כרגע אני נמצא בניו יורק אבל אני בתהליכי חזרה לארץ והקולנוע הביתי חודש לאחרונה עם חומרה חדשה.
כעיקרון לא היה לי הרבה מה להגיד בחומרה שנבחרה כי אבא שלי קנה את הרוב בארץ ללא הרבה התייעצות ממני אבל אני עדיין מעוניין לסחוט כמה שיותר איכות מהקולנוע הביתי בלי לשבור את הקופה יותר ממה שצריך, אז ברגע זה אני כבר מתכנן את כל ההזמנות של החיבורים למיניהם שאצטרך כדי לחבר את הקולנוע הביתי ברגע שהציוד יגיע מחו"ל.
בקשר לחיבור של הDVD, VCR, RECEIVER וכו' יש לי כבר את הכל מוכן, אבל אני די מבולבל בקשר לממירים בארץ.
ממה שהבנתי מהודעות קודמות שקראתי כאן זה שיש חיבור SCART על רוב הממירים, אבל יש לי בעיה קטנה....שבטלויזיה בסלון או באף טלויזיה בחדרים אין לי חיבור כזה....
הטלויזיה בסלון היא HITACHI 42PD380TA - http://aus.hitachi.com.au/hitachi/conte ... sp?ID=1792#
הטלויזיות האחרות הן SHARP AQUOS LC-20S4U ו LC-20B6U-S
הRECEIVER בסלון הוא YAMAHA HTR-5760
עשיתי חיפוש קטן באינטנרט על TRANSCODERS כמו שדובר בהודעות האחרות ומצאתי כמה סוגים, יש את הסוג הקופסא שאפשר לקנות ולחבר אליו את הSCART ולהוציא ממנו את הCOMPONENT לטלויזיה או יש את החוטים שמובנים כבר עם קצה אחד של SCART וקצה אחד של COMPONENT.
אני מעוניין להשתמש אך ורק בחיבור COMPONENT אבל אם אצטרך אלך גם על SVIDEO
האם זה נכון לקנות את אחד האופציות שהגדרתי? או את החוט המובנה או את הקופסא הקטנה לחוד?
תודה מראש, עידו.
אגב ראיתי גם שיש פה כמה אנשים שמשתמשים בNEWSGROUPS....איך זה מסתדר לכם מבחינת המהירויות של הארץ....
פה סטנדרטי 5MB הורדה בערך 600KB/S ......סתם מי שיודע על זה שיענה אבל יותר חשוב על החיבורים...