מת לראות מונדיאל ב- HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הוא כבר צפוי בקרוב מזה המוווווון זמן...
היתרון שלו זה תאימות. דווקא H264 גורם לבעיות תאימות וקשה מאוד להתאים תוכנה בגלל החומרה הבעייתית. דווקא משהו כמו DREAMBOX יכול לעשות את זה טוב יותר מכיוון שהרוב בו תוכנה...
היתרון שלו זה תאימות. דווקא H264 גורם לבעיות תאימות וקשה מאוד להתאים תוכנה בגלל החומרה הבעייתית. דווקא משהו כמו DREAMBOX יכול לעשות את זה טוב יותר מכיוון שהרוב בו תוכנה...
עם כל הכבוד עופר, אני חולק על דעתךoferlaor כתב: סה"כ אני מציע להיות מאוד פסימים. החברות (גם המשדרות וגם ייצרניות הציוד) פשוט לא עומדות בלוחות הזמנים וזה פשוט נראה כרגע שהסיכויים לצפיה במונדיאל ב-HD הן כמעט לא ראליות....
אירופה ערוכה כבר יותר משנתיים לשידורי HD במונדיאל 2006
מי כמו הגרמנים יודע לעמוד בלוחות זמנים
מהיכן אתה מביא את המידע הזה בדיוק?
הדרימבוקס 8000 עדיין לא יצא, כך שהוא לא רלוונטי לדיון בהקשר למונדיאל.
בספק אם ה-7020 מסוגל להתמודד עם תכני HD.
על ה-500 אני בכלל לא מדבר.
מעניין כיצד תושבי ארה"ב יצפו במונדיאל.
שעות המשחקים שם ממש לא נוחות ונראה לי הם לא ישקיעו ב-HD
לא נראה לי שזה ממש מטריד את רוב תושבי ארה"ב.minime כתב: מעניין כיצד תושבי ארה"ב יצפו במונדיאל.
שעות המשחקים שם ממש לא נוחות ונראה לי הם לא ישקיעו ב-HD...
הקבוצה העיקרית שמתענינת הם המהגרים המקסיקנים - זאת קבוצה בלי הרבה כסף וכפי שרואים בחדשות האחרונות בעיניני ההגירה שם, בלי הרבה כוח.
משה
אכן המצב בנושא HD די מביש.
ערוצי SKY HD נקלטים בארץ ב 1.80 ואולי אפילו ב 1.20 (דורש בדיקה). הבעיה היא להשיג ממיר עם מנוי.
את פרמיאר הגרמני אין סיכוי לקלוט פה (רק אולי זליג קולט).
SKY ITALIA זה גם סיפור לא פשוט. דורש ממיר עם מנוי. קשה להשיג אבל יותר קל מאשר את אנגליה.
התקווה היא הדרים בוקס אבל מהכרותי עם החברה הזו שלא יהיו לכם ציפיות גבוהות לראות ממיר כזה בשוק בקרוב.
היום הבאתי ממיר HUMAX HD1000 ואני עושה בדיקות איתו. אבל גם זה לא בהכרח יתן את המונדיאל ב 7E.
ערוצי SKY HD נקלטים בארץ ב 1.80 ואולי אפילו ב 1.20 (דורש בדיקה). הבעיה היא להשיג ממיר עם מנוי.
את פרמיאר הגרמני אין סיכוי לקלוט פה (רק אולי זליג קולט).
SKY ITALIA זה גם סיפור לא פשוט. דורש ממיר עם מנוי. קשה להשיג אבל יותר קל מאשר את אנגליה.
התקווה היא הדרים בוקס אבל מהכרותי עם החברה הזו שלא יהיו לכם ציפיות גבוהות לראות ממיר כזה בשוק בקרוב.
היום הבאתי ממיר HUMAX HD1000 ואני עושה בדיקות איתו. אבל גם זה לא בהכרח יתן את המונדיאל ב 7E.