מתקן לאימון מתח (ספורט...) לבית
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
הבן שלי החליט שהוא רוצה לעשות ספורט.
היות ויש לי מסדרונות צרים בבית, נראה לי שאני צריך רק שני מחברים כאלה כמו בתמונה (עם 4 ברגים ולא 2)רצוי אולי חצי עיגול במקום עיגול שלם, לחבר בשני הצדדים של הקיר ופשוט לתקוע מוט.
מישהו יודע איפה אפשר למצוא חלקים לזה...?
אני לא רוצה לקנות מה שמוכרים בחנויות ספורט שמתחבר במקביל לקיר במרחק 50 ס"מ...
היות ויש לי מסדרונות צרים בבית, נראה לי שאני צריך רק שני מחברים כאלה כמו בתמונה (עם 4 ברגים ולא 2)רצוי אולי חצי עיגול במקום עיגול שלם, לחבר בשני הצדדים של הקיר ופשוט לתקוע מוט.
מישהו יודע איפה אפשר למצוא חלקים לזה...?
אני לא רוצה לקנות מה שמוכרים בחנויות ספורט שמתחבר במקביל לקיר במרחק 50 ס"מ...
-
- Stainless-Steel-Stampings-Pole-Holder.jpg
- (54.25 KiB) הורד 13027 פעמים
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
כשהייתי צעיר יותר היה לי מתח מהסוג שנלחץ כנגד המשקוף בדירה מתפוררת בשיכון ג בבאר שבע.guyezra כתב:ראיתי את האלה שמתלבשים על המשקוף, נראה לי מפחיד...הבית שלי גם ככה ישן ומתפרק.
לגבי הסוג השני, זה דורש אימון מול הקיר ולא במקביל, זה כבר דורש יותר מקום, דבר קצת בעייתי....
המתח נשא את משקלי במספר אימונים ביום במשך 3 שנים בלי לפול ובלי להרוס את המשקוף
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

uriler כתב:חלק מהמוטות שנמכרים בחנויות אינם טלסקופיים הנתפסים בלחץ בלבד, אלא כוללים זוג תותבים פנימיים המתחברים בהברגה לקיר - עליהם מתלבש המוט.
קניתי אחד כזה באייס לפני כמה שנים, ב 60 ש״ח אם זכור לי נכון....
זה נשמע מתאים...
אני אעשה סיבוב חיפושים
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני בטוח שהבן שלי לא יהרוס כלום.yanivol כתב:כשהייתי צעיר יותר היה לי מתח מהסוג שנלחץ כנגד המשקוף בדירה מתפוררת בשיכון ג בבאר שבע.guyezra כתב:ראיתי את האלה שמתלבשים על המשקוף, נראה לי מפחיד...הבית שלי גם ככה ישן ומתפרק.
לגבי הסוג השני, זה דורש אימון מול הקיר ולא במקביל, זה כבר דורש יותר מקום, דבר קצת בעייתי....
המתח נשא את משקלי במספר אימונים ביום במשך 3 שנים בלי לפול ובלי להרוס את המשקוף...
הבעיה זה אם אני אחליט לנסות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
אני לא יודע מה אפשר לעשות אצלך בבית, אבל אם אתה כבר משקיע, לא הייתי ממליץ על מתח על משקוף בגלל הגובה.
לדעתי חשוב מאוד לשמור על רגליים ישרות כשעושים מתח. כשהמתח הוא בגובה של קצת פחות מ-2 מטר, נאלצים לקפל את הרגליים ואז תרגיל המתח פחות אפקטיבי.
לדעתי חשוב מאוד לשמור על רגליים ישרות כשעושים מתח. כשהמתח הוא בגובה של קצת פחות מ-2 מטר, נאלצים לקפל את הרגליים ואז תרגיל המתח פחות אפקטיבי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"