יציאת RGB במקביל ליציאת S-video ב-Yes MAX
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
שמתי לב שכאשר מגדירים את ה-YES MAX להוציא RGB ביציאת ה-SCART שלו, יציאת ה-S-video שלו הנפרדת (לא זו שב-SCART כמובן), נפגעת משמעותית והאיכות שלה על הפנים.
האם זו תקלה במכשיר או שהוא פשוט לא יודע להוציא את שניהם במקביל?
יש לי טלוויזיה שיודעת לקבל S-video, RGB, component ו-HDMI. חוץ מזה יש לי מקרן שיודע לקבל S-video וקומפוננט.
בהנחה שאני לא רוצה להחליף בתפריטים של הממיר בין RGB ל-S-video, האם הדרך היחידה שלי לחבר את כולם היא S-video דרך הרסיבר ולוותר על חיבור RGB?
שמתי לב שכאשר מגדירים את ה-YES MAX להוציא RGB ביציאת ה-SCART שלו, יציאת ה-S-video שלו הנפרדת (לא זו שב-SCART כמובן), נפגעת משמעותית והאיכות שלה על הפנים.
האם זו תקלה במכשיר או שהוא פשוט לא יודע להוציא את שניהם במקביל?
יש לי טלוויזיה שיודעת לקבל S-video, RGB, component ו-HDMI. חוץ מזה יש לי מקרן שיודע לקבל S-video וקומפוננט.
בהנחה שאני לא רוצה להחליף בתפריטים של הממיר בין RGB ל-S-video, האם הדרך היחידה שלי לחבר את כולם היא S-video דרך הרסיבר ולוותר על חיבור RGB?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
בעיקרון היא בכלל לא אמורה לפעול במצב RGB.
סביר להניח שהיא מעבירה לך COMPOSITE במצב כזה.
סביר להניח שהיא מעבירה לך COMPOSITE במצב כזה.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

היי עופר,
האם אתה מתכוון שהטלויזיה מורידה את ה-RGB ל-Composite או שה-YES MAX מוציא Composite?
על פניו נראה לי שיש הבדל מאוד משמעותי בין RGB ל-Composite. יש לי אפשרות להציג על מסך מפוצל את ה-Composite ואת ה-RGB (ששניהם יוצאים מהממיר) וממש אפשר לראות את ההבדל.
יש לטלויזיה שני מחברי SCART. אחד תומך ב-RGB ו-Composite ואחד תומך ב-Composite בלבד. חוץ מזה יש לטלויזיה גם כניסת VGA ושתי כניסות Component.
אני די משוכנע שהטלויזיה באמת יודעת להציג את ה-RGB של ה-SCART.
הנה המפרט:
http://www.elmor.co.il/Index.asp?Articl ... =70&Page=1
האם נראה לך שלמרות הכל עדיף לי פשוט לעבור דרך הרסיבר עם S-video עבור הטלוויזיה והמקרן?
האם אתה מתכוון שהטלויזיה מורידה את ה-RGB ל-Composite או שה-YES MAX מוציא Composite?
על פניו נראה לי שיש הבדל מאוד משמעותי בין RGB ל-Composite. יש לי אפשרות להציג על מסך מפוצל את ה-Composite ואת ה-RGB (ששניהם יוצאים מהממיר) וממש אפשר לראות את ההבדל.
יש לטלויזיה שני מחברי SCART. אחד תומך ב-RGB ו-Composite ואחד תומך ב-Composite בלבד. חוץ מזה יש לטלויזיה גם כניסת VGA ושתי כניסות Component.
אני די משוכנע שהטלויזיה באמת יודעת להציג את ה-RGB של ה-SCART.
הנה המפרט:
http://www.elmor.co.il/Index.asp?Articl ... =70&Page=1
האם נראה לך שלמרות הכל עדיף לי פשוט לעבור דרך הרסיבר עם S-video עבור הטלוויזיה והמקרן?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

מקפיץ.
צר לי שאני מנדנד.
הייתי מאוד רוצה לחבר את הטלוויזיה ב-RGB מהממיר ישירות, והשאלה היא האם יש לי תקלה בממיר (שהוא לא יכול להוציא S-video ו-RGB) או שהוא לא אמור להיות מסוגל להוציא את שניהם?
הייתי מאוד רוצה לחבר את הטלוויזיה ב-RGB מהממיר ישירות, והשאלה היא האם יש לי תקלה בממיר (שהוא לא יכול להוציא S-video ו-RGB) או שהוא לא אמור להיות מסוגל להוציא את שניהם?
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על התשובה.
מאוד מאכזב, נראה שאני אסתפק ב-S-video עבור הממיר
מאוד מאכזב, נראה שאני אסתפק ב-S-video עבור הממיר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כאשר אתה משתמש במצב RGB, יציאת ה-SVIDEO עוברת למצב "מצומצם" ובעצם מוציאה קומפוזיט.
סליחה על התשובה המאוחרת, אני פשוט לא מספיק לקרוא הודעות באתר לאחרונה.
סליחה על התשובה המאוחרת, אני פשוט לא מספיק לקרוא הודעות באתר לאחרונה.
-
NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

האמת שמאוד קשה לי להגיד כי אני לא יכול להציג את שניהם במקביל.
כאשר אני מציג Composite ו-RGB במקביל על המסף (מסך מפוצל) רואים ממש הבדל ובעיקר ב-Contrast (גם בחדות ובגוונים).
על מנת לעבור ל-S-video אני צריך לשנות בממיר ואז ה-RGB נדפק.
קשה לי להבחין כאשר אני מחליף בינהם
כאשר אני מציג Composite ו-RGB במקביל על המסף (מסך מפוצל) רואים ממש הבדל ובעיקר ב-Contrast (גם בחדות ובגוונים).
על מנת לעבור ל-S-video אני צריך לשנות בממיר ואז ה-RGB נדפק.
קשה לי להבחין כאשר אני מחליף בינהם