היורו והאולימפיאדה הקרבים ובאים - HD ?3D?

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
afiul פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

ניסיתי לחפור קצת בפורום וגם באתרים כלליים בכדי להבין האם נזכה גם בארץ הקודש לשידורי HD ואולי 3D מהארועים הגלובאליים של הקיץ.

אני מניח שערוץ 1 ישדר את האולימפיאדה ב-HD. לא בטוח שנזכה לראות את היורו ב-HD (לפחות חלק מהמשחקים) באדיבות צ'רלטון שזה מדכא ומדהים בעת ובעונה אחת...

לגבי 3D בכלל לא מצאתי כל אינדיקציה לשידור בארץ...

מישהו יודע אחרת? אולי הגיע הזמן לצלחת לוויין פרטית וזהו :מבולבל:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לגבי 3D הייתה כתבה שלא תשודר פה אפילו לא שנייה אחת ב-3D

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6353
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 447 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #3 

האולימפיאדה תשודר ב HD מלא בערוץ 1

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2532925

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6212
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 438 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

צ׳רלטון ישדרו את כל המשחקים ב-HD במקביל לשידורים בערוצים 9 ו-10.
אלעד

afiul פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

לגבי ערוץ 1 והאולימפיאדה אכן צפוי, ולגבי צ'רלטון אני מופתע לטובה כי בדרך כלל הם לא היו מעבירים ב-HD מקביל משחקים שמכרו לערוצים אחרים, בניגוד לערוץ 5.

לגבי 3D - באסה. הרבה אנשים קנו מסכים בשנה האחרונה ובעולם מדברים על שני הארועים כנקודת מפנה בשידור טלויזיה ב-3D, אבל אנחנו לא נהנה.

זה אולי לא הפורום המתאים, אבל מישהו יודע אם בתחנות לוויין הארועים האלו כן ישודרו ב-3D? אני הרבה זמן חושב להתנתק מ-YES ולעבור לצלחת פרטית - זה יכול להיות הטריגר.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

את האולימפיאדה אני יודע שמתכוונים להעביר ב-3D בערוצים כמו SKY ITALIA 3D שנקלט בישראל עם שיתוף.
לגבי היורו, דיברו על אותו ערוץ שישדר משחקי 3D משם בעבר, לא יודע מה נסגר עם זה.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

afiul כתב:לגבי 3D - באסה. הרבה אנשים קנו מסכים בשנה האחרונה ובעולם מדברים על שני הארועים כנקודת מפנה בשידור טלויזיה ב-3D, אבל אנחנו לא נהנה.
...
כולנו חשבנו שאחרי שידור HD איכותי של המונדיאל ע"י רשות שידור (על תשתית חברת פרטית,לצערנו),היא נקודת מפנה בשידורי HD בארץ הקודש.........ומה מצב היום (n) (n) (n) ,אז איך אתה בכלל חושב על נקודת מפנה בתחום 3D 8O
אנחנו טוחנים מים באין ספור שירשורי סרק,זה האחרון
http://www.hometheater.co.il/vt167156
הנקודה מפנה יכול לבוא רק משידור ציבורי/ממלכתי,שיום אחד פשוט יחליטו לעבור לזה,כמו באירופה (בארה"ב הייתה חקיקה לפני הרבה שנים).....אבל עם רשות שידור כמו שלנו,אין סופרמן שיכול להבריא את כל אוכלי חינם האלו,זה פשוט גוף גדול גוסס,שמונשם בעזרת גביה בחסות ממשלתי.הדרך היחידה,זה פשוט לסגור אותו,(נסתדר שנה-שנתיים,לא ניראה לי שרובנו בכלל ירגישו בחוסר),ולהקים גוף איכותי חדש,מבוסס תשתית HD והפקות מקור/רכישת זכויות שידור שכלל האוכלוסייה יכול להנות מזה.....ואז כווווווווווולם יגידו יש תמורה בעד אגרה (i)

תבינו,לגופים פרטיים אין שום סיבה לעבור לשידור HD בתור סטנדרד,במיוחד עכשיו שמפסידים כסף ורשות השניה ישן בעמידה :evil: ,ויס והוט מנסים להשתמש ב-HD כדי לנסות למכור אותו דבר פעמיים,וערוצי HD אמיתיים הם ערוצי פרמיום שעולים המון כסף.
ולפני שכולם יקפצו שאנחנו מדינה קטנה,מה שמצליח באירופה,לא בהכרח יתאים פה.....להזכירכם,אירופה במצב קטסטרופלי,בכל זאת בכל המדינות העניות יותר,הונגריה/פולין/צ'כיה/סלובקיה/רומניה......הערוצים הממלכתיים עשו צעדים ענקים בהחדרת HD ציבורי חינם !!!! דווקה הרוסים יותר בפיגור,אבל לפחות עברו ל-16:9.......וזה מה שאני צועק כבר בלי סוף.......לפחות יעברו לשידור 16:9 בביטרייט סביר :@

rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1654
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

אין סיבה לשדר HD בYES ןהוט , ולא ישודר HD באינטרנט. אם אתם זוכרים, בתקופת המונדיאל היה נסיון כזה, ומהר מאוד ירדו לSD מסיבות של חסכון בתשלום לרוחב פס. היום, כשהאינטרנט הבאמת רחב - נפוץ וזול יותר - אין סיבה שלא!

אנטנות-אלי
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #9 

ישנם ערוצים בלווין באיכות HD 3D יורו ספורט התחיל לשדר לפניי כשבוע אני עם LED של סמסונג חגיגה לעינים כמובן 3D
ובכלל אין מה להשוות את איכות התמונה ליס/הוט
אנטנות אלי 052-2507900
התקנת צלחות לווין +HD - התקנת אנטנות לקליטת שדורי עידן +.
http://www.1clickservice.co.il/%D7%90%D ... 7%9C%D7%99

afiul פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #10 

אנטנות-אלי כתב:ישנם ערוצים בלווין באיכות HD 3D יורו ספורט התחיל לשדר לפניי כשבוע אני עם LED של סמסונג חגיגה לעינים כמובן 3D
ובכלל אין מה להשוות את איכות התמונה ליס/הוט
...
ידוע לך אם היורו בכלל יצולם וישודר ב-3D?

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”