גם אצלכם סדרות לא מוזמנות יותר במקס?
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
או שזה בעיה רק אצלי?
כלומר המקס לא מזמין להקלטה את הסדרות שביקשתי.
כלומר המקס לא מזמין להקלטה את הסדרות שביקשתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

משום מה רק היום המקס החליט להזמין את הבית הלבן (שישודר מחר), בד"כ הוא מזמין את התוכנית ברגע שהיא מופיעה ב-EPG.
את BSG הוא לא הקליט לי היום והוא עדיין לא הזמין את הפרקים של מחר
את BSG הוא לא הקליט לי היום והוא עדיין לא הזמין את הפרקים של מחר
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

שיהיו בריאים
שלא לדבר על זה שחזרתי אתמול מחו"ל וגיליתי שהעונה השניה של BSG היא סדרה אחרת! ובגלל זה הוא לא הקליט לי את הפרקים שבה.
שלא לדבר על זה שחזרתי אתמול מחו"ל וגיליתי שהעונה השניה של BSG היא סדרה אחרת! ובגלל זה הוא לא הקליט לי את הפרקים שבה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מרגיז - אבל אלה לא בעיות של המקס אלא של מחלקת ה-EPG שלא נתנה לתוכניות הללו את אותן קודים (לפי זה הסדרות מזוהות).
את הפרקים 12 ו-13 של העונה שניה של BSG לא הוקלטו אוטומטית, למזלי גיליתי את זה כשעוד הספקתי להזמין ידנית את השידורים החוזרים.
מאוחר יותר, בזמן שדפדפתי ב-EPG, ראיתי שהעונה הזו נמשכת לפרקים 14-15-16-17 אך כנראה ש, כמו שעפר טוען, לא קודדו כחלק מהסידרה כי לא הוזמנו אוטומטית, אך התאוריה של עפר לא יכולה להסביר למה כאשר רציתי להזמין את אותם הפרקים באופן ידני, בתפריט הופיע אפשרות "לצרף את הפרק הזה לסדרה".
מאוחר יותר, בזמן שדפדפתי ב-EPG, ראיתי שהעונה הזו נמשכת לפרקים 14-15-16-17 אך כנראה ש, כמו שעפר טוען, לא קודדו כחלק מהסידרה כי לא הוזמנו אוטומטית, אך התאוריה של עפר לא יכולה להסביר למה כאשר רציתי להזמין את אותם הפרקים באופן ידני, בתפריט הופיע אפשרות "לצרף את הפרק הזה לסדרה".