HOT או בזק
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6252
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
אני שוקל לעזוב את בזק ולעבור להוט גם באינטרנט וגם בטלפון הביתי.
ההתחייבות תסתיים לי באוגוסט ואני לא יכול לשדרג מעבר ל 4 מגה בבזק אבל ב HOT אני יכול לשדרג לכל מהירות כפי שנאמר לי שם.
שאלה ראשונה: האם הכבלים משתווים ל ADSL במהירות ובאמינות?
שאלה שניה: האם קו הטלפון של HOT הוא איכותי בהשוואה לבזק?
ולבסוף מה דעתכם על הטלפון הביתי של ספקי האינטרנט?
חבר שניסה את הטלפון של נטוויז'ן התנתק מהם וחזר להוט כי איכות הקו היתה גרועה.
תודה
אני שוקל לעזוב את בזק ולעבור להוט גם באינטרנט וגם בטלפון הביתי.
ההתחייבות תסתיים לי באוגוסט ואני לא יכול לשדרג מעבר ל 4 מגה בבזק אבל ב HOT אני יכול לשדרג לכל מהירות כפי שנאמר לי שם.
שאלה ראשונה: האם הכבלים משתווים ל ADSL במהירות ובאמינות?
שאלה שניה: האם קו הטלפון של HOT הוא איכותי בהשוואה לבזק?
ולבסוף מה דעתכם על הטלפון הביתי של ספקי האינטרנט?
חבר שניסה את הטלפון של נטוויז'ן התנתק מהם וחזר להוט כי איכות הקו היתה גרועה.
תודה
תחילת דרכי הייתה עם HOT בתשתית האינטרנט ובשירותי הטלוויזיה.
אולי עמדתי אינה נכונה לגמרי, מכיוון שבזמן ההוא חברה בשם כבלתק העבירה לישוב את שירותי הוט, אבל לא היינו מרוצים.
כל הזמן היו תקלות והיה בעיות. עברנו לאינטרנט בADSL.
נשארנו עם הכבלים ממש עד לפני קצת פחות משנה, לאחר שHOT קנו את חברת כבלתק ועברו ליישוב, ראו שיפור ברור,
אך עדיין היה תקלות וטכנאים לא עזרו. לאחר תקופה של רגיעה, הסתכלתי בחשבון וראיתי שהמחיר עלה ב80-100 ש"ח כבר לפני כמה חודשים.
דיברתי עם הוט ומסתבר שנגמרה תקופת ההתחייבות, הם טוענים ששלחו הודעה באימייל, בדקתי ואין זכר. לאחר יצירת קשר עם מוקד קשרי הלקוחות,
אף אחד לא בא לקראתי, וכמו שאמרתי נגמרה תקופת ההתחייבות. נשארה התחייבות על ממיר המג'יק, עברתי לYES ששילמו על ההתחייבות.
אליהם אני לא מתקרב יותר, לפחות לא בשנים הקרובות.
אני מוצא את Yes + בזק משתלם מספיק בשבילי. והשירות - אין מה לתאר.
בזק מסתובבים כאן כל הזמן, כל תקלה נפתרת עוד באותו היום ובYes לא נתקלתי בתקלה חוץ מפעם אחת שהLNB בצלחתי לא היה תקין,
שלחו מתקין שיחליף אותו והכל עובד מצויין.
אולי עמדתי אינה נכונה לגמרי, מכיוון שבזמן ההוא חברה בשם כבלתק העבירה לישוב את שירותי הוט, אבל לא היינו מרוצים.
כל הזמן היו תקלות והיה בעיות. עברנו לאינטרנט בADSL.
נשארנו עם הכבלים ממש עד לפני קצת פחות משנה, לאחר שHOT קנו את חברת כבלתק ועברו ליישוב, ראו שיפור ברור,
אך עדיין היה תקלות וטכנאים לא עזרו. לאחר תקופה של רגיעה, הסתכלתי בחשבון וראיתי שהמחיר עלה ב80-100 ש"ח כבר לפני כמה חודשים.
דיברתי עם הוט ומסתבר שנגמרה תקופת ההתחייבות, הם טוענים ששלחו הודעה באימייל, בדקתי ואין זכר. לאחר יצירת קשר עם מוקד קשרי הלקוחות,
אף אחד לא בא לקראתי, וכמו שאמרתי נגמרה תקופת ההתחייבות. נשארה התחייבות על ממיר המג'יק, עברתי לYES ששילמו על ההתחייבות.
אליהם אני לא מתקרב יותר, לפחות לא בשנים הקרובות.
אני מוצא את Yes + בזק משתלם מספיק בשבילי. והשירות - אין מה לתאר.
בזק מסתובבים כאן כל הזמן, כל תקלה נפתרת עוד באותו היום ובYes לא נתקלתי בתקלה חוץ מפעם אחת שהLNB בצלחתי לא היה תקין,
שלחו מתקין שיחליף אותו והכל עובד מצויין.