מקציף חלב "קנדי" מ-Yellow ב-200 ש"ח
שלום לכולם.
אני משתמש מזה שנים בטוטוקרמה ומבסוט לגמרי מהתוצאות. בחודשים האחרונים התחיל להפציע גל של מקציפי חלב חשמליים. זה התחיל עם נספרסו ומייד הצטרפו עוד כמה חברות. הבעיה העיקרית היא המחיר שנע סביב 400-500 ש"ח למקציף. במחיר כזה לא נראה לי שכדאי להחליף את הטוטוקרמה הוותיקה שלי...
לפני כמה ימים נכנסתי לסניף של ילו בתחנת דלק וראיתי שהם מוכרים מקציפי חלב דומים לאלו של נספרסו. (לפחות נראה לי שהקונספט עובד בצורה דומה) של חברת קנדי (סיני) במחיר של 199 ש"ח.
האם מישהו התנסה עם מקציף שכזה? במחיר של חצי מנספרסו, גם עם הוא יחזיק שנה-שנתים זה יכול להיות נחמד.
אשמח לקבל תגובות מאנשים שניסו אותו.
external
אני משתמש מזה שנים בטוטוקרמה ומבסוט לגמרי מהתוצאות. בחודשים האחרונים התחיל להפציע גל של מקציפי חלב חשמליים. זה התחיל עם נספרסו ומייד הצטרפו עוד כמה חברות. הבעיה העיקרית היא המחיר שנע סביב 400-500 ש"ח למקציף. במחיר כזה לא נראה לי שכדאי להחליף את הטוטוקרמה הוותיקה שלי...
לפני כמה ימים נכנסתי לסניף של ילו בתחנת דלק וראיתי שהם מוכרים מקציפי חלב דומים לאלו של נספרסו. (לפחות נראה לי שהקונספט עובד בצורה דומה) של חברת קנדי (סיני) במחיר של 199 ש"ח.
האם מישהו התנסה עם מקציף שכזה? במחיר של חצי מנספרסו, גם עם הוא יחזיק שנה-שנתים זה יכול להיות נחמד.
אשמח לקבל תגובות מאנשים שניסו אותו.
external
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה הקנדי של הקומקומים? היבואן הישראלי שלהם זריז אם הוא עבר גם לקפה...
אם יש משהו שיש בנספרסו ואין באחרים (כמה שאני יודע) זה הסיבוב של המקציפן בלי חיבור ישיר וכך זה יותר קל לתחזוקה.
זה מקציף פלסטיקי כזה זול או שהוא נראה בסדר? בחצי מחיר זאת יכולה להיות מציאה.
אם יש משהו שיש בנספרסו ואין באחרים (כמה שאני יודע) זה הסיבוב של המקציפן בלי חיבור ישיר וכך זה יותר קל לתחזוקה.
זה מקציף פלסטיקי כזה זול או שהוא נראה בסדר? בחצי מחיר זאת יכולה להיות מציאה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
זה בדיוק הקנדי של הקומקומים...
האמת היא שלפחות בילו בדרך השלום יש להם אחד בתצוגה והוא נראה די סבבה. הראש המסתובב ניתן לניתוק ואפילו אני חושב שמגיעים איתו 2 ראשים שונים, ככה לפחות זה נראה ביחידה שנמצאת בתצוגה.
האמת היא שלפחות בילו בדרך השלום יש להם אחד בתצוגה והוא נראה די סבבה. הראש המסתובב ניתן לניתוק ואפילו אני חושב שמגיעים איתו 2 ראשים שונים, ככה לפחות זה נראה ביחידה שנמצאת בתצוגה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
לדעתי אם אתה רואה אותו בתצוגה והוא עובד - קנה בלי לחשוב פעמיים.
זה לא שהמקציף של נספרסו כ"כ טוב - הקצף שלו מאוד קשה ורחוק מהקצפה נכונה. יותר גרוע מזה לא נראה לי שיכול להיות (אלא אם הקנדי פשוט לא מקציף בכלל).
זה לא שהמקציף של נספרסו כ"כ טוב - הקצף שלו מאוד קשה ורחוק מהקצפה נכונה. יותר גרוע מזה לא נראה לי שיכול להיות (אלא אם הקנדי פשוט לא מקציף בכלל).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
הם פחות טובים מבחינת איכות הקצפה, במיוחד כי עם הטוטו מרגישים את החלב תוך כדי ההקצפה ואפשר לעצור בזמן.
אבל המרחק לא מאוד גדול (גם הטוטו לא מייצר מיקרופואם עדין במיוחד) והיתרון הגדול שלהם הוא כמובן הנוחות.
אבל המרחק לא מאוד גדול (גם הטוטו לא מייצר מיקרופואם עדין במיוחד) והיתרון הגדול שלהם הוא כמובן הנוחות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
לאחר שהיו לי מספר מכונות קפה ולאחר שעייפתי מכל ההתעסקויות שבהכנת כוס קפה, רכשתי אתמול את ה Citiz & Milk, אני רוצה לציין שמאוד הופתעתי מהתוצאה.moti_r כתב:לדעתי אם אתה רואה אותו בתצוגה והוא עובד - קנה בלי לחשוב פעמיים.
זה לא שהמקציף של נספרסו כ"כ טוב - הקצף שלו מאוד קשה ורחוק מהקצפה נכונה. יותר גרוע מזה לא נראה לי שיכול להיות (אלא אם הקנדי פשוט לא מקציף בכלל)....
ישנם שתי אופציות להקצפת החלב, כשאחד מהם רגיל והשני מאוד סמיך, אני משתמש באופציה הראשונה ואני מאוד מרוצה.
לחיצה קצרה תניב הקצפה רגילה וחמה, לחיצה של שתי שניות תניב הקצפה סמיכה ופושרת.
בלחיצה קצרה הכפתור מואר בצבע אדום ובלחיצה ארוכה הכפתור משנה את צבעו לכחול.
עוד דבר שהופתעתי לגלות, זה שהמכונה מיוצרת בשוויץ שזה בפני עצמו דבר דיי נדיר למצוא היום.
הקפה יוצא פנטסטי.
בלחיצה קצרה הכפתור מואר בצבע אדום ובלחיצה ארוכה הכפתור משנה את צבעו לכחול.
עוד דבר שהופתעתי לגלות, זה שהמכונה מיוצרת בשוויץ שזה בפני עצמו דבר דיי נדיר למצוא היום.
הקפה יוצא פנטסטי.
עם המיכל של נספרסו מגיעים שני סוגי מקציפים שניתן להחליף ביניהם (ככה לפחות הגיע הדגם citiz and milk אצלנו בעבודה). בראשון הטבעת היא בצורת סליל, בשני הטבעת היא חוט מתכת פשוט. הקצפה עם הסליל תתן חלב מאוד סמיך, הקצפה עם הטבעת השנייה תתן הקצפה הרבה יותר עדינה.
זה בלי קשר לאורך הלחיצה -
לחיצה קצרה נותנת הקצפה חמה (עיגול בצבע אדום)
לחיצה ארוכה נותנת הקצפה קרה של החלב (עיגול בצבע כחול)
זה בלי קשר לאורך הלחיצה -
לחיצה קצרה נותנת הקצפה חמה (עיגול בצבע אדום)
לחיצה ארוכה נותנת הקצפה קרה של החלב (עיגול בצבע כחול)