רומבה וסקובה מארצות הברית... התאמה למתח בארץ
אני צריך לקבל בקרוב את הרומבה ( 560 + aerovac bin ) והסקובה ( 330 )
רציתי לדעת איזה שנאי צריך לקנות ( של כמה WATT ), האם לא תיהיה בעיה לחבר את המכשיר עם שנאי שממיר את המתח ?
עוד שאלה למי שיש את הסקובה, הבנתי שיש תחליפים לחומר הניקוי שלו, מישהו יודע על תחליף טוב שאפשר לקנות בארץ ?
מניסיון שלכם עם המכשירים, יש הרבה תקלות\בעיות ?
רציתי לדעת איזה שנאי צריך לקנות ( של כמה WATT ), האם לא תיהיה בעיה לחבר את המכשיר עם שנאי שממיר את המתח ?
עוד שאלה למי שיש את הסקובה, הבנתי שיש תחליפים לחומר הניקוי שלו, מישהו יודע על תחליף טוב שאפשר לקנות בארץ ?
מניסיון שלכם עם המכשירים, יש הרבה תקלות\בעיות ?
רומבה וסקובה
הי
תתחדש
לא מומלץ לעבוד עם ממיר ולא בטוח שזה יעבוד. שנאי יותר טוב אבל מסורבל, כבד ויקר
ממליץ לך לבצע המרה כפי שאני עשיתי. שים לב לדגם של הספק כי יש כמה בשוק ואתה צריך למצוא מדריך המרה בהתאם לדגם הספציפי שלך
אני עבדתי לפי המדריך הזה
ועוד משהו, כדאי שתדע למה אתה נכנס. לסדרה 500 יש לא מעט תקלות אופייניות
אתה יכול לקרוא על זה כאן , זה אותו בחור שעשה את דף ההמרה. יש לו גם מדריך לתיקון תקלת הסנסורים של הטמבון.
שלי בן 13 חודש ואני ממתין להופעת התקלה. ממה שקראתי אין מנוס וזה יופיע במוקדם או במאוחר.
יש ברשת הרבה מדריכי המרה והסברים על התקלות. כדאי שתחרוש אותם
בכל מקרה ולמרות אולי מה שתקרא, אני מנקה את הרומבה שלי אחרי כל עבודה או שניים ולא נותן לה להגיע למצב שתיסתם בשערות ולכלוך. בינתיים טפו טפו זה מוכיח את עצמו.
בהצלחה ותהנה, דני
תתחדש
לא מומלץ לעבוד עם ממיר ולא בטוח שזה יעבוד. שנאי יותר טוב אבל מסורבל, כבד ויקר
ממליץ לך לבצע המרה כפי שאני עשיתי. שים לב לדגם של הספק כי יש כמה בשוק ואתה צריך למצוא מדריך המרה בהתאם לדגם הספציפי שלך
אני עבדתי לפי המדריך הזה
ועוד משהו, כדאי שתדע למה אתה נכנס. לסדרה 500 יש לא מעט תקלות אופייניות
אתה יכול לקרוא על זה כאן , זה אותו בחור שעשה את דף ההמרה. יש לו גם מדריך לתיקון תקלת הסנסורים של הטמבון.
שלי בן 13 חודש ואני ממתין להופעת התקלה. ממה שקראתי אין מנוס וזה יופיע במוקדם או במאוחר.
יש ברשת הרבה מדריכי המרה והסברים על התקלות. כדאי שתחרוש אותם
בכל מקרה ולמרות אולי מה שתקרא, אני מנקה את הרומבה שלי אחרי כל עבודה או שניים ולא נותן לה להגיע למצב שתיסתם בשערות ולכלוך. בינתיים טפו טפו זה מוכיח את עצמו.
בהצלחה ותהנה, דני
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
המדריך ישן ולפי מיטב זכרוני הרומבה משווק כיום ובעצם כבר בשנה האחרונה עם ספק מתח שונה שדורש החלפה של רכיב נוסף.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
למיטב הבנתי השרשור המצ"ב מתעסק בדיוק בשינוי בספק מתח של הרומבה ומפרט כולל תמונות מפורטות את מה בדיוק צריך להחליף ואיך
http://www.robotreviews.com/chat/viewto ... ba+charger
השרשור עוסק בספק של הסקובה אבל גם בשל הרומבה ובעמ' 2 לקראת הסוף יש הסבר מלווה בצילומים של הספק של הרומבה והחלפים הנדרשים שעקרונים הם זהים, אם אני זוכר נכון, אבל מיקום D11 קצת שונה בספק של הרומבה לעומת הסקובה
http://www.robotreviews.com/chat/viewto ... ba+charger
השרשור עוסק בספק של הסקובה אבל גם בשל הרומבה ובעמ' 2 לקראת הסוף יש הסבר מלווה בצילומים של הספק של הרומבה והחלפים הנדרשים שעקרונים הם זהים, אם אני זוכר נכון, אבל מיקום D11 קצת שונה בספק של הרומבה לעומת הסקובה