NBA אול-סטאר: חייבים לשנות את שיטת הבחירה...
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
לטעמי זה לא לעינין שנבחרים לחמישייה הפותחת שחקנים עם עונה בינונית ומטה רק בגלל שאוהדים שלא מבינים בכדורסל מכירים אותם בשמם (למשל האוורד ו-וויד) בעוד ששחקנים שנותנים עונה מדהימה נשארים בחוץ או לכל היותר נבחרים כמחליפים (למשל סטפן קורי, פול ג'ורג') - ע"י אנשים שמבינים קצת יותר בכדורסל.
זה רק אני??
זה רק אני??
- knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
זה לא רק אתה, וזה לא רק בNBA. אתמול בלילה היה הפרובול של הNFL וגם שם הטענות אומרות בקול גבוה שזה פשוט נהיה תחרות פופלריות להיות שם ולא תחרות פוטבול. ככה זה כמובן גם בNBA. לדעתי רק המאמנים והשחקנים צריכים להצביע ולא הקהל בבית. או לפחות שהקהל בבית יכריע רק כ10 אחוז מהקולות או משהו בסגנון.
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
יש משהו בדבריך... רואים את זה גם במגרשים - הרבה "אוהדים" לא טורחים להגיע בזמן למשחק וגם נעלמים להרבה זמן באמצע - שלא נדבר על הרבה שעוזבים לפני תום המשחק.
- knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מילר אומנם אתה צודק מבחינה עקרונית. אבל בסופו של דבר נוצר ההפך. ועובדתית זה נושא השיחה בארה''ב (לפחות בפוטבול אני פחות מעורב בNBA)
מה שקורה שהאוהדים הרציניים מצביעים לאנשים הנכונים ורוב האוכלוסייה מצביעה סתם לפי שמות. מה שקורה שהאוהדים ה"כבדים" שממלאים את האולמות לא רוצים להיות קשורים לאירוע.
מה שקורה שהאוהדים הרציניים מצביעים לאנשים הנכונים ורוב האוכלוסייה מצביעה סתם לפי שמות. מה שקורה שהאוהדים ה"כבדים" שממלאים את האולמות לא רוצים להיות קשורים לאירוע.