התחדשנו בPixie+מקציף, כמה שאלות על פודים\קפסולות
דבר ראשון נחמד לראות שיש קהילה איכותית עם הרבה ידע בתחום הזה.
רכשנו את המכונה+האירוצ'ינו החדש של נספרסו ב999 ש"ח עם זיכוי 250 שקל בקניית קפסולות\מוצרים מהבוטיק.
כמה שאלות לגבי פודים\קפסולות רב פעמיות...
מצאתי כאלה של emohome שנראו הכי איכותיים וזולים (יחסית).
אני יכול לשים כל דבר [תערובות קפה\חליטות וכו'] או שצריך שזה יהיה טחון בצורה מסויימת כדי להשתמש בזה?
יש משהו שיכול להשפיע לרעה על המכונה או על הקפסולה אם אני מכניס אותו? (הכוונה לסוג מסויים של קפה\תה, או משהו אכיל\שתי אחר)
אולי ככה אפשר לחסוך עשרות ואולי מאות שקלים במקום לקנות את הקפסולות הייעודיות של נספרסו להכין איזה טעם של קפה שאני רוצה....כמובן שאולי לא תהיה תחרות בין הטחינה של הקפסולות שלהם לעומת מה שאכין, אבל אי אפשר לדעת עד שלא מנסים...
יש תערובות קפה \ חליטות (מוכנות) שמומלצות במחירים זולים ? (אני חדש בעסק אז אין לי כל כך מושג מה הטווחי מחירים של המוצרים האלה)
תודה רבה וסופשבוע רגוע, עם הרבה קפה!
רכשנו את המכונה+האירוצ'ינו החדש של נספרסו ב999 ש"ח עם זיכוי 250 שקל בקניית קפסולות\מוצרים מהבוטיק.
כמה שאלות לגבי פודים\קפסולות רב פעמיות...
מצאתי כאלה של emohome שנראו הכי איכותיים וזולים (יחסית).
אני יכול לשים כל דבר [תערובות קפה\חליטות וכו'] או שצריך שזה יהיה טחון בצורה מסויימת כדי להשתמש בזה?
יש משהו שיכול להשפיע לרעה על המכונה או על הקפסולה אם אני מכניס אותו? (הכוונה לסוג מסויים של קפה\תה, או משהו אכיל\שתי אחר)
אולי ככה אפשר לחסוך עשרות ואולי מאות שקלים במקום לקנות את הקפסולות הייעודיות של נספרסו להכין איזה טעם של קפה שאני רוצה....כמובן שאולי לא תהיה תחרות בין הטחינה של הקפסולות שלהם לעומת מה שאכין, אבל אי אפשר לדעת עד שלא מנסים...
יש תערובות קפה \ חליטות (מוכנות) שמומלצות במחירים זולים ? (אני חדש בעסק אז אין לי כל כך מושג מה הטווחי מחירים של המוצרים האלה)
תודה רבה וסופשבוע רגוע, עם הרבה קפה!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר לשים הכל כמעט אבל זה יהיה בעיקר ניסוי וטעייה עד שתגיע למשהו שיהיה טוב לך - לכל תערובת תהיה דרגת טחינה אחרת (צריך מטחנה).
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אין תערובת מיוחדת לנספרסו - אתה יכול לנסות לשים אפילו קפה של עלית.
אם יש לך מטחנה אז אפשר לקנות כל תערובת קפה (פולים) שיש ולנסות.
אם יש לך מטחנה אז אפשר לקנות כל תערובת קפה (פולים) שיש ולנסות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)