הבדלים בין ההוט מגיק ליאס מקס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי
ברצוני לכתוב לגבי כמה הבדלים מעצבנים שמצאתי, ולפנות אליכם כדי לדעת האם מישהו שמע על שינויים שעומדים להתבצע להורדת החסרונות המעצבנים האלו?

קודם כול לפני שנקטול את יאס, לחובתם- איכות הצפייה באמת הרבה יותר טובה מהוט.
במיוחד בערוצי הבית.

עכשיו לגבי מקס, החיסרון הכי גדול שלו שראיתי הוא שלא כול התוכניות ניתן לעשות קישור לסידרה. העיניין עובד רק אם אתה מסמן תוכניות שמוגדרות כשידור חיי(שידור ראשון שלהם, לא חוזר), ככה שאתה צריך למצא את המופע הראשון.
עם זה אפשר עוד לחיות, הבעיה היותר גדולה היא:
1. ניתן לעשות את הקישוריות לסידרה רק בערוצי הבית
2. העניין לא עובד עם כול הסידרות, גם בערוצי הבית
לדעתי העניין לא יפתר בעדכון גירסא, כי לפי מה שהבאתי שזה עניין יותר פנימי: יאס אמורים לקבל קבצים מסויים מערוצים אלו כדי לדעת כיצד לבצע את הקישוריות הנל

כלקוח לשעבר של הוט מגיק , שם פשוט לא היו את הדברים האלו.הקישוריות לסידרה עבדה בצורה חלקה להפליא, בכול הערוצים, בכול הסידרות.
למה אני צריך ללכת ולסמן כול פרק בניפרד?
ניראה לי חיסרון גדול מדי.

יש עוד כמה חסרונות קטנים כמו זמן תגובה שנראה איטי יותר מהמקס, רווח זמן הקלטה אוטומטי שיש במגיק ואין במקס, אבל יש גם כמה יתרונות קטנים.
בסופו של דבר, נראה לי שמה שכתבתי למעלה הוא החיסרון הכי גדול

יאס: תסדרו את העניין, לדעתי העניין פוגע באופן משמעותי באיכות המקס לעומת המגק, חבל.(כאילו שמישהו שם רואה את זה :D )

זה כול, תגובות? עוד מישהו שם לב לחיסרון המעצבן הזה?

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

יש מן המשותף: בכל מקרה נכון לדור הנוכחי של המכשירים שניהם מיושנים יחסית למה שיש כיום בחו"ל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

1. יס מקס מזהה סדרה לפי נתונים שנמצאים ב-EPG. כרגע זה משוייך למופע הראשון של סדרה שסומנה ככזו. הם עובדים על פתרון בשביל לסמן את כולם ולתפוס גם מופע שני, למשל במקרה ויש שני טיונרים תפוסים וכך ניתן יהיה להקליט בפועל 3 דברים שבאופן נורמאלי היו מתנגשים. עדיין לא קיבלתי דיווח מתי גירסא זו אמורה לראות אור.

2. נכון, יש המון דברים שפשוט לא מסומנים כסידרה ב-EPG. לגבי ערוצים אחרים, לפחות ב-PRIME TIME גם אני חושב שזה דבר נורא חשוב. או שיסמנו המון דברים כסדרה (אפילו את החדשות כי אני רוצה להקליט תמיד את החדשות של 9 כל יום, לא?) או שיעבירו את המערכת לפעול לפי שם התוכנית ולא לפי הקוד הפנימי שלה...

אגב, אני משתדל להפנות את תשומת ליבם של בכירים ביס לשרשורים מעניינים ואני יודע שהם בהחלט קוראים אותם :)

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #4 

אבל גם המגיק לא חסר פגמים- למשל לא אחת קרה לי שעל סדרה מסוימת שמשודרת קבוע לא ניתן לעשות קישור לסדרה.

בעיה נוספת שיתכן וחוזרת גם אצל אחרים היא כיבוי או כיבוי+איפוס עצמי של הממיר (ואני לא חושב שזה מתאים להגדרת בינה מלאכותית...)

ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #5 

לא קרה לי כזה דבר עם הוט מגיק, מדי פעם הוא לא הצליח לעשות קישור לסידרה
ואז פשוט ניסיתי עוד הפעם וזה עבד

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 947
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

עפר, אם אתה אכן בקשר עם בכירים ב-YES אז אולי תגיד להם שייקחו עמדה יותר pro-active.
כי להסתכל מדי פעם בפורום זו פעולה פסיבית ביותר. שיפתחו קווי פידבק דרך האתר שלהם, שיפרסמו בגים ידועים ותאריך תיקונם, שיהיה שם מאחורי הטיפול בבעיות הלקוחות ולא אנונימיות. שהם יובילו את החיפוש אחר שיפור ולא שיחכו שהתלונות תהיו רועמות.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

אני אישית ידאג להעביר את המסר לחבר דירקטור .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #8 

mark13,

הם לא צריכים אותי בשביל לדעת את הדברים הללו. זו החלטה פנימית בכל חברה, עד כמה שקופה המערכת (באגים, תיקונים וכו').

יש חברות (כמו שלי) שהן שקופות לחלוטין ויש לנו תיעוד פתוח (כל לקוח שלי יכול לבקש אותו ולראות איזה באגים זוהו, באיזו גירסא ומתי הם תוקנו). גם במיקרוסופט יש מערכת דומה, אבל השקיפות שם, למשל, הרבה פחות טובה (גם בגלל כמויות הבאגים ונפח החומר). לעומת זאת, חברות רבות מרגישות שתיקונים תכופים ועדכונים תכופים גורמות להן להיראות רע, ולכן הן מעדכנות לפי לוח זמנים פנימי וחסוי, ורשימת הבאגים והעידכונים בד"כ נשארים בתוך החברה בלבד.

כל חברה בוחרת מודל שמתאים לה. גוגל, למשל, לא נותנת אפילו כתובת EMAIL שאנשים יכולים לדווח על באגים או לשאול שאלות...

יס נקטה בגישה סגורה. אם יש בעיות, הם רוצים שהם יצופו דרך התומכים הטלפונים שלהם.

אני עוקף (לשמחתי) את המנגנון הזה, מה שמייעל את העברת המידע במקרים חשובים.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 947
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

oferlaor כתב:mark13,

...חברות רבות מרגישות שתיקונים תכופים ועדכונים תכופים גורמות להן להיראות רע, ולכן הן מעדכנות לפי לוח זמנים פנימי וחסוי, ורשימת הבאגים והעידכונים בד"כ נשארים בתוך החברה בלבד.
...
כנראה ביס חושבים שאנחנו קצת אידיוטים אם כך. בעיניי דווקא חוסר שקיפות זה שקול להודעה פומבית "המוצר שלנו לא בשל, מלא באגים" או גרוע יותר "אנחנו לא יודעים איך ליצור מוצר איכותי וגם לא יודעים איך לתקן הבעיות". לעומת זאת אני בהחלט יכול לתת אמון בחברה שמודע לטעויות ומנסה להשתפר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #10 

mark13,

לשם כך יש להם יועצי תקשורת והם צריכים להחליט עבור יס מה האופציה הכי פחות בעייתית מבחינת יחסי ציבור.

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

oferlaor כתב:1. יס מקס מזהה סדרה לפי נתונים שנמצאים ב-EPG. כרגע זה משוייך למופע הראשון של סדרה שסומנה ככזו. הם עובדים על פתרון בשביל לסמן את כולם ולתפוס גם מופע שני, למשל במקרה ויש שני טיונרים תפוסים וכך ניתן יהיה להקליט בפועל 3 דברים שבאופן נורמאלי היו מתנגשים. עדיין לא קיבלתי דיווח מתי גירסא זו אמורה לראות אור.

2. נכון, יש המון דברים שפשוט לא מסומנים כסידרה ב-EPG. לגבי ערוצים אחרים, לפחות ב-PRIME TIME גם אני חושב שזה דבר נורא חשוב. או שיסמנו המון דברים כסדרה (אפילו את החדשות כי אני רוצה להקליט תמיד את החדשות של 9 כל יום, לא?) או שיעבירו את המערכת לפעול לפי שם התוכנית ולא לפי הקוד הפנימי שלה...

אגב, אני משתדל להפנות את תשומת ליבם של בכירים ביס לשרשורים מעניינים ואני יודע שהם בהחלט קוראים אותם :)
...
אם הם לא יכולים לעשות את זה אוטומטית שישימו בן אדם שיעבור על לוח השידורים ויסמן את הסדרות ידנית! כמה עבודה זה כבר יכול להיות? שעתיים בשבוע?

ymg פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #12 

כן באמת מעצבן, שום סידרה כמעט לא מסומנת, ממש מתסכל
למה לא פותרים את העניין?
מישהו צריך להעיר אותם שם...דחוף

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #13 

לפי מה שהבנתי נעשות בהחלט פעולות בנידון, אבל הם עדיין לא מעדכנים אותנו לגבי השינויים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”