חברי הפורום ייעצו רבות במקרים דומים מאוד לשלך - תוכל להריץ על כך חיפוש בפורום ותמצא הרבה תוצאות.
לא קיימת מכונה שעובדת גם על קפסולות וגם על קפה טחון (תערובות). מה שכן תמצא אלו מכונות לקפה טחון ולפודים - קפה טחון מראש שנארז לפי כמויות מדודות בנייר ובקושי מלכלך בעת השימוש. הפודים יקרים מהקפסולות. משהו שכדאי לקחת בחשבון מבחינה כספית בשימוש לטווח ארוך.
ב - 1500 ש"ח ניתן לקנות מכונות מעולות שישרתו את המשתמש לאורך שנים ויתנו לו את הפריווילגיה להוסיף מטחנה בנפרד בעתיד, מה שישדרג את החוויה פלאים בבוא היום. המלצתי אלייך היא ה- Gaggia Pure שנמכרת במחיר מצחיק של 890 ש"ח. לינק למבצע תמצא בין הפוסטים האחרונים.
אני בטוח שאם תחפש מעט בפורום תמצא דיונים על המכונה ועוד המלצות שיעזרו לך להחליט. כמעט מדיי חודש יש לפחות מישהו אחד שמבקש המלצה למכונה. נראה לי לפחות.
רק לחזק את איתן,
מה שאתה מחפש זאת מכונת קפה שניתן לעבוד עם קפה טחון ופודים(אין אפשרות לקפסולות).
פוד- נותן את הניקיון והפשטות בהכנת הקפה וזה בדיוק כמו להכין עם קפסולה.
פלוס נוסף זה שאתה יכול לקנות איזה פוד שאתה רוצה(זה סטנדרטי) ולא להיות מחוייב לחברה אחת כמו בקפסולות.
ככה אתה לא מגביל את מי שאתה קונה לו את המתנה לקפה אחד ובנוסף בעתיד הוא יוכל לשדרג את עצמו במטחנה טובה.
לגבי הקצפה - למכונה יש סטימר נוח וקל לתפעול.
בהצלחה.
דבר נוסף לגבי איזה מותג לקנות חברי הפורום ימליצו לך, הדבר היחידי שאני יכול להמליץ זה לקנות מכונה ממותג איטלקי ידוע,
וממפעל שמייצר אך ורק מכונות אספרסו.
תהנה.
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.