שלום לכולם,
אני בטוח שאדון uziliron רק רוצה לעזור לנו לבחור את הרובוט הטוב ביותר.
בכל מקרה, לאחר בירור מעמיק עם שני חברים שרכשו את שני המוצרים המוזכרים בכתבה של גלובס (D76 של ****** ודגם 780 של רומבה) , אני חייב להסכים אם רוב מה שנאמר בכתבת ההשוואה בגלובס. ה-D76 של ****** הוא הרבה יותר משוכלל ועם הרבה יותר אביזרים מהרומבה אך מעט יותר מסובך לתפעול לאנשים מבוגרים. יחד עם זאת, לא הודגש בכתבה שפרט לרובוט עצמו לא ניתן לערוך השוואה אמיתית בין הדגם D76 של ****** לבין ה-780 של רומבה כיוון ולהבנתי, האקווקס הוא היחיד בארץ ואולי אפילו בעולם, שמגיע עם מיכל ציקלון על עמדת הטעינה כך שהוא מרוקן את עצמו כשהוא מגיע לעמדת הטעינה (יתרון עצום במיוחד לבעלי חיות מחמד). כמו כן הוא מגיע עם מזוודה ובה מגוון רחב של אביזרים המתחברים למיכל הציקלון וכך הוא הופך בעצם גם לשואב ציקלון לכל דבר וענין, מה שמייתר את הצורך בעוד שואב בבית לספות, מזרנים, וילונות וכו' . כמו כן להבנתי, הוא היחיד עם 2 מברשות צד וכרטיס זיכרון אליו ניתן להוריד שירים ופקודות קוליות כך שהרובוט הופך גם לנגן מוסיקה.
לסיכום, שני הרובוטים הנ"ל לא ברי השוואה, אך באופן אישי אם לא הייתי רוכש את ה-D56 של ******, ואם היו לי 3500 ש"ח מיותרים הייתי מעדיף על פניו וגם על פני הרומבה את ה-D76 של ****** בשל העובדה שהוא מרוקן את עצמו ושאיני צריך עוד שואב - חסכון כפול!
רובוט לניקוי הבית ecovacs deebot d56
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: