https://spreadsheets.google.com/viewfor ... OFZrWUE6MQ
תודה מראש !
סקר עבור ידידה שלי על תעשיית בתי הקפה בישראל - עזרתכם בבקשה!
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אם ידידה שלך מעוניינת לדעת על טעמם של הלקוחות בארץ, מין ההיגיון הוא שהסקר שלה יבוצע בשפה העברית ! אלה אם אני מבין נכון, אז המחשבה שמובילה אותה היא , שלמי שלא קורא אנגלית מספיק טוב , אין כסף והוא ממילא כניראה לא קונה קפה ?
לי למשל היה קשה ליקרא את האנגלית, ולכן לא מלאתי את הסקר כלל, כי לא ההיתי בטוח ב 100% שהבנתי בדיוק את השאלות והתשובות .
לי למשל היה קשה ליקרא את האנגלית, ולכן לא מלאתי את הסקר כלל, כי לא ההיתי בטוח ב 100% שהבנתי בדיוק את השאלות והתשובות .
נערך לאחרונה על ידי גונן ב 18/12/2010 8:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
נקודה טובה של גונן.
והנה הפתעה: בחרתי בארומה כרשת שאני הכי אוהב, נתתי ציון של 3 למשקל של איכות הקפה בעיני ובחרתי באווירה כגורם חשוב מאוד.
שאלה חשובה מאוד שלא היתה בסקר: "למה אתה יושב בבית קפה?".
היות ואני מבלה בבתי קפה לפחות 4 פעמים בשבוע, לפעמים 2-3 ביום, אבל תמיד אלו פגישות עבודה - אני מחפש בית קפה נוח, עם אווירה נעימה, חשמל זמין וחניה בחינם. ממש לא מעניינת אותי איכות הקפה (אולי כי ויתרתי מראש
).
אגב, יצא לי לשבת כמה פעמים בקפה לנדוור ברוטשילד, והקפה שם מעולה. אבל החניה כ"כ מחורבנת, שגם אם היו מגישים שם גאד שוטס לא הייתי מתקרב למקום.
והנה הפתעה: בחרתי בארומה כרשת שאני הכי אוהב, נתתי ציון של 3 למשקל של איכות הקפה בעיני ובחרתי באווירה כגורם חשוב מאוד.
שאלה חשובה מאוד שלא היתה בסקר: "למה אתה יושב בבית קפה?".
היות ואני מבלה בבתי קפה לפחות 4 פעמים בשבוע, לפעמים 2-3 ביום, אבל תמיד אלו פגישות עבודה - אני מחפש בית קפה נוח, עם אווירה נעימה, חשמל זמין וחניה בחינם. ממש לא מעניינת אותי איכות הקפה (אולי כי ויתרתי מראש
אגב, יצא לי לשבת כמה פעמים בקפה לנדוור ברוטשילד, והקפה שם מעולה. אבל החניה כ"כ מחורבנת, שגם אם היו מגישים שם גאד שוטס לא הייתי מתקרב למקום.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -