אמנם אני קולה בעצמי בבית ודי מרוצה. מחזיק כבר איזה 7 או 8 חד-זניים ירוקים, אבל בכל-זאת קרה לי שלא הספקתי לקלות בשבוע שעבר ונשארתי עם הרבה קפה ירוק ומעט חד-זניים קלויים שלא כל-כך משתלבים יחד ליצירת תערובת מי-יודע-מי...
אז נשאר לי לגשת לבית קפה קרוב כמו "קפה ג'ו" ולרכוש 250 גרם עד שהקליה האחרונה (מאמש) תשחרר את כל עודפי ה-CO2.
מה כדאי לקנות מ"קפה ג'ו"? שמעתי כאן ביקורות די משבחות בסה"כ אודות "תערובת הבית" שלהם. האם היא טריה? הם מוכרים בדר"כ בעזרת המכונה ה"חללית" הזאת שלהם (מי שמכיר, יודע על מה אני מדבר..), כלומר הפולים "תקועים" בתוך המכונה הזאת לך-תדע-כמה-זמן... האם אפשר לסמוך על רמת הטריות שלהם?
תערובת הבית של קפה ג'ו
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מנסיון שלי תערובת הבית של ג'ו מאוד טובה ולטעמי מאוד מזכירה ודומה לתערובת הבית של ארקפה.
מדובר בתערובת עדינה ופירותית עם חמיצות נעימה כמובן בתנאי שמכינים לך אותה טוב (והאמן לי קיבלתי לא מעט פעמים אספרסו גרוע בגלל בריסטה שלא הקפיד), אני מאמין שבמרבית הסניפים היא טריה.
אם יש לך ספק מקסימום תבקש שיתנו לך 250 גר' מההופר של המטחנה שלהם ולא מה"חללית" ...
מדובר בתערובת עדינה ופירותית עם חמיצות נעימה כמובן בתנאי שמכינים לך אותה טוב (והאמן לי קיבלתי לא מעט פעמים אספרסו גרוע בגלל בריסטה שלא הקפיד), אני מאמין שבמרבית הסניפים היא טריה.
אם יש לך ספק מקסימום תבקש שיתנו לך 250 גר' מההופר של המטחנה שלהם ולא מה"חללית" ...