למישהו יש נסיון והמלצה לגבי חיבור צלחת פרטית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
iec,
מרבית השידורים כיום באוויר הם בעיקר בתחום הכמות ופחות בתחום האיכות. כלומר, איכות השידור במרבית המקומות פחות טוב מיס או הוט בארץ.
ההיצע כמובן עצום, ויש המון תכנים - כך שזה היתרון העיקרי (בעיקר אם אתה "מכיר מישהו שמכיר מישהו").
לכן, כולנו בעצם ממתינים לשידורי HD שפוצחים בימים אלה בסביבתנו.
איזו פלאזמה של פנסוניק רכשת?
מרבית השידורים כיום באוויר הם בעיקר בתחום הכמות ופחות בתחום האיכות. כלומר, איכות השידור במרבית המקומות פחות טוב מיס או הוט בארץ.
ההיצע כמובן עצום, ויש המון תכנים - כך שזה היתרון העיקרי (בעיקר אם אתה "מכיר מישהו שמכיר מישהו").
לכן, כולנו בעצם ממתינים לשידורי HD שפוצחים בימים אלה בסביבתנו.
איזו פלאזמה של פנסוניק רכשת?
ישנה הערכה מתי זה יפרוץ אצלנו?
רכשתי PHD8
לא בא לי לשלם ליס או הוט על בסיס חודשי מכיוון שאני רואה טלויזיה אחת לשבוע...וחשבתי על צלחת כי אמרו לי שהשידורים הם דיגיטלים באיכות טובה...
אין פה אף אחד שהפסיק להיות פראייר של 2 החברות האלה ועבר לצלחת פרטית?
לא בא לי לשלם ליס או הוט על בסיס חודשי מכיוון שאני רואה טלויזיה אחת לשבוע...וחשבתי על צלחת כי אמרו לי שהשידורים הם דיגיטלים באיכות טובה...
אין פה אף אחד שהפסיק להיות פראייר של 2 החברות האלה ועבר לצלחת פרטית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אם אתה רוצה לעבור בגלל איכות התמונה, תאלץ להמתין זמן מה (יש כמה מאמרים בתחום הזה).
יש בהחלט כמות רצינית של אנשים ששמו אנטנה פרטית על הגג.
השאלה איזה סוג של תכנים אתה מחפש...
יש בהחלט כמות רצינית של אנשים ששמו אנטנה פרטית על הגג.
השאלה איזה סוג של תכנים אתה מחפש...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
האם ה-bitrate של ערוצים 2,10 כפי שנקלטים בממיר DVB-S מצלחת פרטית נמוך יותר מה-bitrate של ערוצים אלו כפי שנקלטים דרך ממיר YES?oferlaor כתב:iec,
מרבית השידורים כיום באוויר הם בעיקר בתחום הכמות ופחות בתחום האיכות. כלומר, איכות השידור במרבית המקומות פחות טוב מיס או הוט בארץ....
נכתב בפורום http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=14056 כי
"ערוצים 2 ו 10 נראים טוב יותר דרך לווין AMOS ולא דרך יס משתי סיבות:
1. שידור בAMOS הוא 544X576 וביס 504X576
2. כל השידורים של יס עוברים בBITRATE 1.5-2 MBIT, ודרך AMOS 4-5 MBIT.
בגדול ערוצים הכי איכותיים צריכים להיות ברזולוציה 720X576 וBITRATE 4.5"
"ערוצים 2 ו 10 נראים טוב יותר דרך לווין AMOS ולא דרך יס משתי סיבות:
1. שידור בAMOS הוא 544X576 וביס 504X576
2. כל השידורים של יס עוברים בBITRATE 1.5-2 MBIT, ודרך AMOS 4-5 MBIT.
בגדול ערוצים הכי איכותיים צריכים להיות ברזולוציה 720X576 וBITRATE 4.5"
שידור בAMOS הוא 544X576 וביס 504X576
אלה גם אלה הם בושה מבחינת איכות שידור. אם הם היו רוצים לכבד את הצופים היו משדרים במלוא המסך ולא בחלקים ממנו כמו ערוצים מכובדים יותר ( וגם הרבה פחות) באירופה ( בלווינים) וזה כולל גם את שאר הנתונים של השידור הן ברשות השניה והן ביס.
הם כמובן יטענו שהציבור לא מסוגל להבחין בהבדלים או לחילופין שבזכות זה אפשר לשדר עוד ערוצים אבל את ה איכות הירודה רואים בעינים בלי להתאמץ. ראו ערוצים "מחוקים" ב יס כמו CNN , הולמארק וכיו"ב.
הם כמובן יטענו שהציבור לא מסוגל להבחין בהבדלים או לחילופין שבזכות זה אפשר לשדר עוד ערוצים אבל את ה איכות הירודה רואים בעינים בלי להתאמץ. ראו ערוצים "מחוקים" ב יס כמו CNN , הולמארק וכיו"ב.
Re: ישנה הערכה מתי זה יפרוץ אצלנו?
iec כתב:רכשתי PHD8
אין פה אף אחד שהפסיק להיות פראייר של 2 החברות האלה ועבר לצלחת פרטית?...
לי יש צלחת פרטית
אני קולט 2 לווינים בצלחת אחת...AMOS וHOTBIRD
איכות השידור מעולה אתה תראה בהרבה ערוצים ברמה גבוהה שמכניסה את יס ו HOT לכיס הקטן
אני מדבר על חבילת TPS הצרפתית שבה יש מספר ערוצים עם איכות ממש טובה
לגבי איש קשר שמתקין צלחות יש לי משהו אבל מה מקומך בארץ?
במידה שאתה מחיפה והסביבה תיצור איתי קשר בפרטי ואני אתן לך את מס הטלפון שלו
הוא התקין גם לי בחור מצויין
נקודה חשובה !
ישנם ערוצים שהם FTA ערוצים פתוחים וישנם ערוצים מוצפנים
ככה שתקח בחשבון שללא עידכון תוכנה של הממיר לא תוכל להנות מהם...לאחרונה שיטת
ההצפנה שלהם התקדמה ככה שבכלל זה סיוט לעדכן אותם
יש לך אלטרנטיבה והיא לרכוש ממיר DREAMBOX שהוא ממיר שמחובר לאינטרנט למעשה
הוא כמו מחשב ובאמצעות שיתוף תוכל לרכוש לשנה שלמה במחיר ממש לא גבוה חבילה
כזאת או אחרת
התחום הזה הוא תחום עצום...יש כ"כ ערוצים וחבילות בעולם מכל הסוגים ובכל התחומים
החיסרון הוא שאם אתה לא דובר יותר משפה אחת (עיברית) אין לך מה לחפש בו כי הערוצים
הם בשפות זרות
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
אכן אני חושב שההמלצות שקיבלת כאן של להמשיך לשלם לספק השידורים ולא לעבור לצלחת פרטית הם שגויות במיוחד אם כמו שאתה אומר אתה צופה מעט.
בעלות לא גדולה אתה יכול להתקין צלחת פרטית ולקלוט מהלווין עמוס את ערוצים 2 ו 10 באיכות דיגיטלית טובה, בטח לא נופלת מהאיכות שמעבירים יס והוט. יש דיבורים גם על ערוץ 1 שישדר דיגיטלי בעמוס אבל עדיין אין תאריך.
מעבר לכך אני ממליץ לך לבקר אצלו בפורום (לינק בחתימה שלי) ותלמד הרבה על נושא הצלחות הפרטיות בארץ.
בעלות לא גדולה אתה יכול להתקין צלחת פרטית ולקלוט מהלווין עמוס את ערוצים 2 ו 10 באיכות דיגיטלית טובה, בטח לא נופלת מהאיכות שמעבירים יס והוט. יש דיבורים גם על ערוץ 1 שישדר דיגיטלי בעמוס אבל עדיין אין תאריך.
מעבר לכך אני ממליץ לך לבקר אצלו בפורום (לינק בחתימה שלי) ותלמד הרבה על נושא הצלחות הפרטיות בארץ.