התלבטות לגבי אופציות רכישת יס מקס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אין אף חבילה שבה ערוצי פרמיום נכללים.
פשוט בגלל שיס משלמים להם בנפרד.
פשוט בגלל שיס משלמים להם בנפרד.
כשאני קניתי לא היתה אפשרות של פיקדון.
קניתי ב12 תשלומים ומשלם 15 ש"ח בחודש.
מכשיר מצויין, כל המשפחה נהנת (גם קטנים וגם גדולים)
בקשר להתחייבות, פרט לפיקדון (יש?) ברגע שהממיר אצלך חוץ מלחבר אותו ליס, אין מה לעשות איתו.
קניתי ב12 תשלומים ומשלם 15 ש"ח בחודש.
מכשיר מצויין, כל המשפחה נהנת (גם קטנים וגם גדולים)
בקשר להתחייבות, פרט לפיקדון (יש?) ברגע שהממיר אצלך חוץ מלחבר אותו ליס, אין מה לעשות איתו.
גם אני לקחתי אותו ב-12 תשלומים + 15 ש"ח לחודש
הפלוס שקיבלתי, אז, היה החבילה למונדיאל בחינם.
ומחזק את מה שכבר נאמר: שיניתי את הרגלי הצפיה שלי מקצה לקצה, כבר לא אכפת לי מה משדרים היום או כרגע. אני צופה מה שהקלטתי בזמנים שנח לי.
רק חסר שיאפשרו לנהל את ההזמנות דרך האינטרנט.
הפלוס שקיבלתי, אז, היה החבילה למונדיאל בחינם.
ומחזק את מה שכבר נאמר: שיניתי את הרגלי הצפיה שלי מקצה לקצה, כבר לא אכפת לי מה משדרים היום או כרגע. אני צופה מה שהקלטתי בזמנים שנח לי.
רק חסר שיאפשרו לנהל את ההזמנות דרך האינטרנט.
בהחלט מסכים, גם אני רכשתי ב 12 תשלומים.
בהחלט מומלץ עם ילדים, ניתן להקליט תוכניות לאותם לילות חסרי שינה
החסרון,לדעתי, זה הזמן שניתן להזמין מראש תוכנית להקלטה, לגבי סדרות העניין מסודר ע"י הגרסא החדשה, אבל לתוכניות רגילות ניתן לראות עד שלושה/ארבעה ימים מראש בלבד.
בהחלט מומלץ עם ילדים, ניתן להקליט תוכניות לאותם לילות חסרי שינה
החסרון,לדעתי, זה הזמן שניתן להזמין מראש תוכנית להקלטה, לגבי סדרות העניין מסודר ע"י הגרסא החדשה, אבל לתוכניות רגילות ניתן לראות עד שלושה/ארבעה ימים מראש בלבד.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
פשוט הבנתי מהציטוט שהגרסה החדשה היא רק בממיר החדשmasterSD כתב:החסרון,לדעתי, זה הזמן שניתן להזמין מראש תוכנית להקלטה, לגבי סדרות העניין מסודר ע"י הגרסא החדשה, אבל לתוכניות רגילות ניתן לראות עד שלושה/ארבעה ימים מראש בלבד....
תודה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
המסלול של 299 שח ל3 שנים וקבל יאס מקס "במתנה" מטעה במיוחד.
כי 299 זה לא המחיר הרגיל. התוספת שמשלמים כול חודש כפול 36 חודש תתיתן לכם קרוב ל1900 שח.
בעצם המחיר הרגיל של הממיר.
חישבתי את זה עי הפחתת הפרשים, בין המחיר הרגיל של כול הערוצים(עם חבילת אינטרנט משולבת, ביחד עם שיקלול התייקרות צפויה של החבילה לאחר שנה למנויים חדשים, כולל דמי שימוש 15 שח וכו..) לבין מחיר החבילה של "יאס מקס" מתנה, כולל אינטרנט.
ההפרשים עמדו על קרוב ל1900 שח, בין החבילה ללא "יאס מקס" מתנה, שזה למעשה עלות הממיר, ככה שיאס באופן לא מפתיע לא נותנים שום מתנה, אלה רק חוב בצורת התחייבות ל3 שנים (ההתחייבות על שמירת מחיר החבילה גם מיאס למי שדואג לזה).
בנוסף לזה, האמר לנ"ל לפי מה שאני זוכר זה לא 299 שח, אלה 279 שח עם 3 חבילות לבחירה ועוד 2 בין לאומי, ו289 ל13 חבילות ובין לאומי.
החישוב שביצעתי היה בהתאם למחירים הנכונים.
בסופו של דבר, יוצא אותו מחיר, ההבדל הוא צורת התשלומים, וההתחייבות.
למי שרוצה מחיר "FIX" שילך על זה
אני אישית מעדיף להיות לא FIX, ושאני לא יהיה מחוייב
לכן קניתי את הממחיר המחודש ב1300 שח עם ההרדיסק הגדול.
אגב, כאחד שהיה בהוט, אני חייב להודות, ההוט מגיק פשוט יותר טוב.
מי שרוצה לקרא על ההבדל, שמתי פוסט חדש בנושא
כי 299 זה לא המחיר הרגיל. התוספת שמשלמים כול חודש כפול 36 חודש תתיתן לכם קרוב ל1900 שח.
בעצם המחיר הרגיל של הממיר.
חישבתי את זה עי הפחתת הפרשים, בין המחיר הרגיל של כול הערוצים(עם חבילת אינטרנט משולבת, ביחד עם שיקלול התייקרות צפויה של החבילה לאחר שנה למנויים חדשים, כולל דמי שימוש 15 שח וכו..) לבין מחיר החבילה של "יאס מקס" מתנה, כולל אינטרנט.
ההפרשים עמדו על קרוב ל1900 שח, בין החבילה ללא "יאס מקס" מתנה, שזה למעשה עלות הממיר, ככה שיאס באופן לא מפתיע לא נותנים שום מתנה, אלה רק חוב בצורת התחייבות ל3 שנים (ההתחייבות על שמירת מחיר החבילה גם מיאס למי שדואג לזה).
בנוסף לזה, האמר לנ"ל לפי מה שאני זוכר זה לא 299 שח, אלה 279 שח עם 3 חבילות לבחירה ועוד 2 בין לאומי, ו289 ל13 חבילות ובין לאומי.
החישוב שביצעתי היה בהתאם למחירים הנכונים.
בסופו של דבר, יוצא אותו מחיר, ההבדל הוא צורת התשלומים, וההתחייבות.
למי שרוצה מחיר "FIX" שילך על זה
אני אישית מעדיף להיות לא FIX, ושאני לא יהיה מחוייב
לכן קניתי את הממחיר המחודש ב1300 שח עם ההרדיסק הגדול.
אגב, כאחד שהיה בהוט, אני חייב להודות, ההוט מגיק פשוט יותר טוב.
מי שרוצה לקרא על ההבדל, שמתי פוסט חדש בנושא