יש קייס להביא את הוט לפשיטת רגל על שידור מטושטש?!
-
mishtamesh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כבר כמה זמן שהתמונה על המסך מטושטשת - התפריטים לא ברורים, בערוצי הספורט כמעט ולא ניתן לקרוא את תוצאות המשחק ואני מניח שלא רואים טוב באופן כללי. דיברתי עם הוט, ואפילו שלחו טכנאי שהתמזמז קצת עם השלט וז''ן לי את השכל שהבעיה בטלויזיה. לא יכולתי ממש להתווכח, אלא שבמקרה יומיים אח"כ חל יום זיכרון ושידורי רוב הערוצים הופסקו, ובאורך פלא התמונה נהיתה מושלמת. התקשרתי שוב לטכנאי והוא שב והתעקש שיש רק לראות טוב או לא לראות בכלל ורק בבתים עם ארבע טלויזיות או יותר מתקינים מגבר (לנו יש שלוש טלויזיות בשני ממירים).
אני מאוד מוטרד מהבעיה ואני לא רוצה להסתגל לתמונה בטלויזיה ולראות מטושטש את העולם, אז אם אני אתחיל באיומים כלפי הוט בשבירת חוזה אני צריך קצת לשפר את הידע הטכני, או.. אולי זה אני שחי בסרט?
אני מאוד מוטרד מהבעיה ואני לא רוצה להסתגל לתמונה בטלויזיה ולראות מטושטש את העולם, אז אם אני אתחיל באיומים כלפי הוט בשבירת חוזה אני צריך קצת לשפר את הידע הטכני, או.. אולי זה אני שחי בסרט?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
mishtamesh,
איך הממירים מחוברים למסכים שלך (באיזה חיבור)?
באיזה מסכים מדובר?
איך הממירים מחוברים למסכים שלך (באיזה חיבור)?
באיזה מסכים מדובר?
אם הצרכן הישראלי היה יותר חכם לא היית צריך לפתוח את האשכול הזה וזה ה"קייס".
הישראלים אף פעם לא רוצים להיות פריירים - בכבישים וכו', אבל שצריך לעשות משהו בשביל לשפר את האיכות לחקור לדעת ולהבין הרוב מתעצלנים לעשות וזה חבל מאוד.
אם לא היינו מתחברים להוט ועובדים לשפר את האיכות כמו שעשו להורדת מחירי המונדיאל (קצת באיחור) כמעט בטוח שהיית מקבל תמורה טובה יותר לכסף שאתה משלם להם.
באיזה איזור אתה ?
ערוצי זהב תבל או מטב?
הישראלים אף פעם לא רוצים להיות פריירים - בכבישים וכו', אבל שצריך לעשות משהו בשביל לשפר את האיכות לחקור לדעת ולהבין הרוב מתעצלנים לעשות וזה חבל מאוד.
אם לא היינו מתחברים להוט ועובדים לשפר את האיכות כמו שעשו להורדת מחירי המונדיאל (קצת באיחור) כמעט בטוח שהיית מקבל תמורה טובה יותר לכסף שאתה משלם להם.
באיזה איזור אתה ?
ערוצי זהב תבל או מטב?
-
mishtamesh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הטלויזיה היא SONY Trinitron (אני קצת נבוך לחשוף את זה כאן באתר) בת לא יותר מחמש ומחוברת לממיר בכבל 21 פינים. אני לא בטוח איזו חברה זו בדיוק אבל אני גר בקרית מוצקין.
אני לא שולל לחלוטין שהבעיה היא מצידי, אבל העובדה שניתן לראות תמונה חלקה לעיתים והעובדה שבתור חברה שמספקת שירות בעבור הרבה כסף, היא צריכה למצות את כל האפשרויות כדי להוכיח ללקוח שהם עושים את שלהם ולא שולחים טכנאי בלאי שמעבר ללבדוק את ההגדרות דרך השלט לא מבין בטכנולוגיה שהוא בעצמו מתקין מה גם שלא אכפת לו יותר מידי כי זו לא חברה של אבא שלו, ויותר גרוע זה הילדון שעונה לך בשירות לקוחות שעובד שם חודשיים ויעבוד עוד חודשיים מקסימום, ולא באשמתו שבמחשב מולו אין פונקציה של בעיה כזו. ואני בכלל חושב שזה נוח לקודקודים שם שחוסכים בפס כמה אגורות שלא תצעק על הילדון כי מה זאת אשמתו אז תוותר ותצא בסוף עיוור. ולעבור אתה גם לא יכול בגלל החוזה שסגרו לך על הביצים.
אני לא שולל לחלוטין שהבעיה היא מצידי, אבל העובדה שניתן לראות תמונה חלקה לעיתים והעובדה שבתור חברה שמספקת שירות בעבור הרבה כסף, היא צריכה למצות את כל האפשרויות כדי להוכיח ללקוח שהם עושים את שלהם ולא שולחים טכנאי בלאי שמעבר ללבדוק את ההגדרות דרך השלט לא מבין בטכנולוגיה שהוא בעצמו מתקין מה גם שלא אכפת לו יותר מידי כי זו לא חברה של אבא שלו, ויותר גרוע זה הילדון שעונה לך בשירות לקוחות שעובד שם חודשיים ויעבוד עוד חודשיים מקסימום, ולא באשמתו שבמחשב מולו אין פונקציה של בעיה כזו. ואני בכלל חושב שזה נוח לקודקודים שם שחוסכים בפס כמה אגורות שלא תצעק על הילדון כי מה זאת אשמתו אז תוותר ותצא בסוף עיוור. ולעבור אתה גם לא יכול בגלל החוזה שסגרו לך על הביצים.
אני לא מבין מה הבעיה? קח DVD , חבר אותו לטלויזיה (עדיף עם ה21 פינים) - לא מטושטש - הבעיה אצליהם ושישברו את הראש איתה (אתה אפילו יכול להתנתק מאחר והם מפרים תנאי חוזה במידה ולא מתקנים את הבעיה).
מטושטש - קח את הטלויזיה לתיקון (אחרי שמיצית אפרויות אחרות כמו הרחקת שנאים מהטלויזיה).
מטושטש - קח את הטלויזיה לתיקון (אחרי שמיצית אפרויות אחרות כמו הרחקת שנאים מהטלויזיה).
וחוץ מזה בעניין HOT
הייתה כתבה די מכסחת על HOT ושירותי טלפון / אינטרנט שלה בTHE MARKER שהמסר העיקרי היה זלזול בלקוחות.
הכותרת היתה הזכות להתנתק!
הייתה כתבה די מכסחת על HOT ושירותי טלפון / אינטרנט שלה בTHE MARKER שהמסר העיקרי היה זלזול בלקוחות.
הכותרת היתה הזכות להתנתק!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -