סיבוב וידאו ב 90 מעלות
אני מקווה שזה הפורום המתאים.
אשתי מתעקשת לצלם וידאו במצלמה ובסלולרי באופן אנכי ולא אופקי. ולא משיקולי framing, סתם אי הבנה, שלא נאמר XXX.
מה הדרך הכי נוחה לסובב את הסרטים. בדר"כ מצולמים ב AVI.
אני מעדיף כבר לטרוח ולהמיר אותם כך שתמיד יהיו מסובבים כמו שצריך, ולא רק לצפיה באופן מסובב. כדי שאוכל לשתף את ההורים בצילומי הנכדה שלהם
אשתי מתעקשת לצלם וידאו במצלמה ובסלולרי באופן אנכי ולא אופקי. ולא משיקולי framing, סתם אי הבנה, שלא נאמר XXX.
מה הדרך הכי נוחה לסובב את הסרטים. בדר"כ מצולמים ב AVI.
אני מעדיף כבר לטרוח ולהמיר אותם כך שתמיד יהיו מסובבים כמו שצריך, ולא רק לצפיה באופן מסובב. כדי שאוכל לשתף את ההורים בצילומי הנכדה שלהם
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
ניתן בקלות רבה דרך Move Maker של מיקרוסופט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
טוב אני רואה שאני לא מצליח לצרף את צילום המסך של ההודעה. התוכן שלה:
you allready have a different build flavour for windows live
מה זה?
אגב איך אני מצרף להודעה צילום מסך. עשיתי PrtSc והדבקי בוורד. לא נתן לצרף. לא דוק ולא דוקס... גם PDF לא נתן...
במקום להתמודד עם הורדת התוכנה הזו, יש תוכנה אחרת להציע?
you allready have a different build flavour for windows live
מה זה?
אגב איך אני מצרף להודעה צילום מסך. עשיתי PrtSc והדבקי בוורד. לא נתן לצרף. לא דוק ולא דוקס... גם PDF לא נתן...
במקום להתמודד עם הורדת התוכנה הזו, יש תוכנה אחרת להציע?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
אם יש לך windows 7 זה כבר בא עם מערכת ההפעלה. תלחץ על 'התחל' ותקליד movie - אתה אמור לראות את התוכנה. האפליקציה הזו היא פתרון פשוט ונוח
תודה
לא היה כלול אצלי. ניסיתי להוריד ללא הצלחה בהתחלה. רק אחרי שהסרתי את הגרסה הקודמת לש windows live essentials והתקנתי חדשה יכולתי להוריד את התוכנה.
באמת נוח.
יש לי שאלה אחת. אחרי ההמרה נמחק מועד הצילום בפרטי הקובץ. יש לזה פתרון?
לא היה כלול אצלי. ניסיתי להוריד ללא הצלחה בהתחלה. רק אחרי שהסרתי את הגרסה הקודמת לש windows live essentials והתקנתי חדשה יכולתי להוריד את התוכנה.
באמת נוח.
יש לי שאלה אחת. אחרי ההמרה נמחק מועד הצילום בפרטי הקובץ. יש לזה פתרון?