סנסה קליפ +
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 562
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכולם.
היום רכשתי את המכשיר הנײל ויש לי כמה שאלות שאולי ייראו לחלקכם בנאליות.. .
1. המכשיר הנײל תומך flac וכל הקבצים שיש לי או רגילים או mp3. האם ניתן להמיר מmp3 ל-flac ולהחזיר חלק מהצליל המקורי?
2. Mp3 בקצב 320 מספיק טוב מבחינת איכות.? משתווה לקבצי flac?
3. ראיתי שמצורפים למכשיר אזניות כפתור, ואני משער שאיכותם לא מהטובים ביותר... יש המלצות לאזניות טובות במחיר שפוי?
4. קראתי שאנשים התקינו קושחה חדשה. למה? והאם זה כדאי?
תודה מראש.
היום רכשתי את המכשיר הנײל ויש לי כמה שאלות שאולי ייראו לחלקכם בנאליות.. .
1. המכשיר הנײל תומך flac וכל הקבצים שיש לי או רגילים או mp3. האם ניתן להמיר מmp3 ל-flac ולהחזיר חלק מהצליל המקורי?
2. Mp3 בקצב 320 מספיק טוב מבחינת איכות.? משתווה לקבצי flac?
3. ראיתי שמצורפים למכשיר אזניות כפתור, ואני משער שאיכותם לא מהטובים ביותר... יש המלצות לאזניות טובות במחיר שפוי?
4. קראתי שאנשים התקינו קושחה חדשה. למה? והאם זה כדאי?
תודה מראש.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
1. לא. Mp3 הוא פורמט lossy ולכן מה שתקבל כשתמיר אותו ישאר באותה איכות.
2. לדעתי ולאוזני אין הבדל. תנסה אתה ותחליט איך אתה שומע. מומלץ לעשות מבחן ABX אמיתי.
3. יש הרבה מאוד, תלוי בתקציב, בסוג וכו.
2. לדעתי ולאוזני אין הבדל. תנסה אתה ותחליט איך אתה שומע. מומלץ לעשות מבחן ABX אמיתי.
3. יש הרבה מאוד, תלוי בתקציב, בסוג וכו.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4620
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 465 פעמים
3. ממליץ בחום להחליף את האוזניות שבאות עם המכשיר.
4. זו קושחה צד שלישי הנקראת RockBox. היא פשוט נותנת הרבה יותר מקושחת הבסיס, אני בפרט עברתי מסיבה פשוטה והיא יותר זמן סוללה בשימוש flac.
Flac איכותי הוא כזה שאתה מייצר ישירות מדיסק. אישית מעדיף לקנות דיסקים של אומנים שאני ממש מעריך ולייצר מהם קבצים. יש מעגל אומנים שאני פחות מעריך ואז פשוט משאיל דיסק מחבר/אח/מכר ומוציא ממנו את השירים שיותר אהבתי.
כן, זו עבודה.
אבל ככה מייצרים אוסף דיגיטלי באיכות גבוהה. לדעתי.
4. זו קושחה צד שלישי הנקראת RockBox. היא פשוט נותנת הרבה יותר מקושחת הבסיס, אני בפרט עברתי מסיבה פשוטה והיא יותר זמן סוללה בשימוש flac.
Flac איכותי הוא כזה שאתה מייצר ישירות מדיסק. אישית מעדיף לקנות דיסקים של אומנים שאני ממש מעריך ולייצר מהם קבצים. יש מעגל אומנים שאני פחות מעריך ואז פשוט משאיל דיסק מחבר/אח/מכר ומוציא ממנו את השירים שיותר אהבתי.
כן, זו עבודה.
אבל ככה מייצרים אוסף דיגיטלי באיכות גבוהה. לדעתי.
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 562
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תודה.
ניסיתי להחליף את האזניות כפתור האלו ב in ear של הביטס, ומה אגיד, הביטס נשמעו כמו רדיו מונו משנות השבעים. האוזניות כפתור לעומת הביטס נשמעו שיא הקידמה. יש משהו שאתה ממליץ?
איך מוצאים ומתקינים את ה Rock box והאם זו גירסה אמינה?
ניסיתי להחליף את האזניות כפתור האלו ב in ear של הביטס, ומה אגיד, הביטס נשמעו כמו רדיו מונו משנות השבעים. האוזניות כפתור לעומת הביטס נשמעו שיא הקידמה. יש משהו שאתה ממליץ?
איך מוצאים ומתקינים את ה Rock box והאם זו גירסה אמינה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לי יש Shure 215 ואני מבסוט מהן. לבן זוג שלי יש של סנהייזר וגם הוא מבסוט מהן. שלא כמו רמקולים, באוזניות קצת יותר קשה לבדוק ולבחור..בעיקר בin ear
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4620
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 465 פעמים
זה מאוד אינדיבידואלי העניין של האוזניות.
לי יש Rockit R50 אם זה משנה משהו.
לגבי RockBox, התוצאה הראשונה בגוגל די ממצה את ההסברים, והאתר שלהם באמת פשוט וברור.
אם אין לך flac אז אין באמת טעם לשנות.
לי יש Rockit R50 אם זה משנה משהו.
לגבי RockBox, התוצאה הראשונה בגוגל די ממצה את ההסברים, והאתר שלהם באמת פשוט וברור.
אם אין לך flac אז אין באמת טעם לשנות.