רכישת הוט מג'יק...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

דיברתי עכשיו עם נציגה של הוט לגבי האבסורד של תקופת האחריות של 12 חודשים, בעוד ההתחייבות היא ל 36 חודשים. בהתחלה היא אמרה לי שאין מה לעשות, אבל אחרי שהתעקשתי שמדובר בחוסר הגיון ושאני לא אקנה מוצר עם חלקים נעים (כגון הרד-דיסק) שלבטח יתקלקלו תוך פרק זמן הנמוך מ 36 חודשים, היא אמרה שתבדוק שוב, והפלא ופלא, כעבור "שיחה עם הממונה עליה" היא הודיעה לי שטעתה, והאחריות שאקבל היא ל 36 חודשים.

מעניין האם זה רטרואקטיבי גם לאילו שרכשו את הממיר בעבר...

לגבי הקניה, היא כאמור הציעה את שלושת המסלולים:
1. השכרה תמורת 55 ש"ח
2. קניה ב 1680 על 12 תשלומים.
3. פיקדון של 1800 ש"ח.

אני חושב שקניה של המכשיר (אופציה 2) היא טעות גדולה. לא מדובר בקניית דירה, אלא במוצר חשמלי שמתיישן (טכנולוגית ופיזיקלית) ומאבד את כל ערכו. זה בדיוק אותו עיקרון של "אחריות לכל החיים" שניתנת למעבדים של אינטל - מי לעזאזל הולך להשתמש במעבד יותר מ 3 שנים ?, ואותו הדבר לגבי הממיר הזה, מי מאיתנו ישתמש בו בעוד 3 שנים מהיום, כאשר דגמים הרבה יותר מתקדמים יהיו בשוק ?, מה גם שהאחריות נגמרת אחרי 3 שנים. לכן אני לא רואה שום יתרון מעשי בכך שהממיר נשאר שלנו כעבור 3 שנים, וקיבלנו אותו "לכל החיים"...

אני חושב שהפיקדון זו האופציה הטובה ביותר, אחר כך השכירות (שימו לב שבשכירות, גם אם החזקתם בו 3 שנים, לא שילמתם הרבה יותר מאשר 1680 ש"ח, ושוב, האפשרות להחזיק בו מעבר ל 3 שנים ללא תשלום נוסף, הרי לא תתממש בפועל, בייחוד עבור מבקרי האתר הזה...).

solo53
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

אבל אתה מודע לכך שלא תקבל את הפיקדון חזרה
תרוץ הבלאי קיים גם אצלם
כך שבסוף תקבל חזרה אולי
25%
זא קנית כן או לא עלה לך על מכשיר לא שלך 1350שח
ופיקדון כמו שנימע לא שייך כלל לדמי אחזקת המכשיר
צלצל שוב יגדו לך הכל הפוך

מניסיון כל פקיד מארץ אחרת בכל אופן אם מבצעים זאת צריך שיהי חוזה
כי בטל זה טוב למערכון של הגשש

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #3 

כן, אני מודע ל- "פחת" על הפיקדון. הם טוענים שיורידו 10% מהפיקדון על כל שנת שימוש. כלומר, כעבור 3 שנים, איבדת 488 ש"ח (לעומת הוצאה של 1980 ש"ח, לאחר שלוש שנים שכירות). העניין הוא שלא כולם יכולים להעביר 1800 ש"ח בבת אחת.

מצד שני, אני לא חושב שמישהו פה הולך להחזיק את הממיר המוגבל הזה במשך 3 שנים. תוך שנה שנתיים גג הוא יוחלף, ולכן השכירות יוצא לא כ"כ רע.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15419
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 249 פעמים
קיבל תודות: 291 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

לא כדי לך חכירה זה לא טוב כי יהיה מצב שיעברו 3 שנים ולא יצא מכשיר חדש אז בסוף ה 3 שנים תשלם להם את כל הסכום ויותר על המכשיר עדיין הוא לא יהיה שלך.

אותו דבר היה לי עם בזק שהתחברתי ל ADSL בתחילת השירות - לקחתי מודם בחכירה
שלמתי איזה 20 שקל בחודש יותר משנתיים ובסוף המודם לא היה שלי.

מקסימום אחרי שנתיים וחצי אם יצא משהו חדש יותר - תוכל לקנות אותו ואת המכשיר הקלטה הישן תעביר למישהו כמו איזה מחשב ישן.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #5 

במקרה שלא יצא שום מכשיר חדש ב 3 שנים הבאות (קשה להאמין, הודות והמכשיר הזה כ"כ מוגבל - אין יכולת לשמור הסרטים במחשב, אין HDTV, אין צורב, וכו') ואני בשכירות, פשוט אחזיר את המכשיר ואקח אחד חדש בשכירות, לא אידיאלי, אבל לפחות כך תהיה לי אחריות.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #6 

עשיתי את הצעד.

לקחתי את המג'יק במסלול 70 ש"ח בחודש (כולל הכל), עם אחריות לכל החיים.

המכשיר הזה הוא פשוט תענוג. תמיד יש לי 30-40 שעות מוקלטות של תוכניות שמדברות אלי. היכולת לעצור שידור ישיר ולהמשיך הלאה, או לחזור אחורה בשידור חי, היא פשוט תענוג.

אני מרגיש שעד אותו יום שקיבלתי את המגי'ק, שרפתי 230 ש"ח בחודש על הכבלים, ובת'כלס לא ניצלתי כלום. תמיד שבאתי לראות משהו, לא היה כלום, והייתי משלם על ה VOD המקולל.

היום נגמר הסיפור, אומנם אני משלם 300 ש"ח בחודש, אבל מנצל את זה כמו שצריך. תמיד יש מה לראות.

האם 70 ש"ח בחודש שווים את זה ?, בהתחשב שסרט בקולנוע עם פופקורן ושתייה עולה יותר מ 70 ש"ח, בהחלט כן.

הייתי אפילו מגזים ואומר שלחיות ללא המג'יק זה בזבוז כסף. אני כל הזמן חושב על כמה כסף הכבלים מפסידים על כך שהפסקתי להזמין מה- VOD, כמה כסף מפסידים מכשירי הווידיאומט על כך שאני כבר לא לקוח, וכמה כסף הערוצים המסחריים מפסידים על כך שאני לא רואה יותר פרסומות (אבל זה כבר לא קשור, וגם לא ממש נכון, כי כמה בעלי מג'יק כבר יש ?).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”