מה לגבי HTPC ?. מחשב Intel Dual Core עם כרטיס מסך Nvidia/ATI דור אחרון, אמור לתת תוצאות לא רעות בכלל עם התוכנה הנכונה, דרך חיבור ה DVI/HDMI.2) סקיילר איכותי = ענין מאדדד יקר....
מקרן מול פלאזמה - שאילתה
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 157 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
איתי, ה 900 חXא מקרן, מחיר השוק שלו יורד כל הזמן.
הצעתי לך 5K, אבל אני כבר מתחרט.
ישראל ואני מארגנים כבר קניה קבוצתית סביב ה 4, אז כדאי שתזדרז
הצעתי לך 5K, אבל אני כבר מתחרט.
ישראל ואני מארגנים כבר קניה קבוצתית סביב ה 4, אז כדאי שתזדרז
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
לפי קצב הקטילות פה, אני אאלץ לשלם לכם כסף כדי שתקחו אותו ממני!...
דרך אגב, המחיר יורד ל 4 פה בפורום, לא בחוץ. האזרחים עדיין חושבים שזה מקרן טוב.
יאללה, שיגיע כבר איזה 1080P...
דרך אגב, המחיר יורד ל 4 פה בפורום, לא בחוץ. האזרחים עדיין חושבים שזה מקרן טוב.
יאללה, שיגיע כבר איזה 1080P...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איתי,
למה אתה חושב שההבדל בין הרובי+סקיילר ל-PEARL+סקיילר יהיה כ"כ משמעותי?
טכנית, ההבדל הגדול ביותר בינהם זה המנורה...
למה אתה חושב שההבדל בין הרובי+סקיילר ל-PEARL+סקיילר יהיה כ"כ משמעותי?
טכנית, ההבדל הגדול ביותר בינהם זה המנורה...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

לא אמרתי משמעותי, אמרתי הבדל.
אבל מה אני מבין, לא ראיתי אף אחד מאלה.
אבל מה אני מבין, לא ראיתי אף אחד מאלה.
- oferlaor
- מנהל

- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

איך תפסת אותנו בשקר הנורא!shaymomo כתב:אני חושב שסוף סוף בועת AE900 מתנפצת...
אם כל כך חשוב לך מקורות SD קנה משהו כמו H31 במחיר "זעום" בנוסף למקרן ה"ראשי" ותחסוך לך את כל הכאב ראש של הסקיילינג. ה ACR של ה H31 צריך ליהיות באיזור של השארפ 21K (משהו כמו 450:1 אמיתיים), ובסה"כ עבור מקורות SD אני מאמין שהאיכות דומה ל 21K עם סקיילינג משובח.
הייתי מבקש להעיר מספר דברים:
1. בזמנו השרפ 12K נחשב למקרן מצוין . כמובן שבתחום הזה 3 שנים הם כמו נצח ולשרפ 12K אין היום הרבה מה להציע לנוכח המבחר הקיים.
2. ה-רובי ו-הפנינה דומים אבל שונים.
שניהם ממוצבים אחרת ובוודאי בנויים ברמה אחרת. לא רק המנורה שונה אלא בכל המדידות שבוצעו בשני המקרנים, בכל review אפשרי נקבע שה-on/off קונטרסט ב-D65 משמעותית טוב יותר ב-רובי.
אין באמור בהכרח להעיד כי התוצאה הסופית פחות טובה יתכן והמצב הפוך.
בל נשכח כי הפנינה הוא כבר דור קדימה והדבר בהחלט משמעותי באשר לביצועי המקרנים.
אם ההבדלים הם משמעותיים אם לאו, רק הקונה הספציפי יחליט.
ישנם כאלו שמוכנים להוציא אלפי דולרים על הבדלים קטנים וישנם כאלו שלא מוכנים להוציא מאות דולרים על הבדלים גדולים. זה עניין מאד סוביקטיבי. ברמות כאלו, שיפור של 5% דורש לעיתים תוספת של 95%.
3. באשר להשוואה בין ה-21K ל-H31. אני מסופק לגבי ההשוואה האמורה ולא מהטעם של אנסי קונטרסט.
כפי שכבר אמרתי בעבר, תמונה לא נמדדת על ידי פרמטר בודד אלא במגוון רחב של פרמטרים, לדוג': אופטיקה, עיבוד וידאו, איכות הצבעים, מנורה, אנסי קונטרסט, on/off קונטרסט ועוד. נתון בודד לא יכול ללמד על דבר.
התמונה המדהימה שאני רואה בשרפ 21K לא נובעת רק מנתוני הקונטרסט שלו אלא ממגוון דברים.
כמובן שבעוד שנה התמונה כבר לא תהיה מדהימה כל כך.....
רן
1. בזמנו השרפ 12K נחשב למקרן מצוין . כמובן שבתחום הזה 3 שנים הם כמו נצח ולשרפ 12K אין היום הרבה מה להציע לנוכח המבחר הקיים.
2. ה-רובי ו-הפנינה דומים אבל שונים.
שניהם ממוצבים אחרת ובוודאי בנויים ברמה אחרת. לא רק המנורה שונה אלא בכל המדידות שבוצעו בשני המקרנים, בכל review אפשרי נקבע שה-on/off קונטרסט ב-D65 משמעותית טוב יותר ב-רובי.
אין באמור בהכרח להעיד כי התוצאה הסופית פחות טובה יתכן והמצב הפוך.
בל נשכח כי הפנינה הוא כבר דור קדימה והדבר בהחלט משמעותי באשר לביצועי המקרנים.
אם ההבדלים הם משמעותיים אם לאו, רק הקונה הספציפי יחליט.
ישנם כאלו שמוכנים להוציא אלפי דולרים על הבדלים קטנים וישנם כאלו שלא מוכנים להוציא מאות דולרים על הבדלים גדולים. זה עניין מאד סוביקטיבי. ברמות כאלו, שיפור של 5% דורש לעיתים תוספת של 95%.
3. באשר להשוואה בין ה-21K ל-H31. אני מסופק לגבי ההשוואה האמורה ולא מהטעם של אנסי קונטרסט.
כפי שכבר אמרתי בעבר, תמונה לא נמדדת על ידי פרמטר בודד אלא במגוון רחב של פרמטרים, לדוג': אופטיקה, עיבוד וידאו, איכות הצבעים, מנורה, אנסי קונטרסט, on/off קונטרסט ועוד. נתון בודד לא יכול ללמד על דבר.
התמונה המדהימה שאני רואה בשרפ 21K לא נובעת רק מנתוני הקונטרסט שלו אלא ממגוון דברים.
כמובן שבעוד שנה התמונה כבר לא תהיה מדהימה כל כך.....
רן
- oferlaor
- מנהל

רן,
תודה על התובנות.
הכל בגלל שהעין האנושית היא דיפרנציאלית. התמונה טובה עד שאתה רואה תמונה טובה יותר.
זה כמו לבן מדוייק. קשה לך לומר אם לבן מסויים הוא אמיתי או לא עד שאתה שם REFERNCE כלשהו לידו.
תודה על התובנות.
הכל בגלל שהעין האנושית היא דיפרנציאלית. התמונה טובה עד שאתה רואה תמונה טובה יותר.
זה כמו לבן מדוייק. קשה לך לומר אם לבן מסויים הוא אמיתי או לא עד שאתה שם REFERNCE כלשהו לידו.