מדוע אני רואה Headers רק 7 ימים אחורה למרות בחרתי 40?(תמונה)
האם זה בגלל שהתוכנה Trial ?
אני זוכר שבהתחלה newsleecher הראה לי באמת 40 יום , אבל אחרי שסגרתי ופתחתי מחדש אני רואה רק שבוע ... ניסיתי לשנות הגדרות ולעשות Update Headers שוב , אבל ללא הצלחה , אני עדיין רואה רק שבוע אחורה (תמונה מצורפת)
אני זוכר שבהתחלה newsleecher הראה לי באמת 40 יום , אבל אחרי שסגרתי ופתחתי מחדש אני רואה רק שבוע ... ניסיתי לשנות הגדרות ולעשות Update Headers שוב , אבל ללא הצלחה , אני עדיין רואה רק שבוע אחורה (תמונה מצורפת)
-
- newsleecher2_resize.jpg
- (71.52 KiB) הורד 6717 פעמים
אז מה אני צריך לעשות כדי לראות 40 יום ?guyezra כתב:התוכנה מנקה הודעות ישנות כשסוגרים ופותחים אותה
יכול להיות ששינית את ההגדרות אחרי סגירה ופתיחה מחדש? כי בררת המחדל היא 7 ימים...
אין מספיק תוכן בשבוע
אני רוצה סרטים !
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
תנקה את ה-CACHE ותעשה FULL UPDATEalophind כתב:אז מה אני צריך לעשות כדי לראות 40 יום ?guyezra כתב:התוכנה מנקה הודעות ישנות כשסוגרים ופותחים אותה
יכול להיות ששינית את ההגדרות אחרי סגירה ופתיחה מחדש? כי בררת המחדל היא 7 ימים...
אין מספיק תוכן בשבוע
אני רוצה סרטים !ולא CSI וכו'...
...
הוא יוריד לך שוב הכל 40 יום אחורה.
כדי לבדוק עם זה נשמר תוריד קצת, תעצור תסגור את התוכנה ותפתח שוב ותראה אם יש בעיה או לא.
guyezra כתב:תנקה את ה-CACHE ותעשה FULL UPDATEalophind כתב:אז מה אני צריך לעשות כדי לראות 40 יום ?guyezra כתב:התוכנה מנקה הודעות ישנות כשסוגרים ופותחים אותה
אין מספיק תוכן בשבוע
אני רוצה סרטים !ולא CSI וכו'...
...
הוא יוריד לך שוב הכל 40 יום אחורה.
כדי לבדוק עם זה נשמר תוריד קצת, תעצור תסגור את התוכנה ותפתח שוב ותראה אם יש בעיה או לא....
זה לא יקח לי שוב שעתיים ומשהו ???
איך מנקים אותו ? Purge Group ???
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
זה יקח שוב חצי יום...
שווה לקנות את ניוזליצ'ר, יש שם מנוע חיפוש שעובד.
שווה לקנות את ניוזליצ'ר, יש שם מנוע חיפוש שעובד.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
אז ייקח...alophind כתב: זה לא יקח לי שוב שעתיים ומשהו ???
איך מנקים אותו ? Purge Group ???...
אתה לא רוצה לוודא שהכל בסדר?
תוריד את הסימון מהקבוצות שהורדת תסמן את כולן קליק ימני ו-PURGE
התשלום על SUPERSREACH הוא בניפרד ומנוע החיפוש הרגיל מעפן לגמרי (אחרת לא יקנו SUPERSEARCH...)איתי_הגיתי כתב:זה יקח שוב חצי יום...
שווה לקנות את ניוזליצ'ר, יש שם מנוע חיפוש שעובד....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
NEWSBIN כולל מנוע חיפוש (REGULAR EXPRESSIONS!) כללי וגם ספציפי פר-קבוצה.
אני זוכר שקיבלתי הודעה על המנוע חיפוש בתוכנה לגבי זה שהוא עולה כסף ...oferlaor כתב:NEWSBIN כולל מנוע חיפוש (REGULAR EXPRESSIONS!) כללי וגם ספציפי פר-קבוצה....
(נדמה היה משהו על 60 סנט.. לא זוכר בדיוק מה...)
ולגבי Regular Expressions , מה הקשר ?
איפה אני מזין אותם או שמדובר על הפילטר שיש בכל group ?
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3500
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
alophind,
מה שקרה במצב שלך זה שדבר ראשון הורדת את כל ה headers ולאחר מכן שינת ל 40 יום, ברירת המחדל של התוכנה היא 7 ימים ובגלל זה ראית רק 7 ימים.
בגלל זה בפעם הראשונה לקח לך שעתיים ומשהו להוריד את ה headers (כי זה היה רק על שבוע) עכשיו זה יקח לך כמה שעות טובות (כמו שאיתי אמר)...
שחר
מה שקרה במצב שלך זה שדבר ראשון הורדת את כל ה headers ולאחר מכן שינת ל 40 יום, ברירת המחדל של התוכנה היא 7 ימים ובגלל זה ראית רק 7 ימים.
בגלל זה בפעם הראשונה לקח לך שעתיים ומשהו להוריד את ה headers (כי זה היה רק על שבוע) עכשיו זה יקח לך כמה שעות טובות (כמו שאיתי אמר)...
שחר
שחר
תודהspacedude כתב:alophind,
שחר...