אספרסו קלאב יצאו במבצע ספק אם מפתה - דעתכם
היום בבוקר ראיתי מודעה בעיתון בנוגע למבצע של אספרסו קלאב כך שהתשלום יהיה רק על הקפה והמכונה ניתנת חינם (ממגוון המכונות המוצעות)
תוכן המבצע הוא כזה:
דיברתי עם נציגת שירות נחמדה ששאלה אותי מה צריכת הקפה היומית שלי ואמרתי לה שבערך 2 ליום בבוקר לפני העבודה ובערב מול הטלויזיה
היא עשתה חישוב של צריכת קפסולות חודשית בנוסף לעוד כמה קפסולות אקסטרה למקרה של אירוח וכדומה והציעה לי לרכוש מבצע הכולל 1200 קפסולות לשנה וחצי ב 5 משלוחים חינם ממגוון הקפסולות של אספרסו קלאב ומכונה "חינם" .
אני באופן אישי לפני קניה ודיי ננעלתי על פיקסי c60 של נספרסו משיקולי פשטות ונוחות (אולי כבר בשלב הזה יקומו כמה מן הפורום ויגידו שהאוטומטיות הורגות טעמים וחבל שאני משקיע על כך מחשבה אבל זה טעים לי מספיק ואני נהנה מזה לכן אני לא רואה צורך בהפעלה של מכונה ידנית)
בכל אופן...הייתי שמח לדעת אם לדעתכם המבצע כדאי
השיקול שלי הוא כזה - אמנם התשלום החודשי לא כל כך זול אך בהתחשב בעובדה שאני לא משלם גם על מכונה וגם על קפסולות אז יש כאן חיסכון לטווח של שנה כמעט על שווי המכונה עצמה
תודה
אדם
תוכן המבצע הוא כזה:
דיברתי עם נציגת שירות נחמדה ששאלה אותי מה צריכת הקפה היומית שלי ואמרתי לה שבערך 2 ליום בבוקר לפני העבודה ובערב מול הטלויזיה
היא עשתה חישוב של צריכת קפסולות חודשית בנוסף לעוד כמה קפסולות אקסטרה למקרה של אירוח וכדומה והציעה לי לרכוש מבצע הכולל 1200 קפסולות לשנה וחצי ב 5 משלוחים חינם ממגוון הקפסולות של אספרסו קלאב ומכונה "חינם" .
אני באופן אישי לפני קניה ודיי ננעלתי על פיקסי c60 של נספרסו משיקולי פשטות ונוחות (אולי כבר בשלב הזה יקומו כמה מן הפורום ויגידו שהאוטומטיות הורגות טעמים וחבל שאני משקיע על כך מחשבה אבל זה טעים לי מספיק ואני נהנה מזה לכן אני לא רואה צורך בהפעלה של מכונה ידנית)
בכל אופן...הייתי שמח לדעת אם לדעתכם המבצע כדאי
השיקול שלי הוא כזה - אמנם התשלום החודשי לא כל כך זול אך בהתחשב בעובדה שאני לא משלם גם על מכונה וגם על קפסולות אז יש כאן חיסכון לטווח של שנה כמעט על שווי המכונה עצמה
תודה
אדם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כמה יוצא לשלם בסופו של דבר? יש את המכונות שלהם במבצעים (כולל מקציף) באזור ה 1200 ש"ח
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
לא עשיתי חשבונות פיננסיים, בדוק אם זה משתלם מול צריכה שוטפת.
אני רק אזרוק שתי נקודות לנושא:
1. אין הבדל מהותי, לדעתי, בין הטעם של אספרסו-קלאב לנספרסו. אמנם לא שתיתי ראש-בראש, אבל מהתרשמות במקום הקפה היה מעולה ובאותה הרמה.
2. התחייבות לשנה וחצי זו כנראה התחייבות די ארוכה. קח גם את זה בתור פרמטר (למשל, מה אם תרצה להוסיף בכמות? להוריד בכמות? לנסוע לטיול בחו"ל של חודש?)
1. אין הבדל מהותי, לדעתי, בין הטעם של אספרסו-קלאב לנספרסו. אמנם לא שתיתי ראש-בראש, אבל מהתרשמות במקום הקפה היה מעולה ובאותה הרמה.
2. התחייבות לשנה וחצי זו כנראה התחייבות די ארוכה. קח גם את זה בתור פרמטר (למשל, מה אם תרצה להוסיף בכמות? להוריד בכמות? לנסוע לטיול בחו"ל של חודש?)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
kuku1000 זאת נקודה טובה למחשבה!
דבוטאנט זה באמת לא יוצא הכי זול ויש לי קצת בעיה עם ההתחייבות וזה גם פרמטר שאני סולד ממנו, לכן
לאחר שיחה נוספת קיבלתי הצעה חדשה עבור המכונה הבאה:
http://espresso-club.co.il/?CategoryID= ... 137&Page=1
במחיר של 666 שקלים + 6 כוסות אספרסו + 2 שרווילים לבחירה.
זה כבר נשמע אטרקטיבי
האם למישהו יש נסיון איתה? לא מצאתי חוות דעת בפורום
דבוטאנט זה באמת לא יוצא הכי זול ויש לי קצת בעיה עם ההתחייבות וזה גם פרמטר שאני סולד ממנו, לכן
לאחר שיחה נוספת קיבלתי הצעה חדשה עבור המכונה הבאה:
http://espresso-club.co.il/?CategoryID= ... 137&Page=1
במחיר של 666 שקלים + 6 כוסות אספרסו + 2 שרווילים לבחירה.
זה כבר נשמע אטרקטיבי
האם למישהו יש נסיון איתה? לא מצאתי חוות דעת בפורום
life is a game, play it.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

נראה יותר טוב - בעיני זה עדיף על נספרסו בעיקר בגלל המבחר בקפסולות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מזל טוב
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אני וחברי לעבודה עשינו מבחני טעימה. אני מניח שאיכות החליטה בין המכונות של שתי החברות דומה. ההבדל העיקרי לתפיסתינו הוא התערובות הזמינות. בנספרססו למיטב ידיעתי כל התערובות זמינות כך שתוכל להזמין את החביבות עליך.moti_r כתב:לא עשיתי חשבונות פיננסיים, בדוק אם זה משתלם מול צריכה שוטפת.
2. התחייבות לשנה וחצי זו כנראה התחייבות די ארוכה. קח גם את זה בתור פרמטר (למשל, מה אם תרצה להוסיף בכמות? להוריד בכמות? לנסוע לטיול בחו"ל של חודש?)...
בקפיטלי החרבות המספקות את התערובות מתחלפות כל הזמן התערובות החביבות עלינו הן של קרם קפה. שהפסיקו להיות זמינות. כשהיו זמינות עלו בטעמן על תערובות נספרסו
התערובות של יוליוס מינל לטעמי וטעם חברי פשוט לא טעימות. את קגליארי עוד לא טעמתי.
יש לי מכונה מצויינת במשרד (סאקו הום) שעומדת מיותמת כבר חודש ומחכה לתערובת מספיק טעימה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

של אספרסו קלאב כנראה כל הזמן זמינות בארץ ושל האחרים אולי לא - אבל יש להרבה בתי קלייה כבר קפסולות תואמות קפיטלי (יש באיביי)