במעבר.
HUBER האופציה להוריד NZB נמצאת ליד הZIP (איקון אחד שמאלה). או שאולי הם ביטלו את זה ללא מנויים.
NZBMATRIX נותן RETENTION של 20 יום חינם, ו700 למנויים.
SABNZBD זאת קליינט עם אופציה להאזנה לRSS והורדה אוטומטית לפי פילטרים, ובנוסף יש לו יכולות RENAMING מעולות לסדרות (וגם סרטים, רק צריך לדאוג לסמן שאתה מוריד סרט)
אחרי קצת התעסקות, ארגנתי אותו להקשיב לRSS של כל סדרה, ולהוריד אוטומטית את הפרקים החדשים, וגם להעביר לתקיה אחרת במחשב.
(אפשר גם להעביר למקום אחר ברשת, ככה שתכנית אפשר להוריד למקום אחד, ולשמור במקום אחר, נגיד על NAS או סטרימר)
עוד דבר נחמד שהתוכנה היא ממשק ווב, ככה שאפשר להתחבר אליה ממחשבים אחרים ברשת, פתרון מעולה עם מחזיקים שרת במקום נידח, וצריך להוריד איזה קובץ פתאום.
http://sabnzbd.org/
NZBMATRIX נותן RETENTION של 20 יום חינם, ו700 למנויים.
SABNZBD זאת קליינט עם אופציה להאזנה לRSS והורדה אוטומטית לפי פילטרים, ובנוסף יש לו יכולות RENAMING מעולות לסדרות (וגם סרטים, רק צריך לדאוג לסמן שאתה מוריד סרט)
אחרי קצת התעסקות, ארגנתי אותו להקשיב לRSS של כל סדרה, ולהוריד אוטומטית את הפרקים החדשים, וגם להעביר לתקיה אחרת במחשב.
(אפשר גם להעביר למקום אחר ברשת, ככה שתכנית אפשר להוריד למקום אחד, ולשמור במקום אחר, נגיד על NAS או סטרימר)
עוד דבר נחמד שהתוכנה היא ממשק ווב, ככה שאפשר להתחבר אליה ממחשבים אחרים ברשת, פתרון מעולה עם מחזיקים שרת במקום נידח, וצריך להוריד איזה קובץ פתאום.
http://sabnzbd.org/