moti_r כתב:חיים! מה שלומך?
אני אשמח, אבל זה כנראה יהיה יחסית ספונטני. אני בד"כ אוכל צהריים עם אח שלי, ברמת החייל, ואז פנוי לתת קפיצה.
בכל אופן, אנסה ליידע אותך כמה שיותר מוקדם
אני לא מצאתי מכונה אוטומטית שמוציאה קפה שעדיף על נס קפה.
ניסיתי סאקו, jura, דה-לונגי ונקטה ממקדונלדס.
jura יש לי בעבודה וניסיתי לשנות כל פרמטר אפשרי בה והרבה סוגי קפה וזה לא זה.
לא משנה מה תעשה אתה לא יכול לייצר שוט ארוך מחמש שניות גם בטחינה הכי דקה ובכמות קפה הכי גדולה.
תכלס סאקו רויאל מוציאה כבר משהו עדיף.
עם הרבה חלב זה יכול להיות בסדר למי שלא מחפש יותר מדי וזה בכל מקרה לא עדיף על נספרסו.
אם כבר אספרסו אז עם ציוד אמיתי.
מנסיון שלי ושל עוד כמה מחברי
בהתחלה רכשנו מכונות משוכללות שעלו אלפי שקלים לאחר זמן מה כבר נמאס לנו להתעסק עם התהליך הארוך של הכנת הקפה וכדי להנות ממס' סוגים של טעמים זה מצריך הערכות של אחסנה של פולי קפה או לחילופין שקיות אבקת קפה
לאט לאט המכונה התחילה לצבור אבק כי לא השתמשתי ולבסוף גם אני וגם חברי העברנות את המכונות הלאה ורכשתי מכונה פשוטה על קפסולות בהתחלה זו הייתה מכונה של לאווצה אבל לא אהבתי את צורת הרכישה בחברה מה גם המחיר היה יקר .והמכונה עומדת בצד ללא שימוש וכניראה תימכר או תינתן מתנה
ולפני כמה חודשים רכשתי מכונת אספרסו ללא מקציף חלב של נספרסו ומאז אני פשוט לא מפסיק להנות מהקפה
פתאום אני מוצא את עצמי שותה קפה מס' רב של פעמים ביום גם ההכנה פשוטה להפליא גם קפה טעים
ובנוסף מגוון קפה גדול שמגיע בקפסולות בצורה אסטטית ויפה לא צורך מקום באיחסון
אם אתה באמת פריק של קפה וכל שינוי קטן בריכוז הנקפה משחק לך תפקיד ואתה אחד שחשוב לו ההתעסקות בקפה אולי מכונה משוכללת תהיה טובה עבורך.(אל תישכך שמכונה משוכללת וטובה תופסת מקום ניכבד במיטבח)
אני לא בטוח כפי שטענו כאן כמה מחברי שקפה בקפסולה יוצא יקר אם תיקח את מחיר המכונה המשוכללת ומחיר הקפה שתרכוש ובטח תרכוש מס' סוגים של קפה ותחלק בכמות הכוסות קפה שאתה שותה ביום מחיר יהיה יקר בהרבה מקפסולה לדעתי עולם המכונות המשוכללות הולך ונעלם לטובת המכונות המהירות דהיינו מכונות של קפסולות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1 - אתה צודק לחלוטין אם המטרה שלך היא לשתות קפה ולעשות זאת בצורה אפקטיבית עם איזון סביר בין תוצאה להשקעה.
העניין הוא שרבים מחברי הפורום הזה, בוודאי אלו מהקבוצה שהקימה אותו, הינם חובבי קפה ברמה של תחביב. כמו שכמה מחברי אתר האם HT ישבעו לך שאי אפשר יותר לראות סרט על מסך LG LCD 42 כי זה פשוט *** של תמונה, ובכל זאת לרוב המכריע של האנשים זה מספיק ומעבר לכך, כך לא תוציא מחברים כאן שנספרסו זה מספיק טוב להם, ובוודאי לא מכונות אוטומאטיות.
צריך בסך הכל להתייחס לדברים בהקשר הנכון.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
joncafe כתב:shay1 - אתה צודק לחלוטין אם המטרה שלך היא לשתות קפה ולעשות זאת בצורה אפקטיבית עם איזון סביר בין תוצאה להשקעה.
העניין הוא שרבים מחברי הפורום הזה, בוודאי אלו מהקבוצה שהקימה אותו, הינם חובבי קפה ברמה של תחביב. כמו שכמה מחברי אתר האם HT ישבעו לך שאי אפשר יותר לראות סרט על מסך LG LCD 42 כי זה פשוט *** של תמונה, ובכל זאת לרוב המכריע של האנשים זה מספיק ומעבר לכך, כך לא תוציא מחברים כאן שנספרסו זה מספיק טוב להם, ובוודאי לא מכונות אוטומאטיות.
צריך בסך הכל להתייחס לדברים בהקשר הנכון.
...
מאחל לו בהצלחה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
יש חדש אתמול רכשנו את המכונה הזו Saeco syntia staniless steel תודה רבה לאורי מקאסטלו קפה על העזרה בבחירה והסבלנות מכונה נהדרת כבר אתמול אישתי פינקה אותי באספרסו מעולה
תודה רבה לכולכם על העזרה