יס יתמכו ב- Letterbox?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אם זה יהיה "בקרוב" כמו שעדכון הגירסא למקס ירד "בקרוב" יש לנו עוד המתנה ארוכה לזה...
קודם כל, עצם זה שהם אומרים שהם יעשו את זה, זה כבר שיפור לעומת הפזמון הקבוע שלהם.
שנית, לגבי העדכון למקס שכולנו מחכים לו, כבר מזמן הם לא אומרים שזה בקרוב. בכל אופן, מישהו מהימן אמר לא מזמן שהגירסה ההיא נמצאת כבר אצל הנסיינים. אני מקווה שהיא במרחק של חודשים בודדים, אבל כרגע (טפו טפו טפו) המקס עובד בסדר ואין לי תלונות (אני יודע שהמצב יכול להיות גרוע יותר
)
שנית, לגבי העדכון למקס שכולנו מחכים לו, כבר מזמן הם לא אומרים שזה בקרוב. בכל אופן, מישהו מהימן אמר לא מזמן שהגירסה ההיא נמצאת כבר אצל הנסיינים. אני מקווה שהיא במרחק של חודשים בודדים, אבל כרגע (טפו טפו טפו) המקס עובד בסדר ואין לי תלונות (אני יודע שהמצב יכול להיות גרוע יותר
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

גם אני סומך על AssafTV

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני צריך לציין משהו שלא אמרתי קודם לכן. הם תמיד אמרו שהם יוסיפו את האופציה הזו, הם פשוט תכננו לעשות את זה בעתיד הרחוק ולא ראו עד כמה זה חשוב לכולם. בכל פגישה איתם ובאופן קבוע הפנינו אותם לנושא הזה עד שזה הפך כבר למשמעותי.
אתרים כמו המסך המפוצל וסלקטיבי בהחלט תרמו מאוד לזה ואני חושב שאז זה נקלט להם עד כמה חסר הפיצ'ר.
השאלה היא הנדסית, יש להם הרבה דברים לטפל בהם ומעט אנשי תוכנה שיכולים להתעסק בזה, ולכן קשה לדעת מתי בדיוק יכנס הפיצ'ר הזה. אם ניקח לדוגמא את ה-PROGRESS BAR, שזה היה צריך להיות כבר בתוכנה של כל הממירים לפני שנה וחצי - הם עדיין לא הספיקו לממש אותו...
אתרים כמו המסך המפוצל וסלקטיבי בהחלט תרמו מאוד לזה ואני חושב שאז זה נקלט להם עד כמה חסר הפיצ'ר.
השאלה היא הנדסית, יש להם הרבה דברים לטפל בהם ומעט אנשי תוכנה שיכולים להתעסק בזה, ולכן קשה לדעת מתי בדיוק יכנס הפיצ'ר הזה. אם ניקח לדוגמא את ה-PROGRESS BAR, שזה היה צריך להיות כבר בתוכנה של כל הממירים לפני שנה וחצי - הם עדיין לא הספיקו לממש אותו...
- oferlaor
- מנהל

כמו SCROLL BAR כזה שמראה לך איפה אתה נמצא במהלך הסרט (כמה % מהסרט כבר נגמר).
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

קיים ב-yes רק ב-yes max
- oferlaor
- מנהל

נכון,
רק שזה כבר המון זמן ב-ROAD MAP לכל הממירים האחרים, אבל זה כל פעם מתעכב.
רק שזה כבר המון זמן ב-ROAD MAP לכל הממירים האחרים, אבל זה כל פעם מתעכב.