גרנד הול GT3 - בחירת רשתות צליה
באותו נושא, היום (סוף סוף) דיבר איתי נציג של כרמל דיירקט על מנת לסגור את פרטי העסקה, ושאל אותי על סוגי הרשתות בהן אני מעוניין. אמרתי לו שאני מעוניין ב 2/3 רשת ו- 1/3 פלנצ'ה כפי שמתואר כאן, ואז הוא שאל אותי לגבי סוג הרשת בה אני מעוניין. כביכול ניתן לבחור בין רשת רגילה לבין רשת "אינטגריל" שהיא חצי פלנצ'ה (אני ברוב תומי חשבתי שדגמ האינטגריל מגיעים באופן אוטומטי עם רשתות אינטגריל). כשאלתי להמלצתו, הוא דווקא המליץ ללכת על הרשת הרגילה.
למישהו יש תובנות נוספות בעניין הזה?
תודה!
תודה!
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
כנראה שגם אצלם הדעות חלוקות כי לי מנהל המכירות המליץ דווקא על האינטגריל מהנימוק שזה מונע הבזקי להבות וגם יש פחות איבוד חום כי המבערים לא מכוסים.yaytzo כתב:באותו נושא, היום (סוף סוף) דיבר איתי נציג של כרמל דיירקט על מנת לסגור את פרטי העסקה, ושאל אותי על סוגי הרשתות בהן אני מעוניין. אמרתי לו שאני מעוניין ב 2/3 רשת ו- 1/3 פלנצ'ה כפי שמתואר כאן, ואז הוא שאל אותי לגבי סוג הרשת בה אני מעוניין. כביכול ניתן לבחור בין רשת רגילה לבין רשת "אינטגריל" שהיא חצי פלנצ'ה (אני ברוב תומי חשבתי שדגמ האינטגריל מגיעים באופן אוטומטי עם רשתות אינטגריל). כשאלתי להמלצתו, הוא דווקא המליץ ללכת על הרשת הרגילה.
תודה!...
- carmeldirect
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 19
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום רב,yaytzo כתב:באותו נושא, היום (סוף סוף) דיבר איתי נציג של כרמל דיירקט על מנת לסגור את פרטי העסקה, ושאל אותי על סוגי הרשתות בהן אני מעוניין. אמרתי לו שאני מעוניין ב 2/3 רשת ו- 1/3 פלנצ'ה כפי שמתואר כאן, ואז הוא שאל אותי לגבי סוג הרשת בה אני מעוניין. כביכול ניתן לבחור בין רשת רגילה לבין רשת "אינטגריל" שהיא חצי פלנצ'ה (אני ברוב תומי חשבתי שדגמ האינטגריל מגיעים באופן אוטומטי עם רשתות אינטגריל). כשאלתי להמלצתו, הוא דווקא המליץ ללכת על הרשת הרגילה.
תודה!...
לכל שיטה יש יתרונות משלה שתיהן מצוינות וטובות, זה מאוד תלוי בצרכי הלקוח וברצונות שלו.
נשמח שתפנה אלינו במייל [email protected] עם הפרטים שלך ונחזור אליך בהקדם להבהרת הנושא. תודה ויום נעים צוות כרמל דיירקט