YES זה NO למסך רחב
בהחלט יש כאן בעייה. פרקים מסויימים לא משודרים במסך רחב.
התמונות (סליחה על האיכות...) מראות את ההבדל - ראו את גודל ומיקום הלוגו ואת הפסים השחורים. פרק 19 היה WS ופרק 20 לא.
ה TV מזהה אוטומטית מסך רחב דרך SCART, ורק פרק 19 זוהה ככזה.
ולדעתי... התיקון היחיד שנקבל מYES במקרה הזה יהיה הורדת המילים "מסך רחב" מתיאור הפרק...
התמונות (סליחה על האיכות...) מראות את ההבדל - ראו את גודל ומיקום הלוגו ואת הפסים השחורים. פרק 19 היה WS ופרק 20 לא.
ה TV מזהה אוטומטית מסך רחב דרך SCART, ורק פרק 19 זוהה ככזה.
ולדעתי... התיקון היחיד שנקבל מYES במקרה הזה יהיה הורדת המילים "מסך רחב" מתיאור הפרק...
-
- wsn1.jpg
- פרק 20 של פלישה: משודר עם פסים שחורים ולא מזוהה ע"י הTV כ-WS
- (27.66 KiB) הורד 2152 פעמים
-
- ws2.jpg
- פרק 19 של פלישה: משודר תקין ב-WS ומזוהה ע"י ה TV
- (27.99 KiB) הורד 2152 פעמים
amirn כתב: ולדעתי... התיקון היחיד שנקבל מYES במקרה הזה יהיה הורדת המילים "מסך רחב" מתיאור הפרק......
תודה על התמונות - אני תקווה שאם אני לא יהיה היחיד שפונה ל YES - הם יבדקו את הנושא.
אחרי הכול לא הגיוני שסדרה נרכשה עם פרק 18 ו 20 במסך רגיל ופרק 19 במסך WS.
לדעתי יש להם איזו בעיה של השידור בפרקים 18 ו 20 בסדרה (כמו גם בסרטים וסדרות אחרות).
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
זו דרך נוספת לשדר במסך רחב וזה מקובל מאוד באירופה
אני צופה ביס במסך רחב ויש לי צלחות לווינים באמצעותן אני צופה בערוצים אירופיים המשדרים במסך רחב .
במקרה של סרטי קולנוע, לא מעט חומרים משודירם עם הפסים השחורים ולא במסך מלא. לדעתי זה נובע מהגרסה שהוכנה לשידור על ידי האולפנים.
גם אני לא תמיד אוהב את זה ורוצה שהתמונ התהיה בכל גודל המסך אבל במקרה זה לפחות זו לא אשמת יס.
במקרה של סרטי קולנוע, לא מעט חומרים משודירם עם הפסים השחורים ולא במסך מלא. לדעתי זה נובע מהגרסה שהוכנה לשידור על ידי האולפנים.
גם אני לא תמיד אוהב את זה ורוצה שהתמונ התהיה בכל גודל המסך אבל במקרה זה לפחות זו לא אשמת יס.
Re: זו דרך נוספת לשדר במסך רחב וזה מקובל מאוד באירופה
קראת וראית את התמונת בתגובה של amirnעלי_שביט כתב:אני צופה ביס במסך רחב ויש לי צלחות לווינים באמצעותן אני צופה בערוצים אירופיים המשדרים במסך רחב .
גם אני לא תמיד אוהב את זה ורוצה שהתמונ התהיה בכל גודל המסך אבל במקרה זה לפחות זו לא אשמת יס....
כמו כן קראת בכלל א התגובות האחרות כאן- מודבר לדוגמא על אותה סידרה שפרקים מסוימים משודרים ב WS ופרקים אחרים לא.
החיים זה מה שקורה לנו,
כרמי - מה, אתה כועס עלי ?
לא, לא קראתי את כל התגובות
אבל תרשה לי לנחש, ש:
1. יס לא קבלה את כל החומרים לשידור באותו פורמט , או
2. שמישהו טעה במוקד ( זה גם קורה)
אז ביג דיל - לא ראית את זה ב WS...
אבל תרשה לי לנחש, ש:
1. יס לא קבלה את כל החומרים לשידור באותו פורמט , או
2. שמישהו טעה במוקד ( זה גם קורה)
אז ביג דיל - לא ראית את זה ב WS...
הסיפור הגדול שאתה עדיין לא קראת את התגובות כאן וממשיך להגיב ממש לא לעניין - מה אני צריך להיות שמח על כך
אם תעקוב אחרי התגובות אולי תבין מה אני מנסה לעשות כאן, אבל אולי זה לא מספיק חשוב לך כדי לקרוא את התגבות - לי זה חשוב ואני חושב שניתן לשפר את הנושא.
אתה צריך להבין לדעתי YES היא חברה רצינית שכן חשוב לה מהשרות - אחרת כלל לא הייתי מנסה לשפר את המצב.
אם תעקוב אחרי התגובות אולי תבין מה אני מנסה לעשות כאן, אבל אולי זה לא מספיק חשוב לך כדי לקרוא את התגבות - לי זה חשוב ואני חושב שניתן לשפר את הנושא.
אתה צריך להבין לדעתי YES היא חברה רצינית שכן חשוב לה מהשרות - אחרת כלל לא הייתי מנסה לשפר את המצב.
החיים זה מה שקורה לנו,