נוזל ניקיון לשימוש עם iRobot Scooba - משהו חלופי שבטוח להשתמש בו?
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 300 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
שלום!
רכשתי iRobot Scooba 340.
קראתי כאן 2 דיונים שעסקו בנושא ועלו שם מס' אפשרויות ולא היה כלכך (אז) ברור אם זה רצוי ובטוח לשימוש...
נוזל רצפות "אג'קס" בצבע כחול...חומץ לבן לניקוי.
האם מישהו התנסה ויכול לאמר עם איזה נוזל (למעט מים...) ניתן לעבוד בבטחה בשימוש עם הסקובה?
תודה רבה!
רכשתי iRobot Scooba 340.
קראתי כאן 2 דיונים שעסקו בנושא ועלו שם מס' אפשרויות ולא היה כלכך (אז) ברור אם זה רצוי ובטוח לשימוש...
נוזל רצפות "אג'קס" בצבע כחול...חומץ לבן לניקוי.
האם מישהו התנסה ויכול לאמר עם איזה נוזל (למעט מים...) ניתן לעבוד בבטחה בשימוש עם הסקובה?
תודה רבה!
-
shaby
-
- חבר ותיק

כן...גם אני קראתי בפורומים בחו"ל על אג'קס...רק לא היה ברור לי איזה מוצר מסוים של אג'קס, שכן נראה ששמות המוצרים שונים.noam כתב:אני משתמש באג'קס כחול כבר כמעט שנה והכל בסדר.
וזה לאחר קריאה בפורומים שונים באנגלית....
תוכל בבקשה לרשום פה את שם המוצר במדויק?
תודה!
http://www.comax.co.il/Max2000Upload/13 ... 110528.jpg
אפשר גם לקנות את החומר המקורי של החברה אצל היבואן הישראלי עולה אם אני לא טועה 40 ש"ח
אפשר גם לקנות את החומר המקורי של החברה אצל היבואן הישראלי עולה אם אני לא טועה 40 ש"ח
-
shaby
-
- חבר ותיק

יש צדק בדבריך...ביררתי עם "קהלת" - המחיר לבקבוק של 500מ"ל (מתאים ל-64 שטיפות) עולה 45ש"ח...urielp כתב:לדעתי לא כדאי להסתבך עם תחליפים: גם כך זה עולה פחות משקל לשטיפה (אם אתה שוטף כל יום - זה 300 ש"ח לשנה).
אני עדין מתלבט אם לשטוף עם נוזל או עם מים בלבד: גם עם מים הרצפה יוצאת מבריקה......
זה יוצא 70 אג' לשטיפה...באמת לא קריטי.
אך אי אפשר להתעלם שהאג'קס יוצא פשוט הרבה יותר זול ומספיק לכ-250 שטיפות (לעומת 64 שטיפות עם הנוזל המקורי).
-
shaby
-
- חבר ותיק

נראה לי שקיבלתי את הדוגמה הטובה ביותר בשביל להבין שחבל על הכסף עם הנוזל של IROBOT...kobbi כתב:דומה קצת למלח לריכוך המים במדיח.......אותה הגברת בשינוי אדרת ועם תג מחיר משולש....
אני יעבוד עם האג'קס הכחול וזהו...
תודה!