מבקש את חוות דעתכם על gaggia syncrony logic

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
ronensud פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולכם,

לאחרונה 2 חברים רכשו מכונות אוטומטיות וזה עשה לי חשק לרכוש אחת (בא טוב עם שדרוג המערכת :) ).
למרות הקטילות על האוטומטיות מול הידניות הקפה היה לי ממש טעים וחוסך כאב ראש ובלגאן ולכן מצא חן בעיניי הרעיון.

משיטוט קצר גיליתי שבאמיגו מוכרים את הדגם שציינתי בכותרת ב-2000 ש"ח במקום מחיר רגיל של 4300.

כל האוטומטיות שראיתי מתחילות במחירים כפולים מ-2000 ולכן רציתי לשאול האם לדעתכם יש כאן קטצ' ואם כן מהו?

הוזלה כה דרמטית מעוררת חשדות לא?

לעונים אודה,

רונן

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

קודם שתדע שמדובר בדגם ותיק שנמצא בשוק שנים רבות וכנראה אלו מבצעי חיסול מלאי.

נקודה שניה כמדומני ההקצפה שלה חלשה היות והיא אינה מכונה עם דוד כפול ויש לה תרמובלוק להקצפה שנותן ביצועים חלשים.

מעבר לכך אם טעמת ומוצא חן בעיניך לדעתי המחיר סביר בהחלט למרות שכדאי לך לשקול פתרון אלגנטי ונוח יותר של נספרסו

ronensud פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #3 

כפיר_ש כתב:קודם שתדע שמדובר בדגם ותיק שנמצא בשוק שנים רבות וכנראה אלו מבצעי חיסול מלאי.

נקודה שניה כמדומני ההקצפה.שלה חלשה היות והיא אינה מכונה עם דוד כפול ויש לה.תרמובלוק להקצפה שנותן ביצועים חלשים.

מעבר.לכך אם טעמת ומוצא חן בעיניך לדעתי המחיר סביר בהחלט למרות שכדאי לך לשקול פתרון אלגנטי ונוח יותר של נספרסו
...
כפיר תודה על התשובה המהירה,

מעבר למחירן הגבוה של הקפסולות לעומת הפולים, מצאתי שאני מעדיף בהרבה את טעם הקפה היוצא מהפולים מאשר מהקפסולות.

אגב האוטומטיות המדוברות של 2 החברים מהן טעמתי את הקפה נקנו בקדמה רמת ישי, אחת של SAECO והשניה של מותג גרמני בשם MELITTA (מקווה שרשמתי נכון).

תודה שוב

רונן

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #4 

מליטה זה כנראה שם שהוצמד למכונה מתוצרת אחרת או שזה הסכם של שיתוף פעולה כי זו חברה שמייצרת נייר לפילטר וקפה לפילטר בעיקר.

סאקו זו חברה גדולה ויש לה מספר רב של דגמים והאמת שאין לי ידע נרחב במכונות אוטומטיות שאני יכול להמליץ לך בודאות על דגם כלשהו.

מוטי טעם בזמנו את הגאג'יה בררה ואמר שהיא טובה אבל מחירה סביב 4000.

אני מבין את הנטיה שלך לפולים אבל הבעיה ברוב האוטומטיות שאין לך שליטה מלאה על עובי הטחינה ותהליך הדחיסה של הקפה וקשה לקבל שוטים טובים ועקביים כאשר מחליפים סוגי קפה.

צריך גם לקנות דגם אמין ממותג מוכר עם אחריות ושירות טןב בארץ. גאג'יה יורה וסאקו מיובאים באופן סדיר לפה ויש להם שירות מסודר בארץ.

ronensud פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #5 

רשמתי לפניי תודה כפיר.

בינתיים דיברתי עם אמיגו שאמרו שאין להם יותר את המכונה הזו אך הציעו לי במקום את הSAECO XSMALL ב-2750 ש"ח שאמורה להיות טובה יותר.

מעניין איך היא מול הבררה שעולה 4?

docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

לך ותעשה מבחן טעימה בין המכונות
ותיראה מה טעים לך יותר
בהצלחה (Y) (Y) (Y)

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #7 

ה xsmall חמודה ונדמה לי ש chura טעם אותה- אולי הוא יוכל להרחיב.

בעקרון אין הבדלים ענקיים בין המכונות וצריך פשוט לטעום ולהפעיל ולראות מה הכי מתאים לך.

תשאל גם לגבי תחזוקה שוטפת ותברר קצת עלויות...

לגבי מחיר הקניה תתמקח ותוציא גם קצת צ'ופרים.

בהצלחה! ספר לנו רשמים.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”