GoPro - התייעצות

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2581
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אהלן. כמה שאלות לגבי הGoPRo למי שמכיר.
אהבתי את הקונספט - בעיקר בגלל אפשרויות אחיזה שלו - ע''י חצובה שאתה מצלם את עצמך מרחוק, על קסדה, על האופנוע, מתחת למים וכו'.
בגדול אני לא חובב אקסטרים.

אני רוצה לרכוש את המצלמה בעיקר בגלל טיול במזרח הרחוק והירוק.
לא מתכנן לעשות איזה משהו אקסטרים.

השאלה האם שווה לקנות אותה? או שהיא בעיקר בעיקר לוידיאו שזה לא מה שאני מחפש. כן אעשה סרטונים בFHD שזה נחמד, אבל אני רוצה גם תמונות. איך האיכות שלה? כל הקונספט של השלט, ואפשרות לשים על האפונוע כמו שרשמתי ולצלם, ומתחת למים זה אדיר.

השאלה היא האם כדאי כבר באותו תקציב (בארת ראיתי בסביבות ה2500 ובמזרח עולה 400 דולר) לקנות משהו אחר? לא מסיבי ועמיד .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

החוזק שלה הוא ביכולת שלה להיות עמידה למים ובגודל הקטן שלה.

אם אתה לא מתכנן להשתמש בה לפעילויות כאלה אלא לצילום רגיל, ממליץ שפשוט תרכוש מצלמת וידאו רגילה. יש הרבה כאלה בזול.

maor404
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לי יש את HERO3 Black Edition והיא מצלמה מעולה. אך לא הייתי ממליץ לצרכים שלך. המצלמה מצלמת בזווית רחבה עם עיוות תמונה דומה במקצת ל- FISHEYE שדורש תיקון לאחר מכן.
אתה מחפש יותר לצלם תמונות מאשר וידאו ולכן כל תמונה תדרוש ממך post processing במצלמה זו, דבר אשר לוקח זמן. הייתי ממליץ על מצלמת סטילס עם יכולות וידאו טובות או אפילו על סמארטפון עם מצלמה מעולה ומגן טוב.
לא חסר מצלמות כאלו, הן באותו טווח מחיר או יותר יקרות לפעמים אך ישמשו אותך גם לאחר מכן. אם אין לך עניין בספורט מסוים ה-GOPRO פשוט בזבוז של כסף.

jonspieg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

מצטרף לקודמיי. כבעלים מרוצה של HERO3 Black אני לא חושב שהיא מתאימה למי שרוצה בעיקר לצלם סטילס. הייתי ממליץ לך על מצלמת פוקט חביבה שגם מצלמת וידאו ב 1080P.

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”