usenet במקום yes?
שלום לכולם,
אני שוקל להתנתק מ-yes ולקבל את התכנים מ-usenet.
לצערי, אין לי ניסיון עם usenet ולכן אשמח אם החברים כאן יוכלו לתרום מנסיונם.
האם רעיון זה פרקטי מבחינת היצע התכנים ב-usenet? אני מתכוון בעיקר לתוכניות המשודרות בערוצים כמו +yes או yes weekend וערוצי הסרטים (תוכניות ספורט/ילדים לא רלוונטיות עבורי).
האם ב-usenet ניתן למצוא באופן קבוע גם תוכניות יומיות כגון קונאן אובריין וג'יי לנו?
תודה לעונים,
דוד
אני שוקל להתנתק מ-yes ולקבל את התכנים מ-usenet.
לצערי, אין לי ניסיון עם usenet ולכן אשמח אם החברים כאן יוכלו לתרום מנסיונם.
האם רעיון זה פרקטי מבחינת היצע התכנים ב-usenet? אני מתכוון בעיקר לתוכניות המשודרות בערוצים כמו +yes או yes weekend וערוצי הסרטים (תוכניות ספורט/ילדים לא רלוונטיות עבורי).
האם ב-usenet ניתן למצוא באופן קבוע גם תוכניות יומיות כגון קונאן אובריין וג'יי לנו?
תודה לעונים,
דוד
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אין תוכניות יומיות כמו לנו.
אם אתה מדבר על תכני HDTV, אז המבחר עדיין מוגבל. בתכנים אחרים תצטרך להתאים את עצמך לשידורים בארה"ב. כלומר, מה שקיים ב-USENET זה מה ששודר בחודשים האחרונים בטלויזיה האמריקאית, כך שאם אתה צופה בסדרה בארץ יהיה חסר לך פרקים.
אם אתה מדבר על תכני HDTV, אז המבחר עדיין מוגבל. בתכנים אחרים תצטרך להתאים את עצמך לשידורים בארה"ב. כלומר, מה שקיים ב-USENET זה מה ששודר בחודשים האחרונים בטלויזיה האמריקאית, כך שאם אתה צופה בסדרה בארץ יהיה חסר לך פרקים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ADSL 5M - זה ללקוחות פרטיים.
ללקוחות עסקיים אפשר לרכוש גם קוים יקרים יותר.
אגב, יש גם שיפור בטכנולוגית DSLAM, בכדי לרכז כמה קוי ADSL בכדי לקבל רוחב סרט שזה כפולות של הרוחב סרט הרגיל (POOLING). ראיתי מכשירים שאמורים לעשות את זה אוטומטית (לנתב בקשות דרך IPS שונים), אבל זה עדיין לא תפס.
ללקוחות עסקיים אפשר לרכוש גם קוים יקרים יותר.
אגב, יש גם שיפור בטכנולוגית DSLAM, בכדי לרכז כמה קוי ADSL בכדי לקבל רוחב סרט שזה כפולות של הרוחב סרט הרגיל (POOLING). ראיתי מכשירים שאמורים לעשות את זה אוטומטית (לנתב בקשות דרך IPS שונים), אבל זה עדיין לא תפס.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
alophind (איך קוראים לך אגב?), באמת עוד אתר נחמד, קצת מעצבן אותי שלא ניתן למיין על פי גודל אבל באמת נחמד.
גם newzleech.com ממש טוב יחסית לחינמי.
newzbin.com ממש גרוע לטעמי, לא נוח, לא ברור, לא יודע, מוזר לי שהוא הכי מצליח.
אני הכי אהבתי את ngindex.com, פשוט מעולה, הבעיה היא שאין לי כרגע איך לשלם לו (לא עובדים כבר עם paypal והכרטיס הבינלאומי שלי לא עובד שם).
אני הכי אהבתי את ngindex.com, פשוט מעולה, הבעיה היא שאין לי כרגע איך לשלם לו (לא עובדים כבר עם paypal והכרטיס הבינלאומי שלי לא עובד שם).
HiFiMusic IL
ערן...aloni כתב:alophind (איך קוראים לך אגב?), באמת עוד אתר נחמד, קצת מעצבן אותי שלא ניתן למיין על פי גודל אבל באמת נחמד.
אני הכי אהבתי את ngindex.com, פשוט מעולה, הבעיה היא שאין לי כרגע איך לשלם לו (לא עובדים כבר עם paypal והכרטיס הבינלאומי שלי לא עובד שם)....