מישהו מכיר?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מכיר רק מתמונות... לא מבין כל כך למה זה טוב.
אני חושב שהמשפך הרגיל מוריד את הקפה הכי יפה - נייקד זאת אופציה אחרת.
נראה לי שאם אתה מוריד קונוסים נקיים בנייקד את משפך כזה לא יעשה הרבה.
אני חושב שהמשפך הרגיל מוריד את הקפה הכי יפה - נייקד זאת אופציה אחרת.
נראה לי שאם אתה מוריד קונוסים נקיים בנייקד את משפך כזה לא יעשה הרבה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
וואלה, באמת מוזר. לא ראיתי דבר כזה אף פעם.
מעניין לנסות, זה בטח עושה משהו שונה.
יכול להיות שזה יתן לך משהו בין נייקד לרגיל, מבחינת קרמה. בנייקד, היות ושום דבר לא נוגע בקפה, אתה מקבל כמות קרמה מטורפת.
בידית עם 'צנרת' רגילה, יש המון קרמה שהולכת לאיבוד בדרך.
אולי כאן, זה יהיה שונה?
מעניין לנסות, זה בטח עושה משהו שונה.
יכול להיות שזה יתן לך משהו בין נייקד לרגיל, מבחינת קרמה. בנייקד, היות ושום דבר לא נוגע בקפה, אתה מקבל כמות קרמה מטורפת.
בידית עם 'צנרת' רגילה, יש המון קרמה שהולכת לאיבוד בדרך.
אולי כאן, זה יהיה שונה?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אותי זה מסקרן כי אני בעיקר משתמש בפורטפילטר של מנה אחת.. אז שווה לבדוק..
אגב באשר לנייקד- אני מבין שאין דבר כזה ידית "סטנדרטית" ולכל מכונה ידית משלה.. האם המשמעות היא שאני צריך להזמין ידית שתתאים לצ'ליני במיוחד, כי לא נראה לי שיש בארץ ושאצטרך להזמין מחו"ל..
ועוד אגב- מישהו קנה כבר מ-" http://www.espressoparts.com/" יש להם בערך הכל.. אני מדפדף באתר הזה למשך שעות (במקום לעבוד!!!)
הם שולחים לארץ?
אגב באשר לנייקד- אני מבין שאין דבר כזה ידית "סטנדרטית" ולכל מכונה ידית משלה.. האם המשמעות היא שאני צריך להזמין ידית שתתאים לצ'ליני במיוחד, כי לא נראה לי שיש בארץ ושאצטרך להזמין מחו"ל..
ועוד אגב- מישהו קנה כבר מ-" http://www.espressoparts.com/" יש להם בערך הכל.. אני מדפדף באתר הזה למשך שעות (במקום לעבוד!!!)
הם שולחים לארץ?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

כל הידיות 58 מ"מ מתאימות לכל המכונות. לפעמים הידית לא נסגרת עד הסוף ונסגרת קצת באלכסון אבל זה לא נורא (ואפשר לשייף אותה קצת כדי שתתאים). אצלי זה ככה, עם ידית של רנצ'יליו והאניטה. לא שייפתי ולא היתה שום בעיה.
קניתי מ-espressoparts כמה פעמים בעבר. יש להם שירות לא פחות ממדהים (אמריקאים, יו נואו...) - למעשה קיבלתי מהם את השירות הכי טוב שקיבלתי ממוכר אי פעם. אבל קניתי רק כשהייתי בארה"ב, לא הזמנתי לארץ. שווה לבדוק מולם אם הם שולחים לארץ.
החסרון היחיד שלהם: הם יקרים יחסית למקומות אחרים, לפעמים אפילו באופן משמעותי.
קניתי מ-espressoparts כמה פעמים בעבר. יש להם שירות לא פחות ממדהים (אמריקאים, יו נואו...) - למעשה קיבלתי מהם את השירות הכי טוב שקיבלתי ממוכר אי פעם. אבל קניתי רק כשהייתי בארה"ב, לא הזמנתי לארץ. שווה לבדוק מולם אם הם שולחים לארץ.
החסרון היחיד שלהם: הם יקרים יחסית למקומות אחרים, לפעמים אפילו באופן משמעותי.
בוקר טוב מוטי,moti_r כתב:כל הידיות 58 מ"מ מתאימות לכל המכונות. לפעמים הידית לא נסגרת עד הסוף ונסגרת קצת באלכסון אבל זה לא נורא (ואפשר לשייף אותה קצת כדי שתתאים). אצלי זה ככה, עם ידית של רנצ'יליו והאניטה. לא שייפתי ולא היתה שום בעיה.
החסרון היחיד שלהם: הם יקרים יחסית למקומות אחרים, לפעמים אפילו באופן משמעותי....
לגבי התאמת הנייקד לכל המכונות- מוזר אבל אם אתה אומר כנראה שאתה יודע..
לגבי EP- אני בהתכתבות מול האתר, אתה צודק לגבי המחירים וצריך לבדוק את נושא הכדאיות. עם זאת אני כבר יכול להגיד לפי מה שענו לי מהאתר שלמשלוחים מחוץ לארה"ב אין אחריות. ההזמנה נאבדה/ ניזוקה וכיו"ב -זבש"ך.
עדיין, נראה לי שרק בשביל החוויה אנסה להזמין כמה חלקים ולראות איך העניין עובד (כמובן שלא אזמין משהו במאות דולרים אלא בכמה בודדים..)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ממליץ לך על הכוסות האלו:
http://www.espressoparts.com/cgi-bin/ep ... _id=479590
היו לי שתיים. איכשהו הן נעלמו, נדמה לי שאחת נשברה ואת השניה נתתי למישהו.
כוסות יפות וגם עוזרות למדוד כמות.
אבל יקרות להחריד (בסה"כ מדובר בכוס קטנה מזכוכית לאספרסו, שנקראת כמו כוס של שוט. שום דבר מיוחד).
בארץ אתה קונה כוס פורצלן בנעמן במחיר זהה, רק בשקלים
http://www.espressoparts.com/cgi-bin/ep ... _id=479590
היו לי שתיים. איכשהו הן נעלמו, נדמה לי שאחת נשברה ואת השניה נתתי למישהו.
כוסות יפות וגם עוזרות למדוד כמות.
אבל יקרות להחריד (בסה"כ מדובר בכוס קטנה מזכוכית לאספרסו, שנקראת כמו כוס של שוט. שום דבר מיוחד).
בארץ אתה קונה כוס פורצלן בנעמן במחיר זהה, רק בשקלים