היי
קודם כול אחרי הרבה קריאות בנושא בנושא ורבה "פוסטים" , סוף סוף הבנתי את הטעות שלי, תודה ל aloni, אז תודה!
הטעות שלי באמת שחשבתי בRGB = Component .היו כמה דברים שהטעו אותי, טעיות של "חבר חדש".
אז כמו שהבנתי הדברים הם ככה:
אין לי כניסת SCART בLCD שלי.
האות הכי טוב שניתן להפיק כיום מהממיר הוא RGB.
ביגלל שחשבתי שRGB= COMPONET , ניסיתי לחבר SCART-> COMPONET , באות של RBG, כמובן שזה לא עבד(מוזר ש10 תומכי שרות בהוט /יאס אף אחד לא עלה על זה, למעשה קשה להגיד שמישהו ידע מה זה בכלל RGB).
עכשיו הבנתי שהדרך ה"קלה" אך היקרה להוציא אות שווה ערך ל RGB מהממירCלLCD ללא SCART שתומך בזה היא transcorder, שממיר לאות COMPONET , שעקב קידוד ראשוני של הוט/ ליוון שווה ערך לאות RGB.
השאלה (החדשה) שלי כעת היא:
האם יש דרך יותר זולה כדי לקבל אות RGB או שווה ערך לו(או קרוב) על המסך שלי?
כמובן שכדי לענות על זה המקצוענית שכאן יצטרכו לדעת את היציאות שיש לי במסך
אז ככה , המסך שלי הוא מאג 32, המפרט שלו כאן:
http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1798
בקיצור היציאות הם:
YPbPr YCbCr Input
S-Video
Composite video input 2
Audio Input 2
Audio Output 2
D-SUB 15pin RGB Input
HDCP
עכשיו ה S-VIDEO יהיה חלש מדי.
הבנתי שיש איזה פיתרון של מתאם מSCART ל VGA ( שזה הD-SUB 15pin RGB Input אם אני לא טועה?)
תגובת מנהל הפורום היא שזה אפשרי, אך בעייתי.
היתי רוצה לדעת עוד פרטים על הנושא, עד כמה בעיתי בדיוק? מה עוד ניתן לעשות?כמה עולה הסיפור? איזה עוד פתרונות יש?
בקיצור, מה הדרך הזולה ביותר לחבר ממיר ב RGB לטלוויזיה ללא SCART?
אני הולך כנראה לעבור מהוט ליאס ולקחת את היאס מקס, למרות שהבנתי שאין שינוי באותות שהוא יכול להפיק, וההבדל היחידי הוא שיש לו S-VIDEO, שזה לא פיתרון איכותי מספיק.
אני צריך לעשות את ההחלטות מהר היות וקניתי קבל שעולה 150 שח, אני צריך לדעת האם להחזיר אותו.
השקעתי הרבה בפוסט, אודה לכם על התגובה, תודה מראש!
סליחה שבילבלתי לכם את השכל:)