שאלה : דרכי הורדה מראפיד שר???.
ראפיד שר עבר שינוי באתר שלו
כתוצאה מכך אין סינכרון נכון בין כמות ההורדה שאני מוריד דרך jdownloader וקורה מצב שבתוכנה זה מראה לי כמות מסויימת של הורדה ולאחר סיום ההורדה באתר של ראפיד שר אני רואה שנשאר כמות נפח יותר קטנה להוריד
זאת אומרת שהמערכת שלהם מראה שאני הורדתי יותר בפועל כאשר הורדתי פחות
דיברתי עם התמיכה והם המליצו לי להוריד בימים הקרובים רק דרך הורדה ישירה (דרך browser של אינטרנט) עד שהסינכרון של המערכות שלהם יהיה מלא.
על מה אתם ממליצים .
אני כרגע עובד לרוב עם browser opera עם יש plugin טוב להורדות
שמעתי שיש plug-in טוב של firefox mozila לניהול הורדות (פשוט לעשות ctrl c+ctrl v וההורדה מתחילה
במידה ומישהו יוכל לעזור לי בשליחת לינק ל plug in המיועד אני יודה לו.
או שפשוט תעזרו עם השם שלו.
תודה לכם על העזרה.
כתוצאה מכך אין סינכרון נכון בין כמות ההורדה שאני מוריד דרך jdownloader וקורה מצב שבתוכנה זה מראה לי כמות מסויימת של הורדה ולאחר סיום ההורדה באתר של ראפיד שר אני רואה שנשאר כמות נפח יותר קטנה להוריד
זאת אומרת שהמערכת שלהם מראה שאני הורדתי יותר בפועל כאשר הורדתי פחות
דיברתי עם התמיכה והם המליצו לי להוריד בימים הקרובים רק דרך הורדה ישירה (דרך browser של אינטרנט) עד שהסינכרון של המערכות שלהם יהיה מלא.
על מה אתם ממליצים .
אני כרגע עובד לרוב עם browser opera עם יש plugin טוב להורדות
שמעתי שיש plug-in טוב של firefox mozila לניהול הורדות (פשוט לעשות ctrl c+ctrl v וההורדה מתחילה
במידה ומישהו יוכל לעזור לי בשליחת לינק ל plug in המיועד אני יודה לו.
או שפשוט תעזרו עם השם שלו.
תודה לכם על העזרה.
תודדדדדדדדדדדדדדה
האמת עכשיו בדקתי והסנכרון הוא יותר טוב אבל עדיין יש סטייה של 10 % בין מה שאני מוריד לבין מה שזה רושם לי באתר של ראפיד שר
זאת אומרת שנגיד אני מוריד 100 מגה זה רושם לי באתר של ראפיד שר שהורדתי 110 וזה הפסד של 10 מגה בנפח ההורדה היומי שלי שלו הורדתי
במידה ואני מוריד 1000 mb זה כבר יותר משמעותי
עשה טובה תבדוק עם זה עושה לך גם אותה טעות.
זאת אומרת שנגיד אני מוריד 100 מגה זה רושם לי באתר של ראפיד שר שהורדתי 110 וזה הפסד של 10 מגה בנפח ההורדה היומי שלי שלו הורדתי
במידה ואני מוריד 1000 mb זה כבר יותר משמעותי
עשה טובה תבדוק עם זה עושה לך גם אותה טעות.
אאל"ט בשעות מסוימות זה יותר מ-5 דקות בין קובץ לקובץ, אבל בדיוק בשביל זה התוכנה האדירה הזאת יודעת לנתק את המודם ולהתחבר מחדש, וככה אפשר להוריד ברצף גם משירותים אחרים שזמני ההמתנה בהם ארוכים יותר (netload הוא מהמוצלחים יותר, וזמן ההמתנה הוא שעה בין קובץ לקובץ). אני לא ממש מבין את הצורך בחשבונות פרימיום.
הורדה על כל רוחב הפס, הורדה של כמה קבצים בו זמנית וכו'.amittzor כתב:אאל"ט בשעות מסוימות זה יותר מ-5 דקות בין קובץ לקובץ, אבל בדיוק בשביל זה התוכנה האדירה הזאת יודעת לנתק את המודם ולהתחבר מחדש, וככה אפשר להוריד ברצף גם משירותים אחרים שזמני ההמתנה בהם ארוכים יותר (netload הוא מהמוצלחים יותר, וזמן ההמתנה הוא שעה בין קובץ לקובץ). אני לא ממש מבין את הצורך בחשבונות פרימיום....
יש לציין שהאופציה הזאת מאוד טובה, במיוחד אחרי המעבר לשיטה החדשה.uriler כתב:אתה יכול להגדיר ל JD להוריד בחשבון הפרימיום רק ב happy hours ושבשאר הזמן יוריד על משתמש חופשי (5 דק' הפסקה בין קובץ לקובץ) - ואז ה margin of error יהיה גדול יותר....